صف اروپایی‌ها پشت دروازه پکن/ وزیرخارجه آلمان هم به چین می‌رود

به نقل از شبکه سی جی تی ان، پس از مقامات فرانسوی، اکنون قرار است وزیر خارجه آلمان طی همین روزها یعنی از ۱۳ تا ۱۵ آوریل به چین سفر کند. در همین ارتباط نیز وزارت امور خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان، به دعوت «چین گانگ»، مشاور

کد خبر : 345203
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
صف اروپایی‌ها پشت دروازه پکن/ وزیرخارجه آلمان هم به چین می‌رود



به نقل از شبکه سی جی تی ان، پس از مقامات فرانسوی، اکنون قرار است وزیر خارجه آلمان طی همین روزها یعنی از ۱۳ تا ۱۵ آوریل به چین سفر کند.

در همین ارتباط نیز وزارت امور خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان، به دعوت «چین گانگ»، مشاور دولتی و وزیر امور خارجه چین، از ۱۳ تا ۱۵ آوریل به چین سفر خواهد کرد.

گفته شده در جریان این سفر، دو وزیر خارجه در ششمین دور گفتگوی راهبردی چین و آلمان در زمینه دیپلماسی و امنیت مشارکت خواهند کرد و علاوه بر مسائل سیاسی و بین‌المللی، دیدگاه‌های خود درباره روابط تجاری دو کشور را به اشتراک خواهند گذاشت.

سفر وزیر خارجه آلمان به چین کمتر از دو هفته پس از سفر «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه به همراه «اورزلا فن در لاین»، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به پکن انجام می‌شود.

قبل از رئیس‌جمهور فرانسه، دیگر رهبران اروپایی ازجمله «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان، «شارل میشل»، رئیس شورای اروپا و «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا نیز طی چند ماه گذشته به چین سفر کرده بودند. «جوزپ بورل»، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا نیز قرار است به‌زودی به چین سفر کند، هرچند بورل روز گذشته با انتشار توییتی ضمن تأیید ابتلای وی به کووید -۱۹، از تعویق سفرش به چین خبر داد.

سفر مقامات اروپایی به چین در شرایطی انجام می‌شود که روابط چین و کشورهای اروپایی تحت تأثیر جنگ اوکراین طی یک سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی روبرو بوده است.

پیشتر نیز روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داده بود که اتحادیه اروپا که به دنبال جدایی اقتصادی از چین است، هنوز ابزار و راهبرد مناسبی را برای تحقق این هدف در اختیار ندارد. این گزارش می‌افزاید: «اتحادیه اروپا در حال حاضر آمادگی خوبی برای جدایی اقتصادی از چین ندارد، زیرا بروکسل و کشورهای عضو باید سخت تلاش کنند تا طرحی را تهیه کنند که خطرات و پیامدهای این جدایی را کاهش دهد.»

این تحولات در حالی است که چین به عنوان اولین شریک تجاری بیش از ۱۲۰ کشور، شناخته شده است؛ به طوری که مرکز آمریکایی «ویلسون» اعلام کرده است که چین در حال حاضر بزرگترین شریک تجاری خارجی اتحادیه اروپا است.

هفته گذشته نیز «اورزلا فن در لاین» رئیس کمیسیون اروپا با تاکید بر اهمیت روابط اروپا و چین اعلام کرد که واکنش چین به بحران کنونی در اوکراین عامل تعیین کننده‌ای در روابط میان بروکسل و پکن خواهد بود. رئیس کمیسیون اروپا روابط اتحادیه اروپا با پکن را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود این روابط عامل تعیین کننده برای رفاه و امنیت ملی آینده اروپا خواهد بود.

فن در لاین، در سخنرانی خود در مورد روابط اتحادیه اروپا و چین، تاکید کرد که اتحادیه اروپا بر این باور است که حفظ خطوط ارتباطی با چین بسیار اهمیت دارد. این مقام ارشد اتحادیه اروپا در این سخنرانی یادآور شد که اتحادیه اروپا نیاز به تقویت نهادها و سیستم‌هایی دارد که کشورها بتوانند در آن رقابت و همکاری کنند و به همین دلیل است که تضمین ثبات دیپلماتیک و ارتباطات باز با چین بسیارحائز اهمیت است.

310310



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.