طرز تهیه بیسکویت شکلاتی (ساده و خانگی)

بیسکویت‌های شکلاتی خانگی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین تنقلات است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این بیسکویت‌ها به عنوان یک میان وعده عالی برای پذیرایی از مهمانان یا یک میان‌وعده سالم برای کودکان محسوب می‌شوند. در این مقاله، طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خانگی را به صورت گام به گام آموزش

کد خبر : 492165
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۹:۰۹
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی (ساده و خانگی)


بیسکویت‌های شکلاتی خانگی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین تنقلات است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این بیسکویت‌ها به عنوان یک میان وعده عالی برای پذیرایی از مهمانان یا یک میان‌وعده سالم برای کودکان محسوب می‌شوند. در این مقاله، طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خانگی را به صورت گام به گام آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی

  • آرد سفید: ۲ لیوان
  • پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱۵۰ گرم (در دمای اتاق)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی: ۱/۲ لیوان (اختیاری)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

مراحل تهیه به صورت زیر است:

1. آماده‌سازی مواد اولیه

قبل از شروع به کار، کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا در دمای اتاق نرم شود. همچنین، فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. این کار به پخت بهتر بیسکویت‌ها کمک می‌کند.

2. ترکیب مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، و نمک را با هم الک کرده و به خوبی مخلوط کنید. الک کردن مواد خشک باعث می‌شود تا بیسکویت‌ها نرم‌تر و هوادارتر شوند.

3. مخلوط کردن کره و شکر

در یک کاسه دیگر، کره نرم شده را به همراه شکر با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید تا حالت کرمی و نرم پیدا کند. این مرحله حدود ۳-۵ دقیقه طول می‌کشد. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

4. اضافه کردن مواد خشک به مخلوط کره

مواد خشک را به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. این کار را در چند مرحله انجام دهید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید. اگر تمایل دارید از شکلات چیپسی استفاده کنید، در این مرحله آن را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

5. شکل دادن به بیسکویت‌ها

از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و با دست‌هایتان به صورت توپ‌های کوچکی درآورید. سپس این توپ‌ها را با فشار ملایم در دستانتان به شکل گرد و صاف درآورید و روی سینی فر قرار دهید. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به سینی، از کاغذ روغنی استفاده کنید.

6. پخت بیسکویت‌ها

سینی فر را در قسمت میانی فر قرار داده و بیسکویت‌ها را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و بیسکویت‌ها را به مدت ۵ دقیقه روی سینی بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را به طور کامل روی یک قفسه خنک‌کننده قرار دهید.

نکات مهم در تهیه بیسکویت شکلاتی

  • دقت در زمان پخت: بیسکویت‌ها را نباید بیش از حد بپزید، زیرا ممکن است خشک و سفت شوند. زمانی که لبه‌های بیسکویت کمی طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج کنید.
  • نگهداری: این بیسکویت‌ها را می‌توانید در یک ظرف دربسته و در دمای اتاق به مدت ۷-۱۰ روز نگهداری کنید.
  • تنوع در طعم: برای تنوع می‌توانید به خمیر، تکه‌های خشکبار یا میوه‌های خشک اضافه کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.