طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار: خوشمزه و مقوی

خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار یکی از خورشت‌های سنتی و خوش‌طعم ایرانی است که به دلیل ترکیب طعم‌های شیرین، ترش و ملس، طرفداران بسیاری دارد. این خورشت مغذی از اسفناج، مرغ، آلو، و رب انار تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای عالی در مهمانی‌ها یا وعده‌های روزمره سرو می‌شود. در این

کد خبر : 510166
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۰۲
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار: خوشمزه و مقوی


خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار یکی از خورشت‌های سنتی و خوش‌طعم ایرانی است که به دلیل ترکیب طعم‌های شیرین، ترش و ملس، طرفداران بسیاری دارد. این خورشت مغذی از اسفناج، مرغ، آلو، و رب انار تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای عالی در مهمانی‌ها یا وعده‌های روزمره سرو می‌شود. در این مقاله به طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار به طور کامل پرداخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار برای ۴ نفر

  • مرغ: ۴ تکه (ران یا سینه)
  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۵ عدد
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آب لیمو یا آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری برای طعم ترش بیشتر)
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار

مراحل تهیه این خورشت خوشمزه به صورت زیر است:

۱. آماده‌ سازی اسفناج

ابتدا اسفناج‌ها را به خوبی بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن‌ها را درشت خرد کرده و کنار بگذارید. اسفناج‌ها پس از پخت حجمشان کاهش می‌یابد، بنابراین نیازی به خرد کردن ریز نیست.

۲. تفت دادن پیاز و سیر

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه‌ای تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس ۲ حبه سیر رنده شده یا خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر به خوبی آزاد شود.

۳. تفت دادن مرغ

۴ تکه مرغ (ران یا سینه) را به قابلمه اضافه کنید و به همراه زردچوبه، فلفل و مقداری نمک، مرغ‌ها را از هر طرف سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. این کار باعث می‌شود تا خورشت عطر و طعم بهتری داشته باشد.

۴. اضافه کردن اسفناج

اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا حجم آن کاهش یابد و نرم شود. مراقب باشید که اسفناج‌ها خیلی له نشوند.

۵. اضافه کردن آلو بخارا

۱۵ عدد آلو بخارا را که از قبل در آب گرم خیسانده‌اید، به خورشت اضافه کنید. آلوها طعم شیرینی و لطافت به خورشت می‌بخشند و در ترکیب با رب انار تعادل خوبی ایجاد می‌کنند.

۶. اضافه کردن رب انار

۲ قاشق غذاخوری رب انار را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود. اگر دوست دارید خورشت ترش‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار رب انار را افزایش دهید یا از آب نارنج یا آبلیمو برای طعم‌دار کردن استفاده کنید.

۷. افزودن آب و ادویه‌ها

حدود ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و خورشت را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورشت به آرامی بپزد. در این مرحله ۱ قاشق چایخوری دارچین و در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده نیز به خورشت اضافه کنید.

۸. پخت نهایی

خورشت باید به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت روی حرارت ملایم بپزد تا مرغ کاملاً نرم شود و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. در این مدت، آلوها نرم می‌شوند و خورشت به قوام مناسب می‌رسد. اگر خورشت به آب بیشتری نیاز داشت، می‌توانید مقدار کمی آب جوش اضافه کنید.

۹. سرو خورشت

خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار آماده است. آن را با برنج سرو کنید و در صورت تمایل با مقداری نان سنگک یا سبزی تازه تزیین کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورش خلال



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.