طرز تهیه مربای انجیر له شده

اگر برای باقی روزهای مانده از تابستان به دنبال یک صبحانه خوشمزه و خوش طعم هستید، پس طبق این دستورالعمل، مربای انجیر له شده آماده کنید. مربای انجیر له شده را هم می‌توانید به عنوان عصرانه میل کنید هم به عنوان صبحانه! حتی گاهی با یک لیوان چای به جای شکلات و قند، می‌توانید مربای

کد خبر : 392912
تاریخ انتشار : جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۷:۳۶
طرز تهیه مربای انجیر له شده


اگر برای باقی روزهای مانده از تابستان به دنبال یک صبحانه خوشمزه و خوش طعم هستید، پس طبق این دستورالعمل، مربای انجیر له شده آماده کنید. مربای انجیر له شده را هم می‌توانید به عنوان عصرانه میل کنید هم به عنوان صبحانه! حتی گاهی با یک لیوان چای به جای شکلات و قند، می‌توانید مربای انجیر بخورید. پیشنهاد می‌کنم شما هم مربای انجیر له شده را در خانه تهیه کنید تا به مزه و طعم بی نظیر آن پی ببرید!

مواد لازم:

انجیر تازه خرد شده، 1 کیلوگرم

شکر دانه ریز 1 فنجان

آب یک عدد لیمو

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

آب 4/1 فنجان

طرز تهیه مربای انجیر له شده

طرز تهیه مربای انجیر له شده

  • در یک قابلمه متوسط، انجیر، شکر، لیمو و وانیل بریزید
  • سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکر آب شده و انجیرها هم نرم شوند.
  • حالا حرارت را ملایم کنید، آب را به انجیر اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر مخلوط را بجوشانید تا انجیرها له شده و آب غلیظ شود.
  • در این مرحله حرارت را خاموش کنید، صبر کنید تا خنک شود، بعد مربا را در شیشه های مورد نظرتان بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
  • این مربا را می‌توانید تا 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.