عقب نشینی بازار فلزات گرانبها/ معاملهگران همچنان ریسک پذیرند
اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ اگرچه روز گذشته قیمتها در بازار فلزات گرانبها کاهشی بود اما طی روزهای گذشته وضعیت فنی کوتاه مدت هر دو فلز بهبود یافته است. بر این اساس طلای آتی ژوئن با ۱.۶۰ دلار کاهش به قیمت ۱۷۴۱.۴۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با ۰.۰۲۲
اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ اگرچه روز گذشته قیمتها در بازار فلزات گرانبها کاهشی بود اما طی روزهای گذشته وضعیت فنی کوتاه مدت هر دو فلز بهبود یافته است. بر این اساس طلای آتی ژوئن با ۱.۶۰ دلار کاهش به قیمت ۱۷۴۱.۴۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با ۰.۰۲۲ دلار کاهش به قیمت ۲۵.۲۰ دلار در هر اونس معامله شد.
بازارهای جهانی سهام روز گذشته روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده هم دو شاخص از سه شاخص اصلی روند ترکیبی داشتند در حالی که شاخص نزدک اندکی عقب نشست. معاملهگران و سرمایهگذاران همچنان یک ذهنیت کلی «ریسک پذیر» دارند که این مساله به ادامه روند صعودی بازارهای سهام کمک کرده است.
بازارها علیرغم انتشار گزارش حمله به یک کشتی تحت حمایت ایران که در دریای سرخ لنگر انداخته بود، روند قابل قبولی در معاملات داشتند. این در حالی است که بسیاری بر این باورند که حمله به کشتی از سوی اسراییل انجام شده است. در دیگر خبرهای روز گذشته، جیمی دیمن مدیرعامل جی پی مورگان در نامه سالانه خود برای سهامداران نوشت که اقتصاد ایالات متحده با قدرت زیادی از شرایط همهگیری در حال خروج است و رونق اقتصادی میتواند تا سال ۲۰۲۳ هم ادامه داشته باشد. این در حالی است که به اذعان تحلیلگران، رشد اقتصادی این کشور به صورت پایدار و در شرایط تورم غیرمشکل ساز ادامه خواهد یافت.
در بازارهای کلیدی خارجی، شاخص دلار آمریکا پس از روند نزولی چند روز گذشته، به ثبات رسید. قیمت نفت خام نیمکس اندکی کاهش یافت و هر بشکه حدود ۵۹ دلار معامله شد. بازده اوراق قرضه خزانهداری آمریکا نیز با روند کاهشی به محدوده ۱.۶۵ درصدی رسید.
(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)
از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی طلای ژوئن از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. با این وجود اخیرا روند صعودی قوت بیشتری گرفته و روند نزولی با افزایش تقاضا در بازار طلا تا حدودی متوقف شده است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت فنی ۱۷۵۶ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمتها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی ۱۷۰۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا ۱۷۵۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۷۵۶ دلار در هر اونس عنوان شده است در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا در کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۳۱.۲۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی کمترین قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۲۱.۶۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.
(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)
روند نزولی معاملات آتی نقره می از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. نمودارها در یک روند نزولی دو ماهه قرار دارند. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۶.۷۴ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمتها دستیابی به زیر سطح پشتیبانی فنی ۲۳ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۵.۳۵۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۵.۵۰ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره بر روی ۲۵ دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی پایینترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۴.۶۶ دلار در هر اونس قرار گرفته است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اکرم شعبانی ، طلا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰