شرکت های فناور و دانش بنیان به شکل گیری اقتصاد نوین کمک می کند

هوشمند نیوز؛ گروه استان ها: در آیین اختتامیه دومین رویداد کشوری نکست که دوم اسفند ماه در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد ابطحی با اشاره به ظرفیت‌های قانونی موجود در کشور اظهار داشت: بند «ب» و «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید، امکان سرمایه‌گذاری مستقیم شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌های پارک‌های علم

کد خبر : 561290
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
شرکت های فناور و دانش بنیان به شکل گیری اقتصاد نوین کمک می کند



هوشمند نیوز؛ گروه استان ها: در آیین اختتامیه دومین رویداد کشوری نکست که دوم اسفند ماه در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد ابطحی با اشاره به ظرفیت‌های قانونی موجود در کشور اظهار داشت: بند «ب» و «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید، امکان سرمایه‌گذاری مستقیم شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌های پارک‌های علم و فناوری و افزایش سرمایه در صندوق‌های پژوهش و فناوری را بعنوان اعتبار مالیاتی فراهم کرده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش پارک‌های علم و فناوری در توسعه منطقه‌ای و ملی افزود: این مجموعه‌ها بعنوان بستر اصلی رشد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، به شکل‌گیری اقتصاد نوین کمک می‌کنند.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از صنایع بزرگ کشور خواست تا از این فرصت استفاده و با سرمایه‌گذاری در پارک‌های علم و فناوری، به رشد و توسعه شرکت‌های فناور کمک کنند.

ابطحی همچنین به نقش ویژه فناوری‌های نوظهور در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس بند «ت» ماده ۹۹ این برنامه، حوزه‌های راهبردی همچون هوش مصنوعی، کوانتوم، زیست‌ مهندسی، مواد پیشرفته، میکروالکترونیک و فناوری عصب مغزی، مورد توجه ویژه قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به تصویب آیین‌نامه اجرایی این بند توسط وزیر علوم و هیات وزیران اظهار داشت: این آیین‌نامه، وظایفی را بر عهده نهادهایی مانند معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری، وزارت علوم، وزارت بهداشت، صندوق نوآوری و شکوفایی، بانک مرکزی و سازمان ملی استاندارد گذاشته است تا مسیر توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های نوظهور هموار شود.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، رباتیک و واقعیت مجازی، به همراه حوزه‌هایی همچون اُپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک، تحولات اساسی در اقتصاد جهانی ایجاد کرده‌اند.

ابطحی در ادامه گفت: زیست‌ فناوری و پزشکی دقیق نیز با ارائه روش‌های نوین موجب بهبود سلامت و رفاه انسان‌ها شده‌ است.

وی در ادامه تأکید کرد: پارک‌های علم و فناوری، بستری برای شکوفایی ایده‌های خلاقانه و تجاری‌سازی نوآوری‌های علمی هستند و حمایت از آنها، کلید توسعه اقتصاد نوین کشور خواهد بود.

دومین جایزه ملی فناوری نکست با شعار «ایران پیشرفته با فناوری‌های نوظهور» به همت معاونت علمی ریاست‌ جمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سه محور «زیست‌فناوری و پزشکی دقیق» ، «فناوری‌های اُپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک» و «فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته» به مدت دو روز در این شهر برگزار شد.

گفتنی است در روز نخست، ۲۲ شرکت نهایی به معرفی ایده‌های نوآورانه خود پرداختند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نخستین و بزرگترین مجموعه دانش‌بنیان کشور با حدود ۷۰۰ شرکت فناور است.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.