اقتصاد آنلاین نوشت: حجت الله فیروزی درباره ضرورت حمایت از فروشگاههای آنلاین به دلیل ظرفیت مبارزه با قاچاق، گفت: یکی از اثرات کرونا توجه به فروشگاههای آنلاین و گسترش خریدهای غیرحضوری در بستر اینترنت بود که موجب ایجاد کسب و کارهای جدید در این فضا و رشد کسب و کارهای قبلی شد.
وی با اشاره به اینکه با افزایش حجم خرید مردم از فروشگاههای اینترنتی فرهنگ استفاده از این بستر به تدریج تقویت شده است، اضافه کرد: هرچند گسترش خرید اینترنتی و ایجاد اعتماد در مردم امر سختی است اما فروشگاههای آنلاین توانستند به این امر جامهی عمل پوشانده و اطمینان مردم و جامعه را نسبت به خود افزایش دهند.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خرید از فضای مجازی مقرون به صرفه بوده و موجب کاهش اتلاف زمان میشود، ادامه داد: فروشگاههای آنلاین در شیوع کرونا کمک بزرگی به کاهش تجمعات داشتند و توانستند کالاهای مورد نظر مردم را برای آنها تامین کنند.
فیروزی با بیان اینکه این فروشگاهها با وجود تمام مزایا، در حال حاضر با مشکل رقابت با فروشگاههای حضوری که به راحتی کالاهای قاچاق عرضه میکنند، درگیر هستند، تصریح کرد: کالاهای قاچاق به دلیل عدم پرداخت هزینههای دولتی مانند عوارض گمرکی، از کالاهایی که در فروشگاههای آنلاین عرضه شده و از مبادی رسمی وارد کشور میشود، ارزانتر است که این امر خود موجب زیان فروشگاههای آنلاین است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: هرچند کالاهایی که در فروشگاههای آنلاین به فروش میرسد، از بازارهای سنتی گرانتر هستند اما خرید از آنها به صرفه تر است زیرا دارای گارانتی و خدمات پس از فروش بوده و در صورت داشتن ایرادات فنی امکان استرداد آنها فراهم است در حالی که کالاهای قاچاق نه تنها گارانتی ندارند، بلکه ممکن است حتی اصل هم نباشند.
وی با بیان اینکه دولت باید از کسب و کارهای قانونی در بستر فضای مجازی حمایت کند، تصریح کرد: این فروشگاهها در وهله نخست موجب اشتغالزایی در حوزه خدمات شدند، از سوی دیگر باید هزینه این فروشگاهها را کاهش دهد به این معنا که به طور مثال محاسبه مالیات آنها با نهایت انعطاف و تخفیف همراه باشد.
فیروزی در پایان گفت: دستگاههای دولتی، اجرایی و تامین اجتماعی باید با برنامهریزی دقیق از فروشگاههای آنلاین حمایت بیشتری کنند.
۲۱۲۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰