طرز تهیه کروسان خانگی ترد و خوشمزه

اگر به دنبال یک دسر و شیرینی هستید که شیرینی کمی داشته باشد و در عین حال ترد و خوشمزه باشد، حتما کروسان خانگی را امتحان کنید. شما می‌توانید کروسان ها را با خمیر آماده یا خمیر خانگی تهیه کنید. البته که ما در این مطلب طرز تهیه کروسان سریع خانگی را آموزش می‌دهیم تا

کد خبر : 461855
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
طرز تهیه کروسان خانگی ترد و خوشمزه


اگر به دنبال یک دسر و شیرینی هستید که شیرینی کمی داشته باشد و در عین حال ترد و خوشمزه باشد، حتما کروسان خانگی را امتحان کنید. شما می‌توانید کروسان ها را با خمیر آماده یا خمیر خانگی تهیه کنید. البته که ما در این مطلب طرز تهیه کروسان سریع خانگی را آموزش می‌دهیم تا شما هر وقت که دلتان می خواهد کروسان بپزید. این کروسان های خانگی برای وعده صبحانه فوق العاده هستند. پس با ما همراه باشید!

مواد لازم:

آرد 2 فنجان (250 گرم)

کره سرد بدون نمک، مکعبی خرد شده (150 گرم)

شیر ولرم 2/1 فنجان

شکر 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)

مخمر تازه 25 گرم (مخمر خشک فعال 7 گرم)

نمک 2/1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کروسان خانگی

· مخمر را درون یک کاسه بریزید و به آن کمی شکر اضافه کنید، سپس هم بزنید تا حل شود. حالا ظرف را کنار بگذارید تا مخمر کمی استراحت کند.

· یک کاسه دیگر بردارید، شکر باقی مانده و شیر را با هم مخلوط کنید تا شکر کامل آب شود.

· حالا آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید تا کاملا یک دست شوند.

· در این مرحله شیر و مخمر را به آرامی به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند اما کره ها باید به اندازه دانه های نخود درون خمیر باقی بمانند. حالا خمیر را درون سلفون بپیچید و به شکل مربع دربیاورید. بعد 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

· بعد از این مدت، روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، روی خمیر هم کمی آرد بپاشید تا به وردنه نچسبد. شکل خمیر باید مستطیل باشد. حالا کنارهای خمیر را تا وسط تا بزنید و برعکس کنید. حالا دوباره خمیر را با وردنه باز کنید. این حرکت را 4 تا 5 بار تکرار کنید. بعد دوباره خمیر را درون یخچال برگردانید و چند ساعت یا حداکثر یک شب صبر کنید.

طرز تهیه کروسان خانگی

· در این مرحله خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با وردنه به اندازه 40 در 25 سانتی متر باز کنید و با چاقوی تیز حدود 8 مثلث به طول 30 در 8 سانتی متر تقسیم کنید.

· حالا هر مثلث را از قسمت پایین به سمت نوک آن رول کنید و روی کاغذ روغنی که از قبل روی سینی فر پهن کرده اید بچینید. بعد از رول کردن همه مثلث ها، کروسان‌ها را به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کنند.

· بعد فر را با دمای 450 فارنهایت یا (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق شیر مخلوط کنید و با برس روی کروسان ها بمالید.

· در آخر نیز سینی را درون فر قرار دهید و 8 دقیقه با دمای 230 درجه سانتی گراد کروسان ها را بپزید. دمای فر را به 375 فارنهایت یا (190 درجه سانتیگراد) کم کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا همه کروسان ها قهوه ای طلایی شوند.

· سینی را از فر خارج کنید، صبر کنید کروسان ها سرد شوند، بعد سرو کنید. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.