اگر هوس نان کره ای کرده اید اما فر ندارید، طرز تهیه نان لایه ای کره ای را امتحان کنید. این نان تنها به 3 ماده ساده نیاز دارد اما طعم و مزهاش آنقدر لذیذ و خوشمزه است که فقط کافی است یک بار طعم آن را بچشید، دیگر هیچ وقت نمی توانید از آن دست بکشید. حالا بیایید با هم دستورالعمل پخت نان لایه ای کره ای را بیاموزیم.
مواد لازم:
نمک 5 گرم
آب رو به داغ یک و نیم لیوان آب یا 300 میلی گرم
آرد 2 و 3/2 لیوان یا 420 گرم
پنیر چدار 100 گرم
کره 3/1 لیوان یا 100 گرم
طرز تهیه نان لایه ای کره ای
- برای تهیه نان لایه ای کره ای، ابتدا نمک و آب را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آرد را به محلول آب و نمک اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. اگر خمیر چسبناک بود، 1 قاشق آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
- حالا روی ظرف سلفون بکشید و 45 دقیقه یا 1 ساعت صبر کنید تا خمیر استراحت کند.
- در این فاصله پنیر چدار را رنده کنید، کره را ذوب کنید و کنار بگذرید.
- در این مرحله خمیر را به چهار قسمت و 4 چانه تقسیم کنید. سپس صبر کنید تا چانه های خمیر کمی استراحت کند.
- حالا روی میز کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را باز کنید تا به حالت بیضی دربیاید. بعد آن را به حالت عمودی به 4 بخش تقسیم کنید. سپس روی آن پنیر بریزید و رول کنید. دوباره رول ها را به چانه تبدیل کنید و 15 دقیقه دیگر هم به آن ها استراحت بدهید.
- در این قسمت، هر چانه را به شکل دایره با وردنه باز کنید. سپس یک تابه روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
یادداشت: نباید روی تابه را با روغن چرب کنید.
- وقتی تابه به خوبی داغ شد، خمیر را روی تابه قرار دهید و صبر کنید طلایی شده و بپزد. بعد نان را برعکس کنید و روی دیگر را نیز بپزید تا طلایی شود.
به نوبت همه چانه ها را بپزید. حالا شما 4 نان لایه ای کره ای دارید که می توانید با سس دلخواه تان سرو کنید و به عنوان میان وعده عصرانه میل کنید. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰