پخت کیک و شیرینی و نان جزء لذت بخش آشپزی است. به خصوص اگر داستان پختن نان موز باشد، مطمئنا این کار را با لذت انجام خواهید داد.
اگر میخواهید یک کیک یا نانی میل کنید که شیرینی کمی داشته باشد و به راحتی پخته شود، طرز تهیه نان موز را یاد بگیرید. دستور پخت نان موز با 3 ماده دم دستی از راحت ترین دستورالعمل هایی است که پخت آن تنها چند دقیقه زمان نیاز دارد.
به لطف ترکیب شربت یا شیره طلایی و موز، لازم نیست نگران خشک شدن نان موز در فر شوید، زیرا این دو ماه باعث مرطوب و خوش طعم شدن نان میشوند.
با این حال اول “باید مطمئن شوید که موز کاملا رسیده باشد، زیرا باعث می شود نان شیرین طر و خوشمزه تر شود.”
مواد لازم:
سه عدد موز بزرگ و رسیده
200 گرم آرد
شیره یا شربت طلایی 100 گرم
طرز تهیه نان موزی با سه ماده ساده
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی یک قالب استاندارد کاغذ روغنی پهن کنید. شاید بهتر باشد کف قالب را کمی کره بمالید تا کاغذ روغنی به خوبی روی آن قرار بگیرد.
- حالا موزها را درون یک کاسه بزرگ له کنید و روی آن شیره طلایی بریزید، سپس کم کم آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند. حالا مخلوط آرد، موز و شیره طلایی را درون قالب بریزید و درون فکر از قبل گرم شده قرار دهید. نان موز شما پس از 20 تا 25 دقیقه آماده است. برای اطمینان یک خلال دندان وسط نان فرو کنید تا بفهمید آیا نان به طور کامل پخته یا خیر. بعد نان موز را از فر خارج کنید و بگذارید تا کامل خنک شود.
- حالا چای دم کنید و با نان موز میل کنید. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰