ظرفیت تولید 2میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو در سال

به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا رزم‌حسینی در برنامه انتهای الوند با اشاره به پیشرفت‌های صنعتی، معدنی و تجاری پس از انقلاب شکوهمند اسلامی بیان کرد: در حوزه تولید مس در اول انقلاب ظرفیتی نداشتیم اما  اکنون به ۵۱۲ هزار تن ظرفیت تولید در این حوزه رسیده‌ایم و رتبه

کد خبر : 19261
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱
ظرفیت تولید 2میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو در سال


به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا رزم‌حسینی در برنامه انتهای الوند با اشاره به پیشرفت‌های صنعتی، معدنی و تجاری پس از انقلاب شکوهمند اسلامی بیان کرد: در حوزه تولید مس در اول انقلاب ظرفیتی نداشتیم اما  اکنون به ۵۱۲ هزار تن ظرفیت تولید در این حوزه رسیده‌ایم و رتبه دهم دنیا را داریم.

صادرات سالیانه 1.5 میلیارد دلار انواع محصولات مس

رزم حسینی افزود:  طرح‌های توسعه در حوزه مس در حال اجرا می‌باشد و حدود 1.5 میلیارد دلار صادرات در  انواع محصولات مس به صورت سالیانه داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حوزه فولاد از ظرفیت تولید ۷۰۰ هزار تن در اوایل انقلاب به ۵۶ میلیون تن ظرفیت تولید در حال حاضر رسیدیم، تا ۱۵ سال پیش وارد کننده فولاد بودیم اما اکنون به یک صادرکننده مهم در این حوزه تبدیل شده‌ایم.

ظرفیت تولید  2میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو در سال را داریم

رزم حسینی با اشاره به دیگر آمارها گفت: ظرفیت تولید خودرو از 160 هزار دستگاه سالیانه در اول انقلاب به 2میلیون و 600 هزار دستگاه در حال حاضر رسیده است، البته ارتقاء کیفیت خودروها حائز اهمیت و در دستور کار است.

وی افزود: از ظرفیت تولید ۷ میلیون تنی سیمان در اول انقلاب هم اکنون به ظرفیت تولید ۸۸ میلیون تن رسیده ایم و در حوزه سیمان اکنون یک صادر کننده می‌باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص حوزه لوازم خانگی، نیز بیان کرد: قبل از انقلاب تنها دو برند (ارج و آزمایش) در این حوزه فعال بودند اما اکنون با وجود همه تحریم‌های ظالمانه و خروج شرکت‌های خارجی تولید لوازم خانگی ازکشورمان،  ۵ شرکت داخلی با برندهای معروف در این حوزه فعال هستند که صادرات نیز انجام می‌دهند.

رزم حسینی بیان داشت: با تمام این شرایط سخت اما کارخانجات لوازم خانگی سه شیفته کار می‌کنند،  صادرات به کشورهای آسیایی (عراق و سوریه) انجام می‌دهند و حتی با خرید بعضی برندهای خارجی صادرات به کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا را هم انجام می دهند. 

وی با اشاره به پیشرفت‌های حاصل شده در بخش‌های دیگر اضافه کرد: در حوزه پتروشیمی قبل از انقلاب ظرفیتی نداشتیم اما اکنون به ۷۷ میلیون تن ظرفیت تولید رسیدیم و در این حوزه صادر کننده هستیم. همچنین در حوزه صنایع غذایی پیشرفت‌های خوبی به دست آمده است و صادرات ۵ میلیارد دلاری در این حوزه داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به صادرات شیرینی و شکلات ایران به ۵۸ کشور دنیا اشاره کرد و گفت: در این حوزه پیشرفت‌های خوبی به دست آمده است و به عنوان نمونه فقط یک شرکت تولید آشامیدنی در خراسان رضوی به بیش از ۶۰ کشور دنیا محصولات خود را صادر می‌کند.

حجم تجارت خارجی کشورمان به ۵۴ میلیارد دلار رسیده است

رزم حسینی در ادامه سخنان خود با یادآوری اینکه قبل از انقلاب صادرات کشور ۵۰۰ میلیون دلار بوده است، بیان کرد: اکنون در همین ۱۰ ماهه امسال ۲۶ میلیارد دلار صادرات داشتیم و ۵۴ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشورمان بوده است.

وی با اشاره به دیگر ظرفیت‌های توسعه کشور، تاکید کرد: کشور ما فقط نفت خیز نیست، بلکه کشوری معدن خیز نیز می‌باشد، ۵ میلیارد تن معادن کشف شده در حوزه‌های مختلف داریم که باید از این ظرفیت استفاده بهینه بیشتری برای توسعه شود.

وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در حوزه‌های معدنی از جمله سنگ آهن، مس، سرب و روی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته ایم، اضافه کرد: در حال راه اندازی هلدینگ استخراج طلا و فرآوری آن در وزارت صنعت، معدن و تجارت با تعامل و هماهنگی بخش خصوصی هستیم.

رزم حسینی با بیان اینکه بزرگترین معدن مولیبدن جهان در کهنوج استان کرمان  است، گفت: در حوزه اکتشافات باید کارهای بیشتری انجام بشود و به دنبال این هستیم که دامنه اکتشافات را در قلمرو کشور، توسعه و گسترش دهیم.

وی در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به طرح ملی و استراتژیک انتقال آب خلیج فارس به استان‌های به فلات مرکزی و شرق کشور، گفت: انتقال آب و شیرین سازی آن از هرمزگان به طول ۸۲۰ کیلومتر شروع شده است و به زودی به اردکان خواهد رسید و عملیات اجرایی خطوط دوم و سوم این پروژه مهم نیز به زودی شروع می‌شود.

اهمیت طرح انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی و شرق کشور برای صنایع و معادن

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد:  این آب برای صنعت و معدن کشور بسیار حائز اهمیت است، اگر می‌خواهیم تولید افزایش یابد و طرح‌های توسعه‌ای در حوزه صنایع و معادن شکل بگیرد باید آب به محل واحدهای معدنی و صنعتی بیاید.

رزم حسینی با اعلام اینکه عملیات اجرای این طرح استراتژیک در دولتهای یازدهم و دوازدهم انجام شد، اضافه کرد: آبان ماه امسال این آب به سیرجان رسید و معادن بزرگ و شرکت‌های منطقه از جمله گل‌گهر از این آب استفاده کردند و تا سرچشمه( کرمان) و چادرملو( یزد) پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه به دستور رئیس جمهور مطالعات خط دوم و سوم این طرح استراتژیک را در چند ماه گذشته انجام داده ایم، افزود: عملیات اجرایی خط انتقال آب هرمزگان به خراسان جنوبی و رضوی به زودی انجام می‌شود، طول این خط ۱۵۵۰ کیلومتر است و هدف آن آبرسانی به معادن بزرگ سنگان و خواف می‌باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: خط سوم نیز برای انتقال آب از هرمزگان به کرمان و سرانجام اصفهان به طول ۹۲۰ کیلومتر می‌باشد که شرکت‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوب آهن در اصفهان و همچنین در طول مسیر واحدها صنعتی و معدنی می‌توانند از این آب استفاده کنند.

223229



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.