طرز تهیه بسبوسه خامه ای را یاد بگیرید که رمضان از راه رسید!

اگر می خواهید ماه رمضان امسال یک دسر جدید را امتحان کنید، بسبوسه خامه ای دسر ترکی – عربی فوق العاده خوشمزه ای است که ما به شما پیشنهاد می دهیم. این دسر در واقع کیک خیس کلاسیک است که در مصر، خاورمیانه، شمال آفریقا و بالکان آماده می شود و قدمتش به قرن ها

کد خبر : 468930
تاریخ انتشار : شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۴۵
طرز تهیه بسبوسه خامه ای را یاد بگیرید که رمضان از راه رسید!


اگر می خواهید ماه رمضان امسال یک دسر جدید را امتحان کنید، بسبوسه خامه ای دسر ترکی – عربی فوق العاده خوشمزه ای است که ما به شما پیشنهاد می دهیم. این دسر در واقع کیک خیس کلاسیک است که در مصر، خاورمیانه، شمال آفریقا و بالکان آماده می شود و قدمتش به قرن ها قبل بر می گردد اما تاریخ دقیقی از پیدایش آن وجود ندارد. خوب فرقی ندارد چه کسی اولین بار آن را پخته است، مهم این است که این دسر خوشمزه و وسوسه انگیز اکنون می تواند یکی از بهترین دسرهای ماه رمضان یا بعد از ظهر های سرد اسفند باشد. حالا بیایید با طرز تهیه بسبوسه خامه ای آشنا شوید.

مواد لازم

تخم‌مرغ 2 عدد

ماست 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آرد سمولینا 1 پیمانه

روغن مایع 1 دوم پیمانه

پودر نارگیل 1 دوم پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت 4 قاشق چای‌خوری

شیر 2 پیمانه

خامه‌ی صبحانه 200 گرم

آب 1 پیمانه

آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بسبوسه خامه ای

طرز تهیه بسبوسه خامه ای

  • برای تهیه بسبوسه خامه ای اول شهد کیک را آماده کنید. برای این کار نیز اول آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که به نقطع جوش رسید به آن آبلیموترش اضافه کنید و 5 دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • حالا نشاسته‌ ذرت و شیر سرد را به آرامی با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد کامل درون شیر حل شود. سپس شکر را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مایع غلیظ شود.
  • وقتی کرم بسبوسه غلیظ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید، وانیل و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن، درب قابلمه یا ظرف مورد نظر را بگذارید تا رویه نبندد.
  • حالا برای مایه کیک بسبوسه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ کرمی و پف‌دار شود. بعد ماست، روغن مایع و پودر نارگیل را نیز به آن اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
  • در این مرحله آرد سمولینا را به مخلوط مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • حالا فر را روشن کنید تا گرم شود. کف یک قالب کیک 20×25 سانتی‌متری را با کره چرب کنید و نیمی از مایع کیک را داخل آن بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  • بعد قالب را از فر خارج کنید. کرم را داخل قیف بریزید و به صورت یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید. سپس باقیمانده‌ مایه کیک را روی کرم بریزید و با کاردک پخش کنید تا کامل یکدست شود.
  • دوباره قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن کامل طلایی شود.
  • در این مرحله کیک را از فر خارج کنید و تا زمانی که داغ است شهد یا شربت را روی آن بریزید تا به طور کامل کیک را بپوشاند. یک ساعت صبر کنید تا کیک استراحت کند و شهد به خورد کیک برود.
  • بعد از خنک شدن کیک بسبوسه را برش بزنید و با پودر پسته تزئین و سپس سرو کنید. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.