شرط روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

 سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در ادامه مصاحبه خود گفت: مساله به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان در حال حاضر امری زودهنگام است. تصمیم مثبت به تحولات در افغانستان بستگی دارد، به عبارت دقیقتر زمانیکه طالبان به وعده‌های خود از جمله ایجاد دولت فراگیر و مبارزه موثر با تهدیدات تروریستی و مواد مخدر عمل کنند،

کد خبر : 149781
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
شرط روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان



 سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در ادامه مصاحبه خود گفت: مساله به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان در حال حاضر امری زودهنگام است. تصمیم مثبت به تحولات در افغانستان بستگی دارد، به عبارت دقیقتر زمانیکه طالبان به وعده‌های خود از جمله ایجاد دولت فراگیر و مبارزه موثر با تهدیدات تروریستی و مواد مخدر عمل کنند، ما آن را به رسمیت می‌شناسیم.

وی ادامه داد: ما به صورت تدریجی با سایر اعضای جامعه جهانی در ارتباط با آن به سمت حذف طالبان از فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل حرکت خواهیم کرد که مبنایی را برای به رسمیت شناختن رسمی دولت جدید افغانستان ایجاد خواهد کرد.

این دیپلمات ارشد روس همچنین ادامه داد: مسکو همچنان با نمایندگان طالبان افغانستان که در این کشور روی کار آمده‌اند، ارتباطش را حفظ می‌کند. مبحث بشردوستانه در حال تبدیل شدن به یک حوزه مهم تعامل عملی در شرایط بحران اجتماعی و اقتصادی است.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در ماه‌های نوامبر و دسامبر ۲۰۲۱ چندین محموله کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال و به دانش آموزان افغان کمک کرد تا برای ادامه تحصیل به روسیه بیایند. نیروهای ما در وزارت دفاع روسیه سهم ارزشمندی در این تلاش‌های بشردوستانه دارند.

لاوروف همچنین ادامه داد: برنامه اقدام مشترک در حوزه سیاست خارجی روسیه و بلاروس، خنثی سازی تهدیدهای مربوط به زیرساخت‌های ناتو را که به مرزهای ما نزدیک می‌شوند، پیش بینی می‌کند. این سند، هماهنگی نزدیک اقدامات را در سطوح بین‌المللی، از جمله با همکاری سایر کشورها و انجمن‌ها، فراهم می‌سازد. این سند همچنین به مخالفت مشترک با کمپین‌های اطلاعاتی علیه ما، سیاسی کردن فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و تحمیل مدل امنیتی ناتومحور در اروپا اشاره دارد.

وزیر خارجه روسیه افزود: امضای این سند پاسخی به غرب در برابر فشارهای نادرست تحریمی، بی اعتبار کردن همکاری های دوجانبه روسیه و بلاروس و دخالت در امور داخلی هر دو کشور به منظور بی ثبات کردن شرایط سیاسی-اجتماعی آنهاست.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.