سلطانی‌فر: صداوسیما باید نگاه جناحی‌اش را از روی برنامه‌ها بردارد

محمد سلطانی‌فر مدرس و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به برنامه‌های سیاسی صداوسیما در آستانه انتخابات و جهت‌گیری‌های آن پرداخت. سلطانی‌فر در یاسخ به این سوال که «آیا این انتظار زیادی از صداوسیماست که بخواهیم در آستانه انتخابات به‌جای دامن زدن بر دو قطبی‌سازی از طریق حمله به یک جناح،

کد خبر : 46526
تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
سلطانی‌فر: صداوسیما باید نگاه جناحی‌اش را از روی برنامه‌ها بردارد



محمد سلطانی‌فر مدرس و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به برنامه‌های سیاسی صداوسیما در آستانه انتخابات و جهت‌گیری‌های آن پرداخت.

سلطانی‌فر در یاسخ به این سوال که «آیا این انتظار زیادی از صداوسیماست که بخواهیم در آستانه انتخابات به‌جای دامن زدن بر دو قطبی‌سازی از طریق حمله به یک جناح، برای نمایندگان تمامی جبهه‌های سیاسی برنامه‌سازی کند؟» گفت: نگاه من به این موضوع کمی فراتر از این قضیه است؛ معتقدم «مردم»، مردمِ دو ماهه نیستند، مردمِ ۴۸ ماهه‌اند.

او با بیان اینکه «وقتی در مسائل سیاسی مردم ما به مدت ۴۶ ماه مردم نیستند، چطور می‌شود که دو ماه مانده به انتخابات مردم می‌شوند و حق دارند که از جناح‌های سیاسی اطلاعات کسب کنند و حق دارند که بازی‌های سیاسی را ببینند و حق دارند که چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصول‌گرا را بشناسند؟» گفت: این مردم، مردمِ ۴۸ ماهه هستند، مردمِ چهار تا ۳۶۵ روز هستند، اما ناگهان ظرف دو ماه گُل می‌کنند و وجهه پیدا می‌کنند و حق دارند و صداوسیما برنامه برای روشنگری‌شان می‌سازد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه «اما بعد از انتخابات همه چیز تمام می‌شود و الهی صد هزار مرتبه شکر، نه موافقی می‌بینید و نه مخالفی تا ۴۶ ماه بعد.» خاطرنشان کرد: این نگاه، نگاهی غلط و اهانت‌آمیز نسبت به مردم است.

سلطانی‌فر با یادی از برنامه‌های سیاسی دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: یادم می‌آید که در سال ۸۸ واقعا اجازه دادند مخالفان در مناظره‌هایی تلویزیونی صحبت کنند و به نظرم یکی از نقاط اصلی و کلیدی داستان‌های آن سال در مناظره‌های انتخاباتی آن زمان بود؛ با اینکه کمی از این مناظره‌ها را در سال‌های ۹۲ و ۹۶ هم دیدیم، اما سال ۸۸ از این منظر بی‌نظیر بود چون اجازه دادند هر کسی هر چه دلش می‌خواهد بگوید و دیدیم که آن دوره، رسانه‌های خارج از کشور مانند بی‌بی‌سی منتظر می‌ماندند و این مناظره‌ها را از تلویزیون ما می‌دیدند یعنی صداوسیما از آنها جلو افتاده بود.

مدیر پیشین دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، ادامه داد: این معنای رسانه‌ای است که می‌تواند علیرغم همه ناامیدی‌هایی که مردم نسبت به آن دارند، باز به وجهه سابقش برگردد؛ اما به چند شرط. نخست اینکه متوجه باشند که مردم، مردمی دو ماهه نیستند و حتما بیشترند و دوم اینکه نگاه جناحی‌شان را از روی برنامه‌ها بردارند و مجریانی انتخاب کنند که واقعا بی‌طرف بوده و نگاه بی‌طرفانه‌ای داشته باشند.

سلطانی‌فر در پایان با تاکید بر اینکه «مردم تشنه گفتگو و گفتمان با مسئولان و خودشان هستند و ظهور و همچنین استقبال از شبکه اجتماعی جدیدی مانند کلاب‌هاوس، این را نشان داد.» گفت: اگر صداوسیما این را درک کند که اگر بستری را برای گفتگو و گفتمان و تفکر دیالکتیکی مردم شکل ندهد قطعا رسانه‌های دیگری مانند کلاب‌هاوس این فضا را ایجاد می‌کنند و این بستر را از هم از آنها می‌گیرند.

۵۸۵۸



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.