پیاز سماقی یکی از چاشنی های خوشمزه برای سرو کنار انواع پلو، خورش، کباب و ماهی است که اگر زمان کافی برای تهیه سبزی و سالاد نداشته باشید، می تواند بهترین جایگزین باشد. این چاشنی خوشمزه در کمترین زمان با ساده ترین مواد آماده می شود.
مواد لازم:
پیاز 3 عدد
آبلیموترش 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن کنجد 4/1 پیمانه
سماق قرمز 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پول بیبر به میزان لازم
طرز تهیه پیاز سماقی
- برای تهیه پیاز سماقی ابتدا پیازها را پوست بگیرید، از وسط دو نصف کنید و به صورت خلالی نازک برش دهید. سپس همه پیازها را با دست از هم جدا کنید و درون یک کاسه بریزید.
- حالا جعفری را بشویید، صبر کنید آب آن خشک شود بعد با ریز خرد کنید.
- در این مرحله آب یک لیموترش را بگیرید و کنار بگذارید.
- حالا آبلیمو تازه، روغن زیتون و ادویه ها را روی پیاز بریزید و هم بزنید. بعد جعفری و سماق را نیز روی مخلوط بریزید و تا زمانی که رنگ پیازها قرمز نشده است، هم بزنید.
- سپس نیم ساعت پیاز سماقی را درون یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد پیاز بروند. در آخر می توانید کنار هر غذایی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان!
ترفند تهیه پیاز سماقی خوشمزه
- موقع قرار دادن ظرف پیاز سماقی درون یخچال، حتما روی ظرف سلفون بکشید.
- برای تهیه این چاشنی خوشمزه از پیاز سفید استفاده کنید، اما استفاده از پیاز قرمز هم سلیقه ای است.
- پیاز سماقی را می توانید نهایت تا 4 روز درون یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰