طرز تهیه اوتمیل رژیمی و ۱۵ دستور تهیه خوشمزه دیگر
اگر میخواهید بدانید اوتمیل چیست و آن را چگونه آماده میکنند، حتما این مقاله را بخوانید. در این مقاله، هرآنچه لازم است درباره طرز تهیه اوتمیل و خواص آن بدانید نوشتهایم. راهنمای مطالعه نمایش اوتمیل چیست؟ خواص اوتمیل چیست؟ طرز تهیه ۱۶ نوع اوتمیل کلام آخر اوتمیل چیست؟ اوتمیل با جودوسر تهیه میشود. جودوسر یکی
اگر میخواهید بدانید اوتمیل چیست و آن را چگونه آماده میکنند، حتما این مقاله را بخوانید. در این مقاله، هرآنچه لازم است درباره طرز تهیه اوتمیل و خواص آن بدانید نوشتهایم.
نمایش
اوتمیل چیست؟
اوتمیل با جودوسر تهیه میشود. جودوسر یکی از غلات کامل است که به ۴ شکل کامل، شکسته، پرک و فوری آماده مصرف میشود:
- بلغور جو دوسر کامل: جو دوسر بهصورت دانه دستنخورده باقی میماند و به همین دلیل زمان پخت آن بسیار طولانی میشود و برای هر فنجان بلغور جو دوسر کامل باید ۴ فنجان آب به ظرف اضافه کنید.
- جو دوسر شکسته: وقتی بلغورهای جو دوسر را بهصورت دانههای بسیار ریزی خرد میکنند، به آن جو دوسر شکسته میگویند. زمان پخت این نوع جو از جو دوسر کامل سریعتر است و معمولا بهشکل پوره خامهای درمیآید.
- جو دوسر پرک: برای آمادهسازی جو دوسرپرک یا همان اوتمیل غلتکی را از روی دانههای جو دوسر عبور میدهند و دانههای جو دوسر پهن و گرد میشوند. زمان پخت اوتمیل معمولا کوتاه و در حد ۵ دقیقه است و برای هر فنجان اوتمیل باید ۲ فنجان آب استفاده کرد.
- جو دوسر فوری: این نوع جو دوسر بسیار شبیه جو دوسر پرک است، اما بیشتر فراوری شده و بسیار نازکتر از جو دوسرپرک است. جو دوسر فوری بسیار لطیف و نرم است و پخت آن فقط ۱ دقیقه طول میکشد.
خواص اوتمیل چیست؟
۱. حاوی مواد مغذی فراوان
اوتمیل حاوی منیزیم، فسفر، منگنز، مس، آهن، روی، فولات، ویتامینهای ب ۱ (تیامین)، ب ۵ (اسید پنتوتنیک) و مقدار کمی کلسیم، پتاسیم، ویتامین ب ۶ (پیردوکسین) و ویتامین ب ۳ (نیاسین) است. هر فنجان اوتمیل (۴۰٫۵ گرم) حاوی ۱۵۳٫۵ کالری است.
۲. سرشار از آنتیاکسیدان
اوتمیل سرشار از آنتیاکسیدانهای گیاهی همچون پلیفنول و گروه آنتیاکسیدان اونانترامید است که با بازکردن عروق بدن از فشار خون میکاهند و اثر ضدالتهاب و ضدخارش دارند.
۳. حاوی فیبر حلشدنی
اوتمیل حاوی فیبر حلشدنی بتاگلوکان است که از قند خون میکاهد و دیابت نوع ۲ را مهار میکند. همچنین این نوع فیبر با افزایش باکتریهای خوب روده مجرای گوارشی را در وضعیت خوبی قرار میدهد.
۴. کاهش کلسترول بد
اوتمیل با کاهش کلسترول بد از ابتلا به بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.
۵. اوتمیل برای لاغری
اوتمیل نهتنها صبحانه خوشطعمی است، بلکه احساس سیری طولانیمدتی ایجاد میکند و با مصرف کالری کمتر، فرد را در مسیر کاهش وزن و لاغری قرار میدهد.
۶. مراقبت از پوست با اوتمیل
از اوتمیل کلوئیدی بهصورت کرم و پماد برای درمان خارش و اگزمای پوستی استفاده میشود.
طرز تهیه ۱۶ نوع اوتمیل
۱. طرز تهیه پوره اوتمیل ساده
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه آمادهسازی مواد + ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان پخت
برای: ۱ نفر
کالری: ۱۷۵ کالری
مواد لازم
- ۵۰ گرم اوتمیل پورهشده؛
- ۳۵۰ میلیلیتر آب یا شیر یا ترکیب این دو؛
- ماست یونانی (که با کمی شیر و عسل رقیق شده است)؛
مراحل تهیه
- پوره اوتمیل و مایعات و کمی نمک را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا به جوش بیفتند. سپس ۴ تا ۵ دقیقه آن را آرام هم بزنید؛ طوری که مواد به کف ماهیتابه نچسبد.
- مرحله قبل را میتوانید با استفاده از مایکروویو هم انجام دهید، با این تفاوت که مواد را بهجای ماهیتابه باید داخل کاسه مخصوص مایکروویو بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید و سپس مواد را کمی هم بزنید و آن را ۲ دقیقه دیگر هم در مایکروویو بگذارید.
- میتوانید پیش از نوش جان کردن، روی این اوتمیل کمی ماست رقیقشده و عسل بریزید.
۲. اوتمیل موز با فراستینگ کره بادامزمینی
اگر میخواهید طرز تهیه اوتمیل برای چاقی را بدانید، این دستور تهیه اوتمیل را امتحان کنید. این نوع اوتمیل بهترین غذا برای اضافهوزن و چاقی است.
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه آمادهسازی مواد + ۲۶ دقیقه پخت
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۷۵
مواد لازم
- ۲ فنجان اوتمیل (جو دوسر پرک)؛
- ۲ عدد موز رسیده (ورقه و لهشده)؛
- ۱٫۵ فنجان شیر؛
- ۱ عدد تخممرغ زدهشده؛
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگپودر؛
- نصف قاشق چایخوری نمک کوشر؛
- ۱ قاشق چایخوری وانیل؛
- ۱ قاشق چایخوری دارچین؛
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای یا سرخ (اختیاری).
مواد لازم برای فراستینگ کره بادامزمینی
- یکچهارم فنجان ماست یونانی؛
- ۲ قاشق چایخوری پودر کره بادامزمینی؛
- ۲ قاشق چایخوری شیر.
مراحل تهیه
- فر را روشن کنید و روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
- تمام مواد خشک (اوتمیل، نمک، دارچین و بیکینگپودر) را درون ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
- مواد تر (تخممرغ، موز، شیر و وانیل) را نیز با هم مخلوط کنید.
- مواد تر و خشک را با هم مخلوط کنید.
- کف ظرف مخصوص پای را با کره بادامزمینی چرب کنید و مخلوط آمادهشده اوتمیل را روی آن بریزید.
- روی مخلوط اوتمیل، موزهای ورقهشده را قرار دهید و آن را در فر بگذارید و بهمدت ۲۶ دقیقه بپزید.
- حرارت فر را افزایش دهید و روی مواد کمی اوتمیل بپاشید و اجازه دهید، مواد ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت ببینند.
مراحل آمادهسازی فراستینگ کره بادامزمینی
ماست، پودر کره بادامزمینی و شیر را ترکیب کنید تا به مواد یکدستی برسید. سپس روی اوتیمل آمادهشده را با این فراستینگ تزئین کنید.
۳. طرز تهیه اوتمیل با شیر
مدتزمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
حاصل: ۱ کاسه بزرگ یا ۲ کاسه کوچک
کالری: ۳۷۳ کالری
مواد لازم
- ۱ فنجان آب؛
- کمی نمک کوشر (اختیاری)؛
- نصف فنجان (حدود ۴۰ تا ۵۰ گرم) اوتمیل؛
- یک و نیم فنجان شیر کامل یا کمچرب (۲درصد)؛
- شیرینکننده (اختیاری)؛
- روچینه (تاپینگ) دلخواه که در اینجا از موز استفاده شده است.
مراحل تهیه
- ماهیتابه کوچک یا متوسطی را روی حرارت متوسط بگذارید. آب و کمی نمک درون آن بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد.
- اوتمیل را در آب جوش بریزید و حرارت را کم کنید. گهگاهی مواد در حال جوش را هم بزنید تا اوتمیلها متورم شوند. (۵ دقیقه)
- شیر را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد.
- برای آمادهسازی روچینه کمی کره درون ماهیتابهای کوچک آب کنید و رویش یک لایه موز قرار دهید. سپس کمی شکر روی موزها بپاشید و مواد را ۲ تا ۳ دقیقه (تا وقتی زیر موزها کاراملی شوند) تفت دهید. موزها را زیر و رو کنید و آنها را ۲ دقیقه دیگر هم تفت دهید.
- صبر کنید شیر کمی غلیظ شود. اگر مایل بودید، روی اوتمیل هر نوع شیرینکننده دلخواه بریزید و روی آن را با موز و دانههایی مانند بادام تزئین کنید.
۴. طرز تهیه اوتمیل خیسخورده
مدتزمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۱ نفر
کالری: ۳۴۸
مواد لازم
- یکچهارم قاشق چایخوری: دارچین؛
- ۵۰ گرم اوتمیل پورهشده؛
- ۲ قاشق غذاخوری ماست طبیعی؛
- ۵۰ گرم انواع توت؛
- کمی عسل؛
- نصف قاشق غذاخوری کره آجیلی (در این دستور از کره بادام استفاده شده است).
مراحل تهیه
- شب قبل از تهیه، اوتمیل و دارچین و کمی نمک را در ۱۰۰ میلیلیتر آب (یا شیر) بخیسانید.
- روز بعد اگر اوتمیل تمام آب را به خود جذب کرده بود، باز هم به آن آب اضافه کنید و روی اوتمیل را با ماست، انواع توت، عسل و کره آجیلی تزئین کنید.
- اوتمیل آماده است.
۵. طرز تهیه اوتمیل رژیمی
مدتزمان آمادهسازی و پخت: ۱۵ دقیقه
برای: ۲ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۳۳
مواد لازم
- ۸۵ گرم پوره اوتمیل؛
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و کمی هم برای موقع سرو (اختیاری)؛
- ۲۵۰ میلیلیتر شیر سویای غنیشده و ۴ قاشق غذاخوری برای موقع سرو؛
- ۲ عدد سیب کوچک (بهتر است سیبها قرمز باشند)؛
- ۱۵ گرم کشمش؛
- ۷ تا ۸ عدد (حدود ۱۵ گرم) گردوی خردشده.
مراحل تهیه
- اوتمیل، دارچین و ۱۵۰ میلیلیتر شیر سویا را درون قابلمهای نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. یک بار مواد را هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت جوش بخورند. البته هرازگاهی مواد را هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبند.
- وقتی مواد غلیظ شد، سیبهای قرمز را که با دنده درشت رندهشان کردهاید، به اوتمیل اضافه کنید. سپس کشمش، آجیل، کمی دارچین روی ترکیب بریزید تا اوتمیل آماده خوردن شود.
۶. اوتمیل خیسخورده استوایی
مدتزمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه (نیازی به پخت ندارد)
برای: ۱ نفر
کالری: ۳۲۵
مواد لازم
- ۵۰ گرم پوره اوتمیل؛
- ۲۰ گرم ماست نارگیلی؛
- ۲ ورقه کیوی؛
- ۱ عدد میوه پشنفروت (میوه گل ساعتی)؛
- نصف قاشق چایخوری ترکیبی از دانههای تفتدادهشده.
مراحل تهیه
- از شب قبل اوتمیل را در ۱۵۰ میلیلیتر آب با کمی نمک خیس کنید. ظرف اوتمیل را در یخچال یا جایی خنک قرار دهید.
- روز بعد روی اوتمیل خیسخورده ماست نارگیلی، ورقههای کیوی و قسمت گوشتی پشنفروت را بریزید و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید. سپس دانههای تفتدادهشده را روی اوتمیل بپاشید.
۷. اوتمیل خیسخورده بادام و دانه چیا
مدتزمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۷۰
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم پوره اوتمیل؛
- ۵۰ گرم دانه چیا؛
- ۶۰۰ میلیلیتر شیر بادام شیریننشده بهعلاوه ۸ قاشق غذاخوری جدا؛
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
- ۱۲۵ گرم تمشک؛
- ۱۰۰ گرم ماست بادام؛
- ۲۵۰ گرم زغالاخته؛
- ۲۰ گرم بادام خرد و تفتدادهشده.
مراحل تهیه
- اوتمیل را همراه با دانههای چیا، شیر و عصاره وانیل درون یک کاسه بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا بخشی از شیر جذب اوتمیل و دانهها شود.
- ۱۶ عدد تمشک را کنار بگذارید، سپس باقی تمشکها را روی اوتمیل بریزید و آنها را له و با هم مخلوط کنید. مواد را در چهار ظرف دسر بریزید و روی آنها را با ماست و زغالاخته پر کنید و روی ظرفها را بپوشانید و صبر کنید تا اوتمیل و دانهها کاملا خیس بخورند. هنگام سرو این اوتمیل، ۲ قاشق چایخوری شیر بادام روی هریک از مواد ظرفهای دسر بریزید و روی آنها خردههای بادام و باقی تمشکها را پخش کنید.
۸. اوتمیل خرما و کره بادامزمینی
مدتزمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه (بدون پخت)
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۹۹
مواد لازم
- ۱۸۰ گرم پوره اوتمیل؛
- ۷۵ گرم کره بادامزمینی حاوی خردههای بادامزمینی؛
- ۴۰ گرم خرمای مجول بیهسته و کاملا خردشده (خرمای مجول نوعی خرمای بزرگ، شیرین و باکیفیت است)؛
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
- ۶۰۰ گرم ماست ساده؛
- کمی پودر دارچین برای تزئین.
مراحل تهیه
- اوتمیل را در کاسهای بزرگ بریزید و ظرف را با ۶۰۰ میلیلیتر آب جوش پر کنید. سپس کره بادامزمینی، خرما و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید. اکنون صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند و ۲۴۰ گرم از ماست را به مواد اضافه کنید. اگر مواد کمی سفت شد، با افزودن آب بیشتر آن را رقیق کنید.
- مواد را در ۶ لیوان مجزا بریزید، سپس باقی ماست را بین ۶ لیوان تقسیم کنید و روی اوتمیلها بریزید. درنهایت روی آنها را با پودر دارچین تزئین کنید. اوتمیلتان آماده است. میتوانید روی لیوانها را بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید. این اوتمیل تا ۵ روز در یخچال سالم میماند.
۹. طرز تهیه اوتمیل برای لاغری
اوتمیل موسلی (غلات ناشتا) حاوی فیبر فراوان است و برای افرادی که میخواهند رژیم لاغری بگیرند، ایدئال است.
مدتزمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
حاصل: ۱۸ کاسه
کالری بهازای هر کاسه: ۱۲۴
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم اوتمیل؛
- ۱۰۰ گرم جو دوسر سبوسدار؛
- ۲۵ گرم جوانه گندم؛
- ۱۰۰ گرم کشمش تیره؛
- ۱۴۰ گرم زردآلو (خردشده)؛
- ۵۰ گرم دانه کتان.
مراحل تهیه
تمام مواد را در یک ظرف بزرگ دردار بریزید و درش را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. این مواد را میتوانید تا ۲ ماه نگه دارید و هر زمان خواستید، برای خود موسلی صبحانه آماده کنید. به مقدار موردنیازتان از مواد این ظرف بردارید و روی آن شیر خنک بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا غلات خیس بخورند و آماده مصرف شوند.
۱۰. اوتمیل برای کودکان
بیشتر اوتمیلها را میتوانید برای صبحانه کودکان آماده کنید، اما این دستور تهیه اوتمیل برای کودکتان محبوبترین است.
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه + ۱۰ دقیقه پخت
برای: ۳ تا ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۳۶
مواد لازم
- نصف فنجان کشمش؛
- ۱ عدد سیب رندهشده (حدود نصف فنجان)؛
- ۱ فنجان اوتمیل؛
- ۱ قاشق چایخوری دارچین؛
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
- نصف فنجان شیر؛
- کره آجیلی، عسل، شاهدانه و دانه چیا برای روچینه اوتمیل (اختیاری).
مراحل تهیه
- در ظرفی یک و نیم فنجان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و وقتی آب جوش آمد، تمام مواد به غیر از شیر را به ظرف اضافه کنید و حرارت زیر ظرف را کم کنید. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا اوتمیلها کاملا نرم شوند.
- وقتی اوتمیلها نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید. سپس شیر را در ظرف بریزید و در صورت تمایل، مواد روچینه را به اوتمیل اضافه کنید.
۱۱. اوتمیل موز و توتفرنگی
مدتزمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه + زمان پخت ۵ دقیقه
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۶۶
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم پوره اوتمیل؛
- نصف قاشق چایخوری دارچین + کمی بیشتر برای سرو اوتمیل؛
- ۴ قاشق چایخوری شکر قهوهای؛
- ۴۵۰ میلیلیتر شیر کمچرب؛
- ۳ عدد موز ورقهورقهشده؛
- ۴۰۰گرم توتفرنگی نصفشده؛
- ۱۵۰ گرم ماست طبیعی کمچرب.
مراحل تهیه
- اوتمیل، دارچین، شکر، شیر و نیمی از موزها را در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. هرازگاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید مواد ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت باقی بمانند. تمام این مدت مواد را هم بزنید.
- اکنون مواد آمادهشده را درون ۴ کاسه بریزید و روی آنها را با موزهای باقیمانده، توتفرنگیها و کمی ماست بپوشانید و روی آن پودر دارچین بپاشید.
۱۲. اوتمیل زغالاخته
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه + ۳۵ دقیقه پخت
برای: ۶ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۷۱
مواد لازم
- ۵۰۰ میلیلیتر شیر بادام؛
- ۲۰۰ گرم اوتمیل؛
- ۲ قاشق چایخوری کره بادام؛
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگپودر؛
- ۱ عدد تخممرغ همزده؛
- ۱ عدد موز رسیده کوچک لهشده؛
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام (یا ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل)؛
- ۴۵۰ گرم زغالاخته + کمی بیشتر برای سرو؛
- ۳۰ گرم بادام (خردشده به قطعات درشت)؛
- شیر یا ماست بدون چربی و عسل برای سرو (اختیاری).
مراحل تهیه
- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. تمام مواد را در ظرف بزرگ مخصوص فر بریزید و کاملا مخلوط کنید.
- ظرف را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا گرم شوند. سپس اوتمیل آمادهشده را با کمی شیر یا ماست، عسل و زغالاخته میل کنید.
۱۳. اوتمیل سیب و دانه کتان
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه + ۶ دقیقه پخت
برای: ۴ نفر
کالری برای هر نفر: ۲۳۶
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم اوتمیل؛
- ۲ عدد سیب (پوستکنده و رندهشده)؛
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین + کمی بیشتر برای سرو؛
- ۵۰۰ میلیلیتر شیر کمچربی؛
- ۲ قاشق چایخوری دانه کتان؛
- ۱۵۰ میلیلیتر ماست پروبیوتیک؛
- کمی عسل.
مراحل تهیه
- اوتمیل، سیبها، دارچین و شیر را در ظرفی بریزید و کاملا مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. هرازگاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و ۴ تا ۵ دقیقه مواد را مدام هم بزنید.
- بعد از ۵ دقیقه که مواد را از روی حرارت برداشتید، پودر دانه کتان را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید. مواد آمادهشده را در ۴ ظرف صبحانه بریزید و روی هرکدام را با کمی ماست، عسل و دارچین تزئین کنید.
۱۴. اوتمیل ماست
این نوع اوتمیل که فقط با ماست بدون چربی درست میشود، نوعی اوتمیل رژیمی است و اگر رژیم لاغری دارید، صبحانهای مناسب است.
مدتزمان آمادهسازی: ۱ دقیقه + ۳ دقیقه پخت
برای: ۱ نفر
کالری: ۱۸۴
مواد لازم
- ۳ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم) اوتمیل؛
- ۱۵۰ گرم ماست پروبیوتیک بدون چربی.
مراحل تهیه
- ابتدا اوتمیل را با ۲۰۰ میلیلیتر آب در قابلمهای نچسب بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید تا حبابهایی روی آن مشاهده کنید و اوتمیل کمی غلیظ شود. سپس آن را بهمدت ۳ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید.
- اوتمیل را از روی حرارت بردارید و ماست را به آن اضافه کنید.
- اوتمیل رژیمی آماده است.
۱۵. گرانولای کمشکر
مدتزمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه + ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخت
حاصل: ۵۰۰ گرم گرانولا
کالری: ۱۶۵
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم اوتمیل؛
- ۱۵۰ گرم آجیل مخلوط؛
- ۱۵۰ گرم مخلوطی از دانهها؛
- ۱ عدد پوست رندهشده پرتقال؛
- ۲ قاشق چایخوری ادویه مخلوط (ترکیبی از ادویههای شیرین مانند دارچین، جوز هندی، هل، میخک، زیره، پودر آویشن؛ میتوانید ادویههای دلخواهتان را استفاده کنید)؛
- ۲ قاشق چایخوری دارچین؛
- ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا؛
- یک و نیم قاشق چایخوری شربت افرا.
مراحل تهیه
- فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید، کمی نمک به آن بزنید و همه را روی سینی فر بریزید.
- مواد گرانولا را حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر حرارت دهید تا رنگش طلایی شود و در این مدت حداقل ۲ بار سینی فر را بیرون بیاورید و مواد را زیر و رو کنید تا تمام آنها یکنواخت حرارت ببینند. وقتی تمام مواد به رنگ طلایی درآمدند، گرانولا آماده است.
- گرانولا را در ظرفی دربسته بریزید و نگهداری کنید. گرانولا در ظرف دربسته تا یک ماه سالم میماند. درضمن هنگام صبحانه میتوانید این گرانولا را با هر میوهای که دوست دارید، مانند توتفرنگی، و شیر مصرف کنید.
۱۶. اوتمیل زغالاخته و پرتقال
مدتزمان آمادهسازی: ۵ دقیقه + بدون پخت
برای: ۲ نفر
کالری برای هر نفر: ۳۴۵
مواد لازم
- ۷۰ گرم پوره اوتمیل؛
- ۲ قاشق چایخوری دانه کتان؛
- پوست رندهشده نصف یک پرتقال؛
- سهچهارم یک بسته ماست ۱۷۵ گرمی؛
- ۲ عدد پرتقال پوستکنده و خردشده؛
- ۴ مشت زغال اخته.
روش تهیه
- از شب قبل اوتمیل و دانه کتان و پوست رندهشده پرتقال را با هم مخلوط کنید و مخلوط را درون ۳۰۰ میلیلیتر آب جوش بریزید. سپس در ظرف را بپوشانید و تا صبح روز بعد صبر کنید.
- روز بعد، روی اوتمیل که اکنون آب را بهخوبی جذب کرده است، سهچهارم ماست را بریزید و مواد را هم بزنید. سپس مواد را درون دو ظرف شیشهای یا کاسه بریزید و روی آن را با پرتقال، باقیمانده ماست و زغالاخته بپوشانید. اوتمیل زغالاخته و پرتقال آماده است.
کلام آخر
در این مقاله، طرز تهیه اوتمیلهای متعددی را برایتان نوشتهایم که امیدواریم با درستکردن آنها از طعمشان لذت ببرید. البته با کمی خلاقیت میتوانید خودتان هم اوتمیلهای متنوعی درست کنید. اگر این کار را انجام دادید و به ترکیب خوشمزهای رسیدید، خوشحال میشویم آن را با ما هم در میان بگذارید.
منابع دیگر: bbcgoodfood
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰