بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از ۲۷ مهر پارسال همه محدودیتهای تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین اقدامات و خدمات مالی مرتبط با آن و تمامی ممنوعیتهای ورود یا عبور از قلمرو دولتهای عضو ملل متحد که پیش از این علیه برخی از شهروندان و مسئولین نظامی ایران تحمیل شده بودند، به صورت خودکار خاتمه یافت.
سردار محمد باقری در هنگام ورود به مسکو در پاسخ به پرسش ایرنا مبنی بر اینکه آیا این سفر در جهت سیاست نگاه به شرق دولت سیزدهم انجام میشود ؟، افزود: دولت سید ابراهیم رئیسی نگاه ویژه ای به شرق و کشورهای آسیایی دارد. و آغاز روند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای در این زمان اتفاق افتاد.
سردار باقری گفت که قطعا همکاری های نیروهای مسلح ایران و روسیه از این جهت توسعه بیشتر خواهد یافت.
موضوع افغانستان به صورت خاص مورد بررسی قرار می گیرد
وی با بیان اینکه این سفر به دعوت وزیر دفاع روسیه صورت گرفته است، گفت: در این سفر علاوه بر موضوعات دوجانبه که مورد بررسی قرار خواهد گرفت بر روی موضوع افغانستان به صورت خاص تمرکز خواهیم کرد چرا که تحولات افغانستان بر کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی ایران و روسیه تاثیر دارد.
وی همچنین گفت: ما در مورد ابعاد نظامی دوجانبه ،صنایع دفاعی و قراردادهای نظامی و تبادل تجربیات گفت و گو خواهیم کرد و همکاری ها در مسیر امنیت کامل سوریه نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.
سردار باقری افزود: در این سفر در باره قراردادهای خرید تسلیحاتی که بعد از خاتمه تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران با روسیه داریم هم مذاکره خواهیم کرد.
سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بنا به دعوت رسمی ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع فدراسیون روسیه در راس یک هیات بلندپایه نظامی عصر روز یکشنبه ۲۵ مهرماه وارد فدراسیون روسیه شد.
وی در بدو ورود به مسکو در فرودگاه ، مورد استقبال کاظم جلالی سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه، اعضای سفارت و مقام های وزارت دفاع روسیه قرار گرفت.
توسعه همکاری ها و مناسبات مشترک دفاعی و نظامی، مبارزه با تروریسم و بررسی تحولات منطقهای و بین المللی از موضوع های مورد گفت و گوی هیات ایرانی با طرف روس خواهد بود.
311311
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰