پای کدو حلوایی یکی از دسرهای پاییزی خوشمزه است. این دسر زیاد شیرین نیست و طعم فوق العادهای دارد. اگر عاشق دسر هستید و دوست دارید طعم های مختلف را امتحان کنید، حتما پای سیب کدو حلوایی را درست کنید. طرز تهیه پای کدو حلوایی خیلی ساده است، کافی است طبق دستورالعمل در این مقاله عمل کنید.
مواد لازم:
کدو حلوایی یک کیلو
آرد یک و نیم لیوان یا 250 گرم
کره 180 گرم
شکر قهوه ای 150 گرم
خامه 185 گرم
آب سرد 60 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند به مقدار لازم
پودر دارچین به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه پای کدو حلوایی
- ابتدا کدو حلوایی را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید سپس بگذارید آبپز و نرم شود. حالا کدو حلوایی پخته شده را له کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- حالا خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
- در این مرحله کره را ذوب کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. سپس آن را روی آرد بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید و بعد آب سرد را به آرد اضافه کنید. حالا خمیر را ورز بدهید تا خمیر یک دست داشته باشید.
- در این مرحله خمیر را پهن کنید و با وردنه خمیرتان را باز کنید. وقتی ضخامت خمیر به نیم سانتی متر رسید، باید خمیر را روی کف قالب پای پهن کنید. حالا نیم ساعت قالب را درون یخچال قرار دهید.
- بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید و مخلوط کدو حلوایی را درون آن بریزید و 20 تا 25 دقیقه دیگر درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- بعد از این پای کدو حلوایی پخت، آن را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا خنک شود. وقتی خنک شد، میتوانید آن را از قالب خارج کنید و با خامه تزئینش کنید. در آخر هم روی آن دارچین و پودر قند بپاشید و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰