طرح خانه ۶۰ متری، انتخاب آرامشبخش شیدا و صالح
وبسایت چیدانه – طلوع حقیقت: طراحی دکوراسیون منزل و چیدمان خانه برای هر فرد و خانوادهای معنای متفاوتی خواهد داشت. به همین دلیل هم هست که وقتی وارد خانه هر فردی میشویم بخشی از روحیات و شخصیت آنها را در فضا احساس میکنیم. در این مطلب به خانه زوج جوانی رفتیم که آرامش، شرط و
وبسایت چیدانه – طلوع حقیقت: طراحی دکوراسیون منزل و چیدمان خانه برای هر فرد و خانوادهای معنای متفاوتی خواهد داشت. به همین دلیل هم هست که وقتی وارد خانه هر فردی میشویم بخشی از روحیات و شخصیت آنها را در فضا احساس میکنیم. در این مطلب به خانه زوج جوانی رفتیم که آرامش، شرط و معیار اصلی دکوراسیون منزل آنها بهشمار میآید. در واقع طرح خانه ۶۰ متری این زوج با انتخاب رنگهایی لطیف، سرشار از آرامش شده و فضای خانه را دلنشینتر میسازد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا داستان طرح خانه ۶۰ متری این زوج را جویا شویم.
خانه شیدا و صالح در یک نگاه:
تعداد افراد ساکن: ٢ نفر
موقعیت: تهران
متراژ فضا: ۶١ متر
سال ساخت: ۹۴
طبقه: ٣
ملک: شخصی
تعداد اتاق خواب: ۲ عدد
تعداد سرویس بهداشتی: یک سرویس ایرانى و یک سرویس فرنگى
رنگهای غالب: آبى سبز، طوسى و کرم
طراح: خانم و آقای خانه
مدت زمان حدودی طراحی داخلی خانه: حدود ۳ ماه
هزینه تقریبی طراحی دکوراسیون و خرید وسایل: تقریبا ۶۳ میلیون تومان
داستان طرح خانه ۶۰ متری شیدا و صالح
دکوراسیون خانه خود را در ۵ کلمه توصیف کنید.
دنج، آرام، ساده و صمیمی و خلوت
دلیل انتخاب این خانه برای شما چیست؟ چه مدت برای پیدا کردنش زمان سپری شد؟
دلیل ما برای انتخاب این خانه پلان آن بود، چرا که هیچ فضای پرت و بدون استفادهای در آن دیده نمیشد.
داستان دکوراسیون خانه خود را تعریف کنید.
زمانی که میخواستیم ازدواج کنیم این خانه خریداری کردیم. این خانه در واقع در سال ۹۴ ساخته شده بود. با اینکه آن زمان نوساز بود، اما برخی از قسمتهای آن باب سلیقه مان نبود و به همین دلیل هم سعی کردیم که به روش خودمان به آن شخصیت بدهیم. برای این کار هم با کمترین میزان هزینه ممکن پیش رفتیم و دکوراسیون منزل خود را به خانهای رویایی و باب میلمان تبدیل کردیم.
از آنجایی که بودجه کمی داشتیم تصمیم گرفتیم که فقط قسمتهایی را که دوست نداشتیم تغییر بدیم. این یعنی از کفپوش لمینیت برای تمام خانه استفاده کردیم یا برای سرویس بهداشتی با کمک تغییرات کوچکی مثل تعویض کاشی و کف و یا تعویض روشویی و کابینت، آن را به همان صورتی که داشتیم طراحی کردیم.
علاوه بر اینها قسمتهایی از دیوار اتاق خواب، اتاق ناهار خوری و همین طور نشیمن را نیز به رنگ دلخواه خودمان و با کمک یک متخصص و فردی حرفهای در این زمینه تغییر دادیم. با این کار سعی کردیم که تا جای ممکن هزینهها را مدیریت کنیم و طرح خانه ۶۰ متری مان را نیز به همان شکلی که دوست داریم طراحی و چیدمان نماییم. ما معتقدیم که خانه پیش از هر چیزی باید شخصیت مخصوص به خود را داشته باشد.
انتخاب دکوراسیون و طرح خانه ۶۰ متری
چرا این رنگ و سبک را برای چیدمان انتخاب کرده اید؟
به طور کلی باید بگوییم که خانه رویایی که همیشه در ذهنمان داشتیم کف لمینیت شده با توناژ گرم و دیوارهای نقاشی شده بود. به همین دلیل هم سعی کردیم که در خانه مان به سراغ همین ایده آلها برویم و آنها را پیاده کنیم.
برای انتخاب این نوع از مبلمان نیز باید بگوییم که بر خلاف ظاهر خود، از بسیاری از نمونههای مشابه مبل راحتی کم جاتر بود و در نتیجه میتوانستیم راحتتر از آن در دکوراسیون منزل خود استفاده کنیم. علاوه بر این پایه مبلمان نیز در انتخابمان تاثیر بسیاری داشت، چرا که به راحتی میتوان زیر آن را تمیز کرد و از این نظر بسیار مناسب و بی دردسر بود.
به نظر خودتان کدام ویژگی منزل شما حس خانه بودن به شما میدهد؟
ما فکر میکنیم که نور خوبی که روزها مهمان خانه مان میشود و روی زمین میافتد حس خیلی خوبی را به خانه میدهد. علاوه بر این بازی رنگهایی که بر اثر ورود این نور در خانه جاری میشود هم در ایجاد حس خانه بودن موثر خواهد بود.
داشتن چه فضا یا وسیلهای در خانه تان اهمیت زیادی داشت؟
باید بگوییم که داشتن فضای ناهارخوری در طرح خانه ۶۰ متری مان برایمان خیلی مهم بود. در این رابطه باید بگوییم از آنجایی که متراژ پذیرایی خانه ما کم بود و در نتیجه امکان داشتن میز ناهارخوری نیز برایمان مقدور نبود تصمیم گرفتیم که از یکی از اتاقهایی که برایمان بدون استفاده و اضافی بود به عنوان فضای ناهارخوری استفاده کنیم.
چالشها در طرح خانه ۶۰ متری
بزرگترین چالش یا دردسر در زمان طراحی داخلی منزل شما چه بوده است؟
بزرگترین چالش یا دردسر در طراحی دکوراسیون خانه ما به ماشین ظرفشویی باز میگردد. برایمان خیلی مهم بود که ماشین ظرفشویی داشته باشیم، اما هیچ فضایی در آشپزخانه برای آن تعبیه نشده بود. به همین دلیل هم مجبور شدیم که با کمک یک متخصص در این زمینه فضای زیر گاز رومیزی را برای نصب ماشین ظرفشویی در نظر بگیریم. در نهایت هم نتیجه همانی شد که میخواستیم.
با اختلاف سلیقه بین اعضای خانواده چه میکنید؟
خوشبختانه ما در خانواده دونفره مان همیشه با هم، هم نظر بودیم و به تفاهم رسیدیم.
برای آنکه با مشکل کمبود فضا کنار بیایید، از چه روشی استفاده کرده اید؟
برای این موضوع همیشه سعی داشتیم که فقط از وسیلههای کاربردی استفاده کنیم. به همین دلیل هم به سراغ وسایلی رفتیم که کاربرد مفیدی برایمان داشتند و به دردمان میخوردند.
وسایل موجود در طرح خانه ۶۰ متری
وسیله مورد علاقه تان در خانه چیست؟
باید بگوییم که گل و گیاههای داخل خانه برایمان خیلی عزیز هستند و به آنها علاقه بسیاری داریم.
کدام فضا یا وسیله را کمتر از باقی قسمتها دوست دارید؟
همیشه با طراحی کابینتهای آشپزخانه مشکل داشتیم. البته خیلی بخشهای دیگری از خانه هم طبق سلیقه ما نیست، چون از صفر تا صد خانه با ما نبوده و طبیعی است که همه چیز هم بر وفق مرادمان نباشد.
آیا وسیله خاطره انگیز و یادگاری را در دکوراسیون خانه استفاده کرده اید؟
بله، اسپیکرهایی که همسرم که آنها را از خیلی سال قبل داشته و علاقه بسیاری نیز به آنها دارد از وسایل خاطره انگیز خانه ما به حساب میآیند.
آخرین وسیلهای که برای خانه خریده اید، چیست و آن را از کجا تهیه کردید؟
کوسن طرح چشم نظر که از خیابان همایی تهیه کردیم آخرین وسیلهای است که برای خانه مان خریدیم.
آیا وسیلهای در خانه وجود دارد که خودتان آن را ساخته باشید؟ از چه متریالی برای ساختش استفاده کرده اید؟
وسیله خاصی که خیر، ولی طرح قاب عکسهایی که با طرح هاوایی هستند را خودمان اسکن نموده و در نهایت آنها را قاب کردیم.
کدام تغییر دکوراسیون منزل خود را بیشتر دوست دارید یا فکر میکنید به چه تغییراتی نیاز دارد؟
یکی از بهترین تغییراتی که از ابتدا در خانه مان ایجاد کردیم رنگ دیوارهاست. ما واقعا آنها را دوست داریم و از آنها آرامش میگیریم.
بیشتر وقت خود را در کدام فضا سپری میکنید؟
درست است که بیشتر وقت خود را در دکوراسیون نشیمن سپری میکنیم، ولی تمامی خانه را به شکلی طراحی و چیدمان کردیم که همیشه بتوانیم از همه فضاهای آن استفاده کنیم و هیچ فضایی را بدون استفاده باقی نگذاریم.
بهترین فضا برای استراحت شما در خانه کجاست؟
اتاق خواب بهترین فضا برای استراحت ماست.
لوازم و وسایل نشیمن:
میز تلویزیون: از خیابان دلاوران
لوستر: از خیابان پانزده خرداد
گیاهان و گلدانها: از بازار گل محلاتی
لوازم و وسایل اتاق خواب:
لوازم دکوری: خیابان همایی
لوستر: خیابان لاله زار
آباژور: خیابان لاله زار
روتختی: بازار بزرگ تهران
لوازم و وسایل آشپزخانه:
گاز رومیزی: خیابان بنی هاشم
لوستر: لاله زار
لوازم دکوری: پالادیوم
ظروف: بازار بزرگ تهران و شوش
با تجربههایی که به دست آورده اید، توصیه شما به مخاطبان چیست؟
به نظر ما ایده گرفتن از خانههای دیگر کار خیلی خوبی است و میتواند بسیار کمک کننده هم باشد، اما باید این را نیز به خاطر داشت که هیچ وقت نباید دقیقا همان وسایلی را که اکثر مردم از آن استفاده میکنند تهیه نمود. این مهمترین توصیهای است که میتوانیم داشته باشیم.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :خانه گردی ، دکوراسیون ، سبک زندگی ، مهارت های زندگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰