طالبان: در امور داخلی افغانستان دخالت نکنید

خبرگزاری «صدای افغان» وزارت امر به معروف و نهی از منکر دولت موقت طالبان با حضور مقام‌های این وزارتخانه طرح «حجاب اسلامی» را ارائه کرد. بر اساس این دستورالعمل، زنان مکلف به پوشاندن صورت خود می باشند. وزارت امر به معروف اعلام کرد اگر زنی حجاب را رعایت نکند بار نخست به او توصیه و

کد خبر : 204182
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
طالبان: در امور داخلی افغانستان دخالت نکنید



خبرگزاری «صدای افغان» وزارت امر به معروف و نهی از منکر دولت موقت طالبان با حضور مقام‌های این وزارتخانه طرح «حجاب اسلامی» را ارائه کرد.

بر اساس این دستورالعمل، زنان مکلف به پوشاندن صورت خود می باشند.

وزارت امر به معروف اعلام کرد اگر زنی حجاب را رعایت نکند بار نخست به او توصیه و تنبیه می شود و بار دوم او را احضار خواهند کرد و بار سوم به مدت ۳ روز زندانی و بار چهارم به دادگاه احضار خواهد شد.

همچنین در این دستور گفته شده زنانی که در نهاد های دولتی کار می‌کنند و حجاب را رعایت نمی‌کنند، اخراج می‌شوند. برخورد با زنان بی حجاب از امروز و توسط کارمندان وزارت امر به معروف آغاز شده است.

«عاکف مهاجر» سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر دولت موقت طالبان در مصاحبه با خبرنگاران گفت: حجاب اسلامی یعنی لباسی که زنان در آن محفوظ باشند.

وی با اشاره به اینکه حجاب اسلامی تنها برقع نیست افزود: برقع یا چادر و لباس های دیگری که زنان می پوشند اگر مناسب باشد هم حجاب اسلامی محسوب می شود.

این مقام افغان همچنین تصریح کرد: هر کشور قوانین خود را دارد و جهان هم به قوانین دیگر کشورها احترام می گذارد.

وی با اشاره به اینکه چرا جهان قانون اسلامی، نظام اسلامی و حکم اسلامی را قبول نمی کند، گفت: در دانمارک، فرانسه و دیگر کشورهای غربی حجاب ممنوع اعلام شده است و آن کشورها این موضوع را پذیرفتند؛ اما با کشورهای اسلامی و به خصوص با دولت موقت طالبان و مردم افغانستان برخورد دوگانه صورت می گیرد.

او از تمام سازمان های جهانی و حقوق بشری خواست که به قوانین اسلامی و افغانستانی احترام گذاشته و آن را قبول کنند.

مهاجر با اشاره به نگرانی های سازمان ملل و دیگر سازمان های حقوق بشری به خاطر تعطیلی مدارس دخترانه از کلاس ششم به بالا گفت: در حال حاضر مدارس دخترانه تعطیل است و طرح هایی در حال اجرایی شدن است تا به زودی مدارس به روی دختران باز شود.

وی در پایان سخنان خود افزود: همان گونه که دولت موقت طالبان در قوانین کشورهای غربی مداخله نمی کند آنها هم باید از مداخله در امور داخلی افغانستان دست بکشند.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.