ظرفیت‌های گردشگری الموت و قلعه لمبسر تقویت شود

ایسنا/قزوین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: منطقه الموت به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری استان قزوین، نیازمند تقویت زیرساخت‌های گردشگری است. در این راستا به جهت ساماندهی و مرمت قلاع تاریخی الموت، اعتبار لازم از سوی این وزارتخانه اختصاص می‌یابد. سیدعزت‌الله ضرغامی سه‌شنبه ۲۰ تیرماه در جریان سفر یک روزه به استان

کد خبر : 373275
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۷:۵۳
ظرفیت‌های گردشگری الموت و قلعه لمبسر تقویت شود



ایسنا/قزوین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: منطقه الموت به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری استان قزوین، نیازمند تقویت زیرساخت‌های گردشگری است. در این راستا به جهت ساماندهی و مرمت قلاع تاریخی الموت، اعتبار لازم از سوی این وزارتخانه اختصاص می‌یابد.

سیدعزت‌الله ضرغامی سه‌شنبه ۲۰ تیرماه در جریان سفر یک روزه به استان قزوین طی بازدید از قلعه تاریخی لمبسر در رازمیان رودبار الموت غربی که با همراهی استاندار قزوین، نمایندگان مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس، علی دارابی قائم مقام وزیر و جمعی از مسئولان کشوری و استانی صورت گرفت، اظهار کرد: ظرفیت‌های گردشگری الموت در نوع خود بی‌بدیل است و لازم است که زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. 

وی در ادامه تصریح کرد: جهت ساماندهی قلعه الموت موافق ایجاد ردیف اعتباری در مجلس هستیم. 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: زیرساخت‌های گردشگری قلعه لمبسر نیازمند تسهیلگری در راه دسترسی مناسب، امکانات رفاهی از جمله سرویس‌های بهداشتی و همچنین تابلوهای راهنمایی است.

بنا بر اعلام روابط عمومی میراث فرهنگی و گردشگری استان قزوین، قلعه لمبسر از بزرگترین و مستحکم ترین قلعه اسماعیلیان در سه کیلومتری شمال شرقی شهر رازمیان، مرکز بخش رودبار الموت غربی قرار دارد.

این قلعه که دره‌های عمیق نینه رود و لمّه‌در، دسترسی به آن را از شرق و غرب غیرممکن ساخته است و تنها از ۲ دروازه شمالی و جنوبی می‌توان به این دژ مستحکم وارد شد.

شیب کوه نیز که از شمال به جنوب آن کشیده شده و اختلاف ۲ سطح آن را به ۱۵۰ متر می‌رساند حدود ۴۸۰ متر طول دارد و پهنای قلعه هم بیش از ۱۹۰ متر است.
تاریخ بنای اصلی این قلعه را به پیش از اسلام نسبت می‌دهند، پس از تصرف این دژ در شب چهارشنبه، بیستم ذی القعده سال ۴۸۹ هجری، توسط کیا بزرگ امید بازسازی و توسعه یافت.

دیواره‌های عظیم ۲ لایه با ارتفاعی افزون بر ۱۰ متر از سنگ‌های بسیار بزرگ، ساختمان اصلی در بخش شمالی دژ با دیوارهایی به قطر یک متر و ۲۰ سانتیمتر از سنگ تراشیده، مخازن عظیم و شگفت آور آب و غلاّت در جنوب و جنوب شرقی قلعه، چند برج و سیستم آبرسانی که هر بیننده‌ای را متعجب می‌کند، از آثار به جای مانده در دژ لمبسر است.

به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه سفر خود به منطقه الموت، از منطقه نمونه گردشگری دریاچه اوان، قلعه حسن صباح و پایگاه ملی میراث فرهنگی در روستای گازرخان بازدید خواهد کرد.

انتهای پیام
 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.