شجاع: سه امتیاز بازی حق ما بود!

شجاع خلیل‌زاده پس از دومین شکست متوالی تراکتور در لیگ بیست و سوم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به هوا خسته نباشید می‌گویم و از آنها عذرخواهی می‌کنم. حدود ۸۰ هزار هوادار به استادیوم آمدند اما نتوانستیم آنها را خوشحال کنیم. امیدوارم کم کم تیم‌مان بهتر شود و در بازی‌های بعد بتوانیم با نتیجه خوب

کد خبر : 389212
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۳
شجاع: سه امتیاز بازی حق ما بود!



شجاع خلیل‌زاده پس از دومین شکست متوالی تراکتور در لیگ بیست و سوم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به هوا خسته نباشید می‌گویم و از آنها عذرخواهی می‌کنم. حدود ۸۰ هزار هوادار به استادیوم آمدند اما نتوانستیم آنها را خوشحال کنیم. امیدوارم کم کم تیم‌مان بهتر شود و در بازی‌های بعد بتوانیم با نتیجه خوب دل‌شان را شاد کنیم.

او در واکنش به اینکه با توجه به عملکرد تراکتور در نقل و انتقالات انتظار می‌رفت این تیم شروعی طوفانی داشته باشد، گفت: ما تغییرات زیادی داشتیم و ۸۰ درصد تیم‌مان عوض شده است. این موضوع نیاز به زمان دارد. امیدوارم هواداران حمایت کنند و ما قول می‌دهیم که یواش یواش تیم بهتر شود و نتیجه بهتری بگیریم.

خلیل‌زاده درباره اشتباه حسین پورحمیدی در دومین بازی متوالی عنوان کرد: پورحمیدی بازیکن جوانی است و همه از او حمایت می‌کنیم. اشتباهات هم جزئی از فوتبال است. همه اشتباه می‌کنند و خود من هم اشتباه می‌کنم. همه باید حمایت کنیم تا او برگردد و به تیم کمک کند. مرسی از هواداران که جانانه تشویق کردند. امیدوارم در روزهای آینده بتوانیم به حمایت‌شان پاسخ بدهیم.

مدافع تراکتور در پاسخ به این سوال که این تیم چه زمانی به هماهنگی لازم خواهد رسید، گفت: به نظر من امروز هم خوب بازی کردیم. تیم ما خیلی خوب بازی کرد و نتیجه عادلانه این بود که بازی مساوی شود و یا ما ببریم. در هر صورت شانس هم جزئی از فوتبال است و پیش می‌آید. به تیم پرسپولیس تبریک می‌گوییم و امیدواریم هفته به هفته بهتر شویم. به نظرم تیم ما خیلی خوب است و می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم. تراکتور واقعی را از هفته چهارم یا پنجم خواهید دید، چون ما واقعا نیاز به هماهنگی داریم.

شجاع درباره دو بازی دشوار تراکتور در هفته‌های ابتدایی عنوان کرد: بدشانسی ما این بود که تا تیم‌مان جمع شود، به دو تیم خوب خوردیم. به نظر من تیم ما در آینده خیلی خیلی بهتر خواهد شد.

او درباره درگیری با وحید امیری در نیمه اول گفت: این مسائل در فوتبال پیش می‌آید. ما دعوایی نکردیم و این جزئی از فوتبال است و پیش می‌آید. من هم سبک بازی‌ام اینطور است. چیز خاصی نبود.

258 258



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.