عربستان سعودی صادرکننده نفت خالص انتشار صفر تا سال 2060 را هدف قرار می دهد
ریاض، یکی از امضاکنندگان پیمان آب و هوای پاریس، روز شنبه جزئیات مشارکت های تعیین شده ملی خود (NDCs) را – اهدافی برای دولت های جداگانه تحت تلاش های جهانی برای جلوگیری از افزایش متوسط دمای جهانی بیش از 1.5 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن، ارائه کرد. ایالات متحده و اتحادیه

ریاض، یکی از امضاکنندگان پیمان آب و هوای پاریس، روز شنبه جزئیات مشارکت های تعیین شده ملی خود (NDCs) را – اهدافی برای دولت های جداگانه تحت تلاش های جهانی برای جلوگیری از افزایش متوسط دمای جهانی بیش از 1.5 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن، ارائه کرد.
ایالات متحده و اتحادیه اروپا از عربستان سعودی می خواهند که تا سال 2030 به یک طرح جهانی برای کاهش 30 درصدی انتشار گاز متان از سطوح 2020 بپیوندد. جان کری، فرستاده آب و هوای ایالات متحده در نشست سبز خاورمیانه که ریاض میزبانی آن را در روز دوشنبه برگزار می کند، شرکت خواهد کرد.
شاهزاده محمد گفت که هدف ابتکار سبز سعودی حذف 278 میلیون تن انتشار کربن در سال است که از هدف قبلی 130 میلیون تنی بیشتر است.
عربستان سعودی در ماه مارس متعهد شد که انتشار کربن را تا بیش از 4 درصد از مشارکت های جهانی از طریق ابتکاراتی از جمله تأمین 50 درصد انرژی مورد نیاز خود از انرژی های تجدیدپذیر تا سال 2030 و کاشت میلیاردها درخت در این ایالت بیابانی کاهش دهد.
امارات متحده عربی، همکار تولیدکننده اوپک خلیج فارس، اوایل ماه جاری برنامه ای را برای انتشار خالص صفر تا سال 2050 اعلام کرد.
عربستان سعودی به دلیل کند عمل کردن مورد انتقاد قرار گرفته است و Climate Action Tracker کمترین رتبه ممکن را به عنوان “بسیار ناکافی” داده است.
اقتصاد پادشاهی همچنان به شدت به درآمد نفت وابسته است، زیرا تنوع اقتصادی از جاه طلبی های محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان عقب مانده است. مقامات سعودی استدلال کرده اند که جهان در دهه های آینده به نفت خام عربستان سعودی نیاز خواهد داشت.
و کارشناسان می گویند هنوز خیلی زود است که بگوییم تاثیر پروژه های خورشیدی و بادی نوپا عربستان چه خواهد بود. اولین نیروگاه انرژی تجدیدپذیر آن در آوریل افتتاح شد و اولین مزرعه بادی آن در ماه اوت شروع به تولید برق کرد.
پروژه های بزرگ ، مانند شهر آینده NEOM ، همچنین شامل طرح های انرژی سبز شامل یک کارخانه هیدروژن 5 میلیارد دلاری است و نهادهای مرتبط با دولت عربستان در حال جمع آوری کمک های سبز هستند.
برخی از سرمایه گذاران در مورد ردپای کربن پادشاهی ابراز نگرانی کرده اند. برخی دیگر می گویند عربستان سعودی کمترین کربن را در هر بشکه نفت منتشر می کند و شاهزاده محمد ، عملاً در مورد تنوع اقتصادی جدی است.
“بدیهی است رد پای کربن یک مسئله است. با این حال، ما تاکید می کنیم که کربن در واقع کند می شود و به تدریج از بین می رود و نفت هنوز برای مدتی به اینجا رسیده است.
برای مشاهده همه رویدادهای اقتصادی امروز ، موارد ما را بررسی کنید تقویم اقتصادی.
(گزارش توسط یوسف صبا؛ گزارش تکمیلی رایا جلابی در دبی؛ ویرایش توسط نیک مکفی و جیسون نیلی)
| آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰