طرز تهیه تارت سیب و عسل، یه شیرینی ساده و خوشومزه

تارت سیب و عسل یکی از خوشمزه ترین شیرینی‌های فرانسوی است که با استفاده از چند ماده ساده با کمترین زحمت ممکن آماده می‌شود. این دسر لذیذ که شیرینی کمی دارد، در روزهای سرد زمستانی کنار یک لیوان چای یا دمنوش گیاهی می‌چسبد. اگر هوس شیرینی سیب کرده اید و نمی‌توانید سفارش بدهید، پس دست

کد خبر : 460092
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۵:۰۵
طرز تهیه تارت سیب و عسل، یه شیرینی ساده و خوشومزه


تارت سیب و عسل یکی از خوشمزه ترین شیرینی‌های فرانسوی است که با استفاده از چند ماده ساده با کمترین زحمت ممکن آماده می‌شود. این دسر لذیذ که شیرینی کمی دارد، در روزهای سرد زمستانی کنار یک لیوان چای یا دمنوش گیاهی می‌چسبد. اگر هوس شیرینی سیب کرده اید و نمی‌توانید سفارش بدهید، پس دست به کار شوید و با استفاده از این رسپی تهیه تارت سیب و عسل سریع شیرینی دلخواه تان آماده کنید.

طرز تهیه تارت سیب و عسل

طرز تهیه تارت سیب و عسل

مواد لازم:

سیب بزرگ یک عدد

عسل 50 میلی لیتر

کره ذوب شده یا روغن نارگیل 125 گرم

بادام آسیاب شده 125 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

خمیر تارت یک عدد

مواد سرو: خامه فرم گرفته، عسل و میوه های فصل

دستورالعمل:

تارت سیب

· فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

· روی میزکار آشپزخانه کمی آرد بپاشید و خمیر تارت را روی آن پهن و به اندازه یک مستطیل 20 در 35 سانتی متر باز کنید

· حالا یک چاقوی تیز بردارید و لبه های آن را تمیز و کوتاه کنید. بعد آن را روی سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید و کنار بگذارید.

· حالا سیب را به ضخامت 3 سانتی متر برش دهید. وقتی سیب‌ها خرد شد، آن‌ها را درون یک کاسه بریزید و با عسل، آبلیمو و دارچین مخلوط کنید تا همه سیب‌ها مزه دار شوند.

· در این مرحله زرده تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری آب ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل کف کند.

· سپس با استفاده از یک قلموی مخصوص شیرینی پزی، زرده هم زده را روی خمیر تارت بمالید تا سطح خمیر را کامل بپوشاند.

· بهتر است خمیر تارت را به اندازه 3 یا 4 سانتی متری به سمت دیواره های سینی فر فشار دهید تا کمی از سطح خمیر بالا بیاید. بعد سیب‌های آغشته به عسل، دارچین و آبلیمو را ردیف به ردیف روی خمیر بچینید و روی آن سیب‌ها کره ذوب شده یا روغن نارگیل بمالید.

· حالا سینی را درون فر قرار دهید و حدود 20 تا 30 دقیقه زمان بدهید تا تارت پخته و کاملا طلایی شود. در این مدت سیب‌ها هم نرم و لطیف خواهند شد.

· بعد از این که روی تارت کامل طلایی شد، فر را خاموش کنید، سینی تارت را بیرون بیاورید و صبر کنید تا کامل خنک شود.

· برای سرو تارت می‌توانید از خامه فرم گرفته شده، عسل، بادام آسیاب شده و میوه های فصل استفاده کنید.

امیدواریم از مزه تارت سیب و عسل لذت ببرید. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.