پودر پیاز را میتوانیم از فروشگاه بخریم. با این حال پودر پیازی که در خانه تهیه میشود هم عطر و بوی بهتری دارد و هم کیفیت بالاتری. در این نوشتار طرز تهیه پودر پیاز را خواهید دید. مرحله به مرحله پیش بروید و یک محصول خانگی فوق العاده تهیه کنید!
طرز تهیه پودر پیاز خانگی
برای تهیه پودر پیاز خانگی به ۴ پیاز بزرگ نیاز دارید.
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با دمای 130 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر یک کاغذ پخت پهن کنید و کنار بگذارید.
- سپس پوست پیازها را بگیرید، خلالی خرد کنید و بعد آنها را روی سینی پهن کنید.
- حالا سینی را درون فر قرار دهید و صبر کنید تا پیازها کامل خشک شوند. پیازها برای خشک شدن به 5 ساعت زمان نیاز دارند. بعد از این مدت، مطمئن شوید که همه آنها خشک شده اند. سینی را از فر خارج کرده، بگذارید، پیازها کامل سرد شوند.
- در این مرحله پیازهای خشک شده را درون مخلوط کنید بریزید و با دور تند مخلوط کنید تا پودر شوند.
- حالا پودر پیاز را درون شیشه های خشک و تمیز بریزید و درب آنها را محکم ببندید و در مکانی خنک و خشک قرار دهید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰