سرو شیرینی «اصفهان» در ضیافت سلطنتی چارلز سوم و امانوئل ماکرون + عکس

به گزارش هوشمند نیوز، نام دسر محبوب خانه شیرینی «پیر هرمه»، «شیرینی اصفهان» است. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد. هرمه می‌گوید: «این مایه افتخار است که از سوی آقا و خانم ماکرون برای

کد خبر : 406063
تاریخ انتشار : شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
سرو شیرینی «اصفهان» در ضیافت سلطنتی چارلز سوم و امانوئل ماکرون + عکس



به گزارش هوشمند نیوز، نام دسر محبوب خانه شیرینی «پیر هرمه»، «شیرینی اصفهان» است. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد.

هرمه می‌گوید: «این مایه افتخار است که از سوی آقا و خانم ماکرون برای تهیه دسر غذای مهمانی رسمی انتخاب شدم. به نظر می‌رسد که این خواسته خانم ماکرون است. این شیرینی، دسر محبوب شرینی‌پزی ماست و افتخاری برای من و همکارانم محسوب می‌شود.»

منوی شام رسمی توسط سرآشپزهای معروف فرانسه تنظیم شد. پیش غذا، خرچنگ آبی و نوع دیگری از خرچنک همراه با بادام تازه و نعناع توسط «آن-سوفی پیک»، چهارمین سرآشپز زن فرانسوی آماده شد.

مسئولیت غذای اصلی با یانیک آلنو بود و او مرغ به همراه ذرت و گراتن قارچ پورچینی درست کرد. برنارد آنتونی، مسئول سرو پنیر بود که قبل از دسر سر میز آورده شد.

مهمانان مهم در این شام به زوج سلطنتی بریتانیا و زوج ریاست جمهوری فرانسه  پیوستند. شارلوت گینزبورگ، هیو گرانت بازیگر، یان آرتوس برتراند کارگردان و آملی مورسمو، تنیسور حرفه‌ای فرانسوی از جمله مهمانان این مراسم شام بودند.

 

منبع:

یورونیوز



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.