این کیک کدو حلوایی خانگی فوق العاده خوشمزه است. اگر میخواهید عصرانه پاییزی خوشمزه و لذیذی میل کنید حتما طرز تهیه کیک کدو حلوایی را بیاموزید، بپزید و مزه آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
آرد 2 فنجان
شکر گرانول 1 و نیم فنجان
جوش شیرین، الک شده 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
1 فنجان روغن (نباتی، ذرت یا زیتون سبک)
پوره کدو حلوایی نیم کیلو یا 500 گرم
مواد لازم برای فراستینگ:
پنیر خامه ای 226 گرم
کره بدون نمک 8 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 فنجان
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
- برای تهیه کیک کدو حلوایی ابتدا فر را با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس یک قالب 9×13 یا یک ظرف پیرکس شیشهای را چرب کنید و کنار بگذارید.
- حالا در یک کاسه بزرگ، مواد خشک مثل آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و داریچین را با هم مخلوط کنید.
- سپس در یک کاسه متوسط تخممرغها، روغن و پوره کدو حلوایی را خوب با هم ترکیب کنید.
- در این مرحله مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا کامل با هم یکدست شوند. سپس مواد آماده شده را درون ظرف کیک از قبل چرب شدهتان بریزید و درون فر قرار دهید. 35 تا 40 دقیقه صبر کنید تا کیک کامل بپزد و روی آن طلایی شود. اگر از پخت آن مطمئن نیستید، یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید، اگر پس از بیرون کشیدن تمیز بود، کیک شما آماده است و میتوانید از فر خارج کنید.
- سپس صبر کنید تا کیک خنک شود، بعد از قابل خارج کرده و روی آن را با خامه تزئین کنید.
- تمام مواد فراستینگ خود را در کاسه بریزید و با همزمن روی سرعت متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا خامه کامل پف کند.
- حالا خامه را روی کیک بمالید، و با هر چیز دیگر مثل میوههای تازه، پودر شکلات یا دارچین تزئین کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰