طرز تهیه شربت مخصوص رفع عطش در ماه رمضان
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از بهداشت نیوز، شربت گلمحمدی جایگزینی سالم برای نوشابهها و نوشیدنیهای صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک میکند نام: شربت گل محمدیآمادهسازی: ۴۵ دقیقه تعداد: ۴ نفر مواد لازم: گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم شکر: ۲ لیوان جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری آب: ۴ لیوان طرز تهیه:

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از بهداشت نیوز، شربت گلمحمدی جایگزینی سالم برای نوشابهها و نوشیدنیهای صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک میکند
نام: شربت گل محمدی
آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم
شکر: ۲ لیوان
جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری
آب: ۴ لیوان
طرز تهیه:
۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دمکنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.
۲. بعد از جوشیدن و خارجشدن عصاره گلها در آب، آن را از صافی رد کنید.
۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
۴. وقتی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. بعد از سردشدن در لیوانهای مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.
نکته: در مرحله ردکردن از صافی، گلها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ میشود.
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰