با نزدیک شدن به نوروز، پخت شیرینیهای خانگی و خوشمزه به منظور پذیرایی از مهمان در این ایام فراوان است. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. برخی از این شیرینیها نیاز به مقدمات زیادی دارند و پخت آنها آسان نیست و زمانبر است. اما شما میتوانید بدون نیاز به فر و همزن، یک ظرف شیرینی خوشمزه و شیک برای پذیرایی در عید نوروز در منزل درست کنید. توپک نارگیلی یکی از این شیرینیهاست که به راحتی و بدون نیاز به فر آماده میشود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد.
مواد لازم برای تهیه توپک نارگیلی
مواد لازم برای تهیه توپک نارگیلی عبارتند از:
- یک و نیم پیمانه پودر نارگیل
- دو قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه
- دو قاشق غذاخوری عسل
- شکلات تلخ به مقدار لازم برای تزیین
- پودر پسته به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه توپک نارگیلی
مراحل تهیه توپک نارگیلی خوشمزه به صورت زیر است:
1. ابتدا پودر نارگیل، عسل و پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه مخلوط کنید. با استفاده از چنگال یا قاشق، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب منسجم و یکدست داشته باشید.
2. سپس مقداری از این مخلوط را (به اندازه گردوی کوچک) بردارید و آن را در دستان خود به صورت گلولهای شکل دهید. این گلولهها را در یک سینی قرار دهید.
3. سینی را در فریزر قرار داده و توپکها را حداقل به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
4. در همین حال، شکلات تلخ را به روش بن ماری (بخار آب) حل کنید.
5. حالا گلولههای نارگیلی را یکی یکی داخل شکلات فرو ببرید تا کاملاً پوشیده شوند. سپس هر توپک را بیرون بکشید و سر توپک ها را داخل پودر پسته بزنید.
6. توپکها را روی توری سیمی قرار داده تا خشک شوند.
7. بعد از خشک شدن کامل توپکها، آنها در طرف سرو بچینید، این شیرینی آماده پذیرایی است. نوش جان!
نکاتی برای درست کردن توپک نارگیلی
- در صورت عدم دسترسی به پنیر ماسکارپونه، میتوانید از پنیرهای خامهای کم نمک با بافت و طعم مشابه استفاده کنید.
- هنگام انتخاب نوع شکلات، به سلیقه خود و سلیقه مهمانانتان توجه کنید. به جای استفاده از شکلات تلخ، انتخاب شکلات شیرین یا شکلات سفید نیز میتواند گزینههای خوبی باشند.
- پودر نارگیلی که استفاده میکنید، بهتر است چربی کافی داشته باشد تا به شیرینیها کمک کند که منسجم و خوشمزه شوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰