سید شمسالدین نوربخشغفاری با بیان اینکه یکی از راههای برونرفت از معضل تعطیلی سینما شیرین تغییر کاربری با حفظ هویت آن است به ایسنا گفت: طرح مرمت سینما شیرین آبادان با هدف احیا، جذب سرمایهگذار و بهرهبرداری از این مکان فرهنگی و تاریخی در حال بررسی است و در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه احیای سینما شیرین از اولویتهای مهم اداره میراث فرهنگی است خاطرنشان کرد: اداره میراث فرهنگی تلاش خود را برای بازگشت رونق به این سینما خواهد کرد.
نوربخشغفاری افزود: اگر بتوانیم با سرعت این طرح را پیش ببریم و سینما شیرین به بخش خصوصی واگذار شود، این سینما همچون گذشته مورد استفاده مردم این شهر قرار خواهد گرفت.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آبادان با اشاره به اینکه گروههای فنی و تخصصی ماههاست که مشغول کار هستند و نقشه فاز اول پروژه مرمت صورت گرفته اظهار کرد: هماکنون سینما شیرین در دست مرمت و تعمیر زیرساختی است و در صورت جذب سرمایهگذار این سینما دوباره فعالیت خود را با کاربری تعیین شده یعنی فرهنگی و هنری آغاز میکند.
سینما شیرین آبادان که با قدمتی ۸۰ ساله یکی از چندین سینماهای آبادان در قبل از انقلاب است در سال ۱۳۱۰ در دوره پهلوی اول با ظرفیت بیش از ۷۰۰ نفر توسط بخش خصوصی و یک تاجر هندی ساخته شد. این سینما تنها سینمای غیردولتی در آن زمان بود. سینما شیرین در مرکز تجاری شهر آبادان در منطقه امیری خیابان منتظری (شاپور سابق) قرار دارد و در دوره ساخت خود نخستین سینمای مجهز آبادان به شمار میرفت که ۲ طبقه سر پوشیده و یک سالن نمایش تابستانی داشت. پس از جنگ جهانی دوم با افزودن ۲ طبقه دیگر به ساختمان این سینما به بزرگترین سینمای ایران تبدیل شد.
در این زمینه:
اختصاص اعتبار برای مرمت مجدد «سینما شیرین» آبادان
فعالیت تجاری در سینمای ثبت ملی شده آبادان
سینما شیرین آبادان به فهرست آثار ملی اضافه شد
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰