طرز تهیه ماش پلو (هم سریع آماده میشه هم خیلی مقویه)

ماش پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و مقوی در فرهنگ غذایی ایرانی است. این غذا اغلب در ماه‌های گرم سال مصرف می‌شود ولی می‌تواند در هر زمانی، به‌ویژه در ماه رمضان، مناسب باشد. این غذا علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، حاوی مقدار زیادی پروتئین، فیبر، و ویتامین‌هاست که انرژی لازم برای روزه‌داران را

کد خبر : 478785
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ - ۷:۵۰
طرز تهیه ماش پلو (هم سریع آماده میشه هم خیلی مقویه)


ماش پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و مقوی در فرهنگ غذایی ایرانی است. این غذا اغلب در ماه‌های گرم سال مصرف می‌شود ولی می‌تواند در هر زمانی، به‌ویژه در ماه رمضان، مناسب باشد. این غذا علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، حاوی مقدار زیادی پروتئین، فیبر، و ویتامین‌هاست که انرژی لازم برای روزه‌داران را فراهم می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ماش پلو

مواد مورد نیاز برای تهیه ماش پلو عبارتند از:

– نصف پیمانه ماش
– یک پیمانه برنج
– ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
– ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
– ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی بدون روغن
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– نمک به میزان لازم
– ۱ عدد پیاز
– ۲ پیمانه آب

طرز تهیه ماش پلو

طرز تهیه ماش پلو

مراحل تهیه ماش پلو به صورت زیر است:

برای پخت ماش:

1. ماش را با آب، نمک و کمی زردچوبه درون قابلمه بپزید.
2. پس از پخت، صبر کنید تا آب ماش تبخیر شود.

برای پخت برنج:

1. برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید.
2. پس از دو ساعت، برنج را با روغن زیتون در قابلمه روی حرارت بگذارید و یک یا دو بار به آرامی هم بزنید.
3. وقتی آب برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.

برای پخت گوشت:

1. گوشت چرخ کرده را با کمی روغن، پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و سیر رنده شده تفت دهید.
2. سپس نصف لیوان آب را به آن اضافه کنید. هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد، شعله را خاموش کنید.

رحله نهایی:

1. مخلوطی از برنج زعفرانی، ماش، گوشت و پیاز داغ را لابه‌لای برنج کشیده یا روی برنج تزیین کنید.
2. پس از آماده شدن، ماش پلو را می‌توانید با سبزیجات تازه یا سالاد سرو کنید.

برای خوشمزه تر شدن ماش پلو به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. ماش پلو را با هویج، مرغ، تخم مرغ، تن ماهی، گوشت چرخ کرده یا نیمرو میل کنید تا طعم آن تنوع بیشتری پیدا کند.
  2. ماش را در کمی روغن تفت دهید تا هم خوشمزه شود و هم از جدا شدن پوست آن جلوگیری شود.
  3. حین پخت چندین بار ماش را تست کنید تا مطمئن شوید کاملاً پخته شده است.
  4. هنگام آبکشی برنج، مرتب آن را چک کنید تا مطمئن شوید مغز آن پخته شده و له نشود.
  5. نسبت ماش به برنج باید حدوداً یک به سه باشد.
  6. اضافه کردن مقدار کمی شوید برای زیباتر شدن برنج مناسب است، اما باید مقدارش را کنترل کرد تا ماش پلو تلخ نشود.
  7. ماش پلو با مرغ یک غذای مجلسی محسوب می‌شود. مرغ را از قبل با ادویه‌های دلخواه و آب پزید و در کنار ماش پلو سرو کنید.
  8. برای جلوگیری از سفت بودن زیر دندان، ماش‌های ریز و سبز را از بقیه ماش‌ها جدا کنید.
  9. مناسب برای افراد دیابتی و کسانی که دارای کلسترول بالا و پوکی استخوان هستند: ماش به دلیل داشتن فسفر، کلسیم و پتاسیم بالا برای این گروه افراد بسیار مناسب است.
  10. ماش برای افراد کم خون و زنان باردار توصیه می‌شود،
  11. اگر قصد لاغری و کاهش وزن دارید، ماش را در رژیم غذایی خود بکار ببرید زیرا حاوی پروتئین و فیبر فراوان است.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.