طرز تهیه یک کیک خانگی عالی و خوشمزه (بدون نیاز به شیر)

با توجه به اینکه برای برخی افراد از مصرف شیر در کیک خوشایند نیست یا به دلایل دیگری از شیر استفاده نمی‌کنند، آموزش تهیه کیک بدون شیر می‌تواند بسیار مفید باشد. یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین نوع کیک، کیک اسفنجی است که می‌توان آن را بدون استفاده از شیر تهیه کرد. در ادامه، دستور تهیه

کد خبر : 482754
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۸:۴۲
طرز تهیه یک کیک خانگی عالی و خوشمزه (بدون نیاز به شیر)


با توجه به اینکه برای برخی افراد از مصرف شیر در کیک خوشایند نیست یا به دلایل دیگری از شیر استفاده نمی‌کنند، آموزش تهیه کیک بدون شیر می‌تواند بسیار مفید باشد. یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین نوع کیک، کیک اسفنجی است که می‌توان آن را بدون استفاده از شیر تهیه کرد. در ادامه، دستور تهیه کیک اسفنجی بدون شیر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای کیک بدون شیر

مواد لازم برای تهیه کیک بدون شیر اسفنجی عبارتند از:

– 2 پیمانه آرد سر پر
– 6 عدد تخم‌مرغ
– 2 پیمانه پودر قند
– نصف قاشق چایخوری وانیل
– نصف پیمانه آب جوش
– مقدار کمی نمک
– 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک بدون شیر اسفنجی

طرز تهیه کیک بدون شیر اسفنجی

مرحله اول:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و زرده‌ها را جدا کنید، زرده‌ها را در یک ظرف و سفیده‌ها را در ظرف دیگر قرار دهید.

2. سپس با استفاده از مخلوط کن یا همزن، سفیده‌های تخم‌مرغ را بزنید تا سفت شوند و رنگ آنها سفید شود.

3. نصف پودر قند را به سفیده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید و دوباره بزنید تا مخلوط سفت شود. توجه کنید که وقتی ظرف را برگردانید، سفیده از ظرف خارج نشود.

4. سپس سفیده را در یخچال قرار دهید تا آب نیندازد.

مرحله دوم:

1. آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و الک کنید.

2. به مخلوط آرد و بکینگ پودر، مقداری نمک اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.

مرحله سوم:

1. در یک ظرف، زرده‌های تخم‌مرغ را بزنید و وانیل و باقی پودر قند را اضافه کنید.

2. آب جوش را به زرده‌ها اضافه کرده و سریعاً بزنید تا زرده‌ها پخته و سفت نشوند.

مرحله چهارم:

1. سپس به آرامی، آردی که الک کرده‌اید را به سفیده‌ها اضافه کنید و با حرکت‌های لیسک، مخلوط را ترکیب کنید. توجه کنید که نیازی به هم زدن نیست، فقط مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله آخر:

1. کف و دیواره‌های قالب را چرب کنید و سپس کمی آرد (خیلی کم) را روی آن بریزید تا کیک به قالب نچسبد.

2. مواد کیک را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس قالب را چند بار روی سطح سفت بکوبید تا هوا موجود در کیک خارج شود.

3. قالب را در دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 الی 45 دقیقه درون فر قرار دهید.

4. پس از پخت کامل، کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا چند دقیقه در قالب خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.