همدانیها عاشق ترشی گردو هستند، زیرا این ترشی، جزء ترشیهایی است که میتوانید برای پاییز و زمستانتان آماده کنید و در طول این دو فصل میل کنید و حتی تا سال بعد تابستان همچنان آن را داشته باشید. ترشی گردو معمولا با گردوی تازه که هنوز مغزی ندارد درست میشود. علاوه بر خواص بینظیر گردو، این ترشی باعث افزایش اشتها میشود و چاشنی محبوبی برای غذاهای ایرانی است. حالا بیایید طرز تهیه ترشی گردو را با هم یاد بگیریم و به جای خریدن آن از فروشگاهها، خودمان در خانه آن را مطابق با ذایقه خود درست کنیم.
طرز تهیه ترشی گردو سبز
با دقت دستورالعمل زیرا بخوانید و مو به مو به آن عمل کنید تا ترشی گردو سبز فوق العاده خوشمزه آماده کنید.
مواد لازم:
چغاله گردو 1 کیلو
ترخون تازه 100 گرم
سیر 6 حبه
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
سرکه ۲ لیتر یا 4 لیوان
شکر نصف لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
ادویه مخصوص ترشی 2 قاشق چایخوری
دستورالعمل ترشی گردو
- برای تهیه ترشی گردو سبز، ابتدا همه گردوها را بشویید و خشک کنید.
- سپس یک قابلمه بزرگ بردارید و درون آن آب بریزید، پس از این که آب به جوش آمد گردوها را درون آن ریخته و 5 دقیقه صبر کنید. سپس گردوها را از آب بیرون آورده و آبکشی کنید و دوباره درون آب بیاندازید تا بجوشد و بعد از 5 دقیقه دوباره آبکشی کنید. 3 بار این کار را انجام دهید تا تلخی گردوها به طور کامل از بین برود.
- حالا گردوها را درون یک کاسه آب سرد بریزید و 2 روز صبر کنید. در طول این 2 روز چند بار دیگر آب گردوها را عوض کنید.
- پس از این مدت، یک قابلمه بردارید و سرکه و نمک را درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید، بعد گردوها را هم به سرکه در حال جوش اضافه کنید و 3 دقیقه صبر کنید تا گردوها هم با سرکه بجوشند. در آخر حرارت را خاموش کنید و گردوها را از مخلوط سرکه و نمک خارج کنید.
- در این قسمت از مراحل تهیه گردو سبز، گردوها را درون ظروف ترشی که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آنها سیر و ترخون تازه هم قرار دهید، مقداری فلفل سیاه و ادویه ترشی را هم به سرکه از قبل جوشانده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد روی گردوها بریزید.
- درب شیشهها را محکم ببندید و به مدت 8 تا 10 روز در مکانی خنک و تاریک نگهدارید. پس از این مدت ترشی های شما آماده سرو است.
- فراموش نکنید بعد از این که درب شیشه ترشی را باز کردید، آن را درون یخچال قرار دهید.
حتما از طعم فوق العاده آن لذت خواهید برد. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰