شرایط اخذ ویزای کاری آمریکا

شرایط زندگی در آمریکا، همواره باعث شده است که افراد زیادی از سراسر جهان به فکر مهاجرت به این کشور باشند. مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای این کشور، روش‌های مختلفی دارد. محصلین و دانشجویان با توجه به شرایطشان به اپلای تحصیلی به آمریکا می‌اندیشند، سرمایه‌گذاران و تاجران به فکر راه‌اندازی کسب و کار و سرمایه‌گذاری

کد خبر : 115106
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۶:۴۸
شرایط اخذ ویزای کاری آمریکا


شرایط زندگی در آمریکا، همواره باعث شده است که افراد زیادی از سراسر جهان به فکر مهاجرت به این کشور باشند. مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای این کشور، روش‌های مختلفی دارد. محصلین و دانشجویان با توجه به شرایطشان به اپلای تحصیلی به آمریکا می‌اندیشند، سرمایه‌گذاران و تاجران به فکر راه‌اندازی کسب و کار و سرمایه‌گذاری در آمریکا هستند و متخصصین در حرفه‌‌های مختلف به دنبال جاب آفر (Job Offer) و پیشنهادات کاری از شرکت‌ها و کارفرمایان مشغول به کار در آمریکا می‌باشند.

کشور آمریکا همواره به عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان شناخته می‌شود. هر ساله افراد زیادی برای اخذ ویزای تحصیلی، سرمایه‌گذاری، کاری و … این کشور اقدام می‌کنند. البته با توجه به تصمیم دولت آمریکا، گزینش افراد برای اخذ ویزای آمریکا به صورت سختگیرانه انجام می‌گیرد تا تنها افرادی که شایسته حضور در این کشور هستند، انتخاب شوند. نکته بسیار مهم درباره مهاجرت کاری به آمریکا این است که با توجه به نرخ پایین بیکاری در این کشور، همواره استقبال خوبی از مهاجرین در این کشور صورت می‌گیرد؛ البته این موضوع بدین شرط است که فرد متقاضی ویزای کاری آمریکا دارای تخصص و مهارت کافی در حرفه خود باشد و همچنین سطح زبان انگلیسی اون نیز در حد قابل قبولی باشد.

ویزای کاری کشور آمریکا به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود که هر کدام به یک گروه خاص تعلق می‌گیرد، اما به طور معمول می‌توان گفت که ویزای کاری آمریکا تنها به افرادی اختصاص می‌یابد که دارای تخصص و حرفه خاصی باشند و برای شغل‌های عام و کم مهارتی همچون صندوق‌دار فروشگاه و یا فروشنده ویزای کاری تعلق نمی‌‌گیرد.

یکی از عواملی که همواره باید در انتخاب مقصد خود برای مهاجرت کاری به آن توجه نمایید، نرخ بیکاری و نرخ تورم در آن کشور است. کشور آمریکا در سال‌‌های اخیر نسبت به 10 سال گذشته از نرخ بیکاری 7 درصد به حدود 3 تا 4 درصد رسیده است و همچنین نرخ تورم در این کشور نیز افزایشی نداشته است. مطابق با آمار کشور آمریکا، متوسط حقوق در هفته در این کشور 950 دلار و در ماه حدود 3 هزار و 500 دلار است. معمولا افراد تحصیل کرده دارای حقوق بالاتری بوده و به صورت متوسط تا 5 هزار تا 7 هزار دلار در ماه درآمد خواهند داشت.

 پس اگر به فکر مهاجرت کاری به خارج از کشور هستید، باید آمریکا را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی در نظر بگیرید. برای آشنایی بیشتر با تمامی گروه‌ها و حالت‌هایی که ویزای کاری آمریکا به آنها تعلق می‌گیرد و همچنین شرایط اخذ ویزای کاری آمریکا، حتما در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

انواع ویزای کاری آمریکا

همانطور که بیان شد کشور آمریکا یکی از مقصدهای محتمل برای مهاجرین می‌باشد؛ به همین دلیل از سوی دولت آمریکا، روش‌های مختلفی با شرایط خاص خود برای متقاضیان مهاجرت کاری به آمریکا در نظر گرفته شده است. بسته به مدرک تحصیلی، تخصص و مهارت در حرفه‌‌ خود، توانایی و استعداد ویژه، اجرای کارهای هنری و یا فعالیت در ورزش، شما می‌بایست برای ویزای کاری مرتبط با هر کدام از این حالت‌ها اقدام نمایید. انواع ویزای کاری آمریکا و دسته‌ای که هر کدام از این انواع ویزا به آنها تعلق می‌گیرد به شرح زیر است:

1. ویزای EB3: یکی از مرسوم‌ترین و کلی‌ترین روش‌های اقدام برای ویزای کاری آمریکا، اقدام برای ویزای EB3 این کشور است. در واقع ویزای EB3 آمریکا می‌تواند برای سه دسته مختلف تعریف شود: 1) متقاضیان دارای تحصیلات آکادمیک بالا 2) متقاضیان دارای تخصص و مهارت در حرفه اما بدون تحصیلات آکادمیک در آن رشته 3) متقاضیان بدون مدرک تحصیلی آکادمیک و بدون تخصص در حرفه‌ای خاص. شرط اصلی برای هر سه دسته اما توانایی صحبت کردن راحت و روان به زبان انگلیسی است. معمولا در صورت اخذ ویزای کاری EB3، فرد متقاضی شانس گرفتن اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را خواهد داشت.

2. ویزای H-1B: این نوع ویزای کاری آمریکا که جز ویزاهای تخصص حرفه‌ای به حساب می‌آید، به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که با توجه به حرفه‌ای که دارند برای ورود به سیستم امنیتی و دفاعی آمریکا ورود کنند. البته افراد متقاضی باید بدانند که علاوه بر تخصص در این حرفه، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با حرفه برای اخذ ویزای کاری الزامی است. این نوع ویزای آمریکا توسط وزارت دفاع این کشور برای پروژه‌های دولتی و تولیدی مشترک صادر می‌شود.

3. ویزای H-1B1: موافقت‌نامه تجاری ویزای H-1B1برای افرادی که تنظیم شده است که دارای تابعیت کشورهای عضو این توافق‌نامه می‌باشند؛ از جمله این کشورها کشور سنگاپور می‌باشد. برای اخذ این ویزای کاری، می‌بایست فرد متقاضی علاوه بر داشتن تابعیت کشورهایی مثل سنگاپور، حداقل دارای مدرک لیسانس باشد و پس از فارغ‌التحصیلی نیز 4 سال سابقه کار داشته باشد.

4. ویزای H-2: این نوع ویزای کاری که به عنوان ویزای کارگر شناخته می‌شود، به صورت موقت صادر می‌شود. این ویزا به دو صورت H-2Aو H-2B می‌باشد که به ترتیب ویزای کارگر موقت کشاورزی و غیرکشاورزی می‌باشند. این نوع ویزا بسته به نیاز دولت آمریکا و به صورت محدود و در فصول مورد نیاز به افراد متقاضی تعلق می‌گیرد.

5. ویزای H-3: این نوع ویزای کاری آمریکا برای افراد متقاضی کارآموزی صادر می‌شود که درخواست یادگیری و آموزش در کشور آمریکا را دارند. البته باید به این نکته توجه داشت که شرایط کارآموزی برای فرد متقاضی در کشور خودش وجود نداشته باشد. این نوع ویزا نیز به صورت موقت و تنها برای گذراندن دوره کارآموزی صادر می‌شود. همچنین لازم به ذکر است که این نوع ویزای کاری برای فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی صادر نمی‌شود.

6. ویزای L: این نوع ویزا برای انتقال نیروی کار بین شعبات یک شرکت صادر می‌شود. به عنوان مثال فردی در حال کار در شرکتی است و می‌خواهد به شعبه شرکت در آمریکا منتقل شود، باید برای این نوع ویزای کاری آمریکا اقدام نماید. شرط استفاده از این نوع ویزا این است که فرد متقاضی باید دارای سابقه کاری باشد و در 3 سال اخیر، حداقل به مدت 1 ماه به صورت مداوم در این کشور مشغول به کار باشد.

7. ویزای O: افرادی که دارای توانایی‌ و یا استعداد بسیار ویژه‌ای هستند، می‌توانند برای این نوع ویزا درخواست دهند. ذکر این نکته لازم است که تنها برای افرادی که در رشته‌های ورزشی، هنری، علمی و … دارای دستاوردهای ویژه و خاصی هستند، این نوع ویزا به صورت خیلی محدود و با سختگیری زیاد صادر می‌شود.

8. ویزای P: این نوع ویزای کاری آمریکا دارای سه دسته P-1، P-2و P-3می‌باشد. ویزای P-1مختص ورزشکاران می‌باشد که یا می‌خواهند برای شرکت در مسابقات ورزشی به آمریکا وارد شوند و یا برای عضویت در تیم ورزشی خاصی در این کشور در سطح بین‌المللی، نیاز به اخذ ویزا دارند. ویزای P-2برای افرادی که بین دو سازمان آمریکایی و غیرآمریکایی فعالیت می‌کنند و برای پشتیبانی از فعالیت‌های مورد نیاز خود نیاز به رفت و آمد به این کشور دارند. ویزای P-3نیز برای هنرمندان تعریف شده است که برای اجرا کارهای نمایشی و هنری نیاز به اجازه ورود به این کشور پیدا می‌کنند. همچنین افرادی که به دنبال تدریس و یا مربی‌گری در رشته‌های هنری و ورزشی هستند، باید از این طریق برای اخذ ویزای کاری آمریکا اقدام نمایند.

9. ویزای Q-1: برای شرکت در برنامه‌های بین‌المللی و فرهنگی به عنوان مثال اشتراک‌گذاری فرهنگ و سنت کشور خود در آمریکا و تبادل فرهنگی، فرد متقاضی باید برای اخذ ویزای Q-1اقدام نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری آمریکا

افراد متقاضی ویزای کاری آمریکا، می‌بایست بدانند که برای اخذ ویزای کاری آمریکا نیاز دارند که مدارک خود را به صورت کامل آماده کنند. ابتدا فرد متقاضی باید در سایت سفارت کشور آمریکا، درخواست وقت سفارت خود را ثبت نماید. پس از تعیین وقت سفارت، شما باید مدارک لازم را به صورت مرتب آماده نمایید. سپس در زمان مراجعه، آفیسر سفارت به بررسی مدارک شما می‌پردازد که کامل بودن مدارک و مرتب بودن آنها در تصمیم‌گیری آفیسر در رد و قبول کردن یک پرونده بسیار تاثیرگذار است. پس سعی‌ کنید تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری آمریکا را آماده داشته باشید. حال امکان دارد این سوال برای شما پیش بیاید که مدارک لازم شامل چه مواردی است؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که مدارکی برای اخذ ویزای کاری آمریکا شما لازم دارید، به شرح زیر است:

  • ارائه پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ارائه رزومه کاری و تحصیلی
  • ارائه مدارک هویتی معتبر
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای کاری
  • ارائه مدرک زبان در صورت نیاز و با توجه به نوع ویزای کاری اقدام شده
  • اثبات توانایی‌ ویژه با مدرک تحصیلی، هنری و یا ورزشی در صورت اقدام برای ویزای کاری این دسته

شرایط اخذ ویزای همراه با ویزای کاری آمریکا

افرادی که با اخذ ویزای کاری وارد کشور آمریکا می‌شوند، می‌توانند در ادامه و پس از ورود به بازار کار در این کشور، درخواست ویزای همراه برای همراهان خود صادر نمایند. لازم به ذکر است که تنها همسر و فرزندان زیر 18 سال فرد متقاضی، توسط دولت آمریکا به عنوان همراه شناخته می‌شوند. همچنین باید توجه داشت که ابتدا فرد متقاضی ویزای کاری آمریکا، پس از ورود به این کشور و دریافت کارت اقامت و پس از حدود 2 ماه می‌تواند برای درخواست ویزای همراه اقدام نماید.

از نکات جالب توجه و بسیار مهم برای همراهان افراد متقاضی ویزای کاری آمریکا این است که پس از ورود به کشور آمریکا، اجازه کار و تحصیل رایگان در این کشور را خواهند داشت و مانند شهروندان بومی می‌توانند از تمامی امکانات این کشور استفاده نمایند. از جمله مدارک لازم برای درخواست ویزای همراه به شرح زیر است:

  • ارائه پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار برای همراهان
  • سند ازدواج
  • مدارک تولد فرزندان زیر 18 سال
  • مدارک تحصیلی، سابقه کاری و زبان در صورت وجود برای همراهان
  • ارائه نامه تمکن مالی جهت تامین هزینه‌های زندگی

آشنایی با موسسات معتبر کاریابی آمریکا

یکی از دغدغه‌های افرادی که علاقه به مهاجرت کاری به آمریکا دارند، این است که چطور می‌توانیم مراکز و شرکت‌های مرتبط با تخصص و حرفه خود را پیدا کنیم و سعی کنیم از آنها جاب آفر دریافت کنیم. برای پاسخ به این عزیزان باید بگوییم که شما برای ورور به بازار کار کشور آمریکا باید از موسسات کاریابی این کشور استفاده کنید تا بتوانید درخواست خود را در این سایت‌ها مطرح و مراحل دریافت پیشنهاد کاری را طی کنید.

شما در صورتی که بتوانید از طریق سایت‌های کاریابی، پیشنهاد کاری دریافت کنید، می‌توانید با استناد به این پیشنهاد کاری، مراحل اخذ ویزای کاری آمریکا را شروع نمایید. معمولا از معتبرترین سایت‌های کاریابی آمریکا، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سایت کاریابی ایروتک (Aerotek)
  • سایت کاریابی بریلیانت (Brilliant)
  • سایت کاریابی تک سیستمز (TEKsystems)
  • سایت کاریابی رابرت هف (Robert Half)
  • سایت کاریابی کی فورس (Kforce)

اخذ اقامت دائم با ویزای کاری آمریکا

افرادی که به هر روشی قصد مهاجرت به کشور آمریکا را داشته باشند، در نهایت برای کسب اقامت دائم این کشور باید از طریق ویزای کاری آن اقدام نمایند. اگر شما از طریق تحصیل، سرمایه‌گذاری، ازدواج و … به آمریکا مهاجرت کرده‌اید، در نهایت باید وارد بازار کار در این کشور شوید و حداقل به مدت 3 سال در این کشور مشغول به کار شوید و به پرداخت مالیات بپردازید.

در ادامه این افراد می‌توانند برای اخذ تابعیت کشور آمریکا اقدام کنند که در صورت قبولی در آزمون‌های مرتبط با زبان و شناخت فرهنگ و تاریخ آمریکا، می‌توانید به تابعیت این کشور در بیایید. البته لازم به ذکر است که برخی از ویزاهای کاری ذکر شده در این مطلب به صورت موقتی بوده که به آنها نیز اشاره شده است و از طریق این نوع ویزاها امکان اقدام برای اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور وجود ندارد.

در چند خط بخوانید …

ما در این مطلب سعی کردیم شما را با مهاجرت کاری به آمریکا و انواع روش‌های اخذ ویزای کاری این کشور آشنا کنیم. شما با خواندن این مطلب از این به بعد تفاوت انواع ویزاهای کاری آمریکا را خواهید دانست و بسته به شرایط خودتان و در صورت اقدام برای مهاجرت کاری به آمریکا، می‌توانید به راحتی تشخیص دهید که برای کدام نوع ویزا درخواست دهید. همچنین در ادامه مطلب نیز مدارک لازم برای ارائه در سفارت آمریکا برای اخذ ویزای کاری آمریکا را خواهید شناخت و همچنین با شرایط و مدارک مورد نیاز اقدام برای ویزای همراه نیز آشنا می‌شوید. در ادامه نیز به معرفی سایت‌های معتبر کاریابی کشور آمریکا پرداختیم که می‌تواند به شما در دریافت پیشنهادات کاری کمک کند. در نهایت نیز شرایط اقامت و اخذ تابعیت و گرین کارت کشور آمریکا با مهاجرت کاری به این کشور مورد بررسی قرار داده شده است.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.