سریالی برای ندیدن؛ بچه مهندسِ لوس و شعارزده
برترینها: سری سوم بچه مهندس تمام شد و مشخص نیست مدیران تلویزیون چرا و بر چه اساسی برخی مجموعهها را دنبالهدار میکنند، مجموعههایی که انگار فقط برای این که یک عدد کنارشان بیاید ادامه پیدا میکنند. انتقادات به بچه مهندس در چند سطح بود، برخی به کلیت کار و شخصیت پردازیها و اصلا روند داستان
برترینها: سری سوم بچه مهندس تمام شد و مشخص نیست مدیران تلویزیون چرا و بر چه اساسی برخی مجموعهها را دنبالهدار میکنند، مجموعههایی که انگار فقط برای این که یک عدد کنارشان بیاید ادامه پیدا میکنند. انتقادات به بچه مهندس در چند سطح بود، برخی به کلیت کار و شخصیت پردازیها و اصلا روند داستان نقد داشتند و برخی هم گیرِ یکی دو سکانس انگلیسی حرفزدن کاراکترها و یا طرح مضمونی چون خواستگاری دختران از پسران بودند، درباره آن دسته اول کاملا میشود حق را به منتقدان داد، اما درباره دسته دوم، خب در خیلی از مجموعههای تلویزیون ایران این مشکلات هست.
در اینجا چند نقد درباره بچه مهندس را کنار هم آوردیم و چند نظر از فضای مجازی هم در انتها آوردیم، به همراه بخشهای جنجالی از این مجموعه.
جبار آذین در خبرآنلاین درباره سریال بچه مهندس نوشت:
«علت تولید سریالهای موفق به شکل فصلهای مختلف استقبال مخاطب از آنها است، اما گاه استقبال مخاطب در تلویزیون تحت تاثیر توصیه، سفارش و سلیقه برخی مدیران قرار میگیرد. سریال «بچه مهندس» در فصلهای اول و دوم به دلیل موضوع و مضامین مورد پسند خانوادهها مخاطب را کم و بیش با خود همراه کرد، اما به یکباره با توصیه برخی مضامین از مسیر قصهگویی مناسب خانواده و اجتماع خارج شده و وارد فاز دیگری از جمله مسائل اطلاعاتی و امنیتی شده است که هیچ ارتباطی با جریان اصلی زندگی شخصیتها بهخصوص جواد جوادی ندارد.
سازندگان «بچه مهندس» به جای اینکه نظر و سلیقه مردم را در تولید ادامه سریال لحاظ کنند عمدتا به توصیه و سفارش برخی مدیران گوش دادند و در واقع فصل سوم حاصل دیدگاههای مردمی نیست بلکه ماحصل سفارش خود تلویزیونیهاست. اینکار به جای ایجاد جذابیت سبب دافعه شده و به نوعی نشانگر آن است که شاهد دورتر شدن تولیدات تلویزیونی از فرهنگ، سلیقه و نظر مخاطب هستیم و این ضعف بزرگی برای سازمان صداوسیما است.»
خبرگزاری ایرنا هم درباره بچه مهندس نوشت:
در قسمت اول سریال، محمود خسرومنش در نقش قاسم همدم، در صف ثبت نام دانشگاه میایستد و با لهجه بیرجندی به حضور خارج از صف یکی دیگر از دانشجویان اعتراض میکند؛ این اعتراض او با مشاجره یکی دیگر از دانشجویان به نام مسعود همراه است و آن دانشجو این جوان شهرستانی را که با لهجه سخن میگوید، با الفاظی معرفی میکند و در یکی دو سکانس دیگر هم اتفاقاتی بین این سه دانشجو روی میدهد که با بازخوردهای متفاوتی همراه بود. برخی این نوع بازی و ادبیاتی که به کار گرفته شد، را توهین به فرهنگ مردم بیرجند دانستند.
ماجرای خطشکنی در بچه مهندس ۳
در یکی از سکانسهای سریال بچه مهندس ۳ که از سیما در حال پخش است خواستگاری بازیگر زن از بازیگر مرد واکنشهای زیادی داشت.
سعید سهدی تهیه کننده این سریال درباره این سکانس گفته بود: خواستگاری دختر از پسر چیزی است که در جامعه وجود دارد و برخی خط شکنیها در سریالها باعث میشود تهیه کننده و کارگردان به خود اجازه دهند در برخی مباحث ورود کنند.
سیگنال بینمون هنوز فعاله؟
:نظرات برخی از بینندگان این سریال را در فضای مجازی میبینیم
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :بجه مهندس ، تلویزیون ، سریال ایرانی ، سریال بچه مهندس ، فرهنگ و هنر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰