آیا دوست دارید در طول زمستان چای لبو را امتحان کنید؟ مسلما در هوای سرد نوشیدن یک چای داغ و خوشرنگ حال آدم را جا میآورد. به همین دلیل ما فکر کردیم بهتر است به شما طرز تهیه لبو خشک برای چای را آموزش بدهیم تا بتوانید هر زمان که دوست دارید این چای خوشرنگ را آماده کنید. با خبرنامه همراه باشید.
تهیه پودر لبو در فر برای چای
برای این که بتوانید از لبو به عنوان چای استفاده کنید، ابتدا لبوها را بشویید و بعد رنده کنید و روی سینی فکر از قبل گرم شده پهن کنید. سپس سینی را درون فر بگذارید تا لبوها کامل خشک شوند.
فراموش نکنید که درجه فر باید روی کمترین حالت قرار بگیرد تا لبوها به آرامی خشک شوند. از طرفی سعی کنید هر چند دقیقه یک بار آنها را بررسی کنید تا تکه های ریز لبو برشته نشوند.
در نهایت وقتی از خشک شدن کامل لبوها مطمئن شدید، سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا لبوهای رنده شده خنک شوند. سپس آنها را درون بطری شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در جای خنک قرار بدهید. شما میتوانید هر زمان که هوس چای لبو کردید، مقداری از آن را درون چای سیاه یا سبزتان مخلوط کنید و پس از آنکه دم کشید آن را بنوشید!
طرز تهیه لبو روی بخاری یا شوفاژ
اگر فر در دسترس ندارید، بخاری یا شوفاژ هم بهترین وسیله برای خشک کردن لبوهاست. مانند روش اول ابتدا لبوها را بشویید و رنده کنید، سپس روی سینی پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا کامل خشک شوند.
فراموش نکنید اگر دوست ندارید تکه های درشت لبو را درون چایتان بریزید، میتوانید آنها را پس از خشک شدن کامل، درون مخلوط کن پودر کنید و هر وقت دوست داشتید، مقداری از پودر آن را درون سایر دمنوشها و چایها مخلوط کنید و از رنگ و طعم آن لذت ببرید.
همانطور که گفتیم شما میتوانید لبوها را به شکل خلالی، رنده ریز یا درشت خشک کنید و مصرف کنید. همچنین میتوانید از پودر لبو استفاده کنید.
طرز تهیه دمنوش لبو
مواد لازم:
لبو
طرز تهیه:
برای تهیه دمنوش لبو کافی است چند تکه لبوی خشک شده یا مقدار کمی پودر لبو را درون یک قوری ریخته و روی آن آبجوش بریزید. سپس درب قوری را بگذارید و 10 دقیقه زمان بدهید تا چای دم بکشد. در آخر میتوانید چای لبو را با تکهای نبات یا عسل سرو کنید. هرچند میتوانید این دمنوش را به تنهایی سرو کنید اما در ترکیب چای سیاه و سبز نیز سرو میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰