ستاره مصنوعی ناسا برای کشف اسرار کیهان آماده است!

ستاره مصنوعی ناسا: ناسا قصد دارد تا سال 2029 یک ستاره مصنوعی را برای کالیبراسیون بهتر تلسکوپ و اندازه گیری دقیق روشنایی ستاره ها به فضا پرتاب کند. این ماموریت ۱۹.۵ میلیون دلاری، به رهبری دانشگاه جورج میسون، به دنبال افزایش درک ما از انبساط و ویژگی های ستاره ای جهان است و به طور

کد خبر : 500359
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۱
ستاره مصنوعی ناسا برای کشف اسرار کیهان آماده است!


ستاره مصنوعی ناسا: ناسا قصد دارد تا سال 2029 یک ستاره مصنوعی را برای کالیبراسیون بهتر تلسکوپ و اندازه گیری دقیق روشنایی ستاره ها به فضا پرتاب کند. این ماموریت ۱۹.۵ میلیون دلاری، به رهبری دانشگاه جورج میسون، به دنبال افزایش درک ما از انبساط و ویژگی های ستاره ای جهان است و به طور بالقوه مشاهدات نجومی را تغییر می دهد. در این مطلب از صفحه تازه چه خبر خبرنامه به این ستاره مصنوعی پرداخته ایم.

ستاره مصنوعی ناسا و کشف اسرار کیهان!

ستاره مصنوعی ناسا

ناسا در حال پرتاب یک ستاره مصنوعی به فضا است تا به دانشمندان در پاسخ به برخی از عمیق ترین اسرار جهان و یافتن مناطق قابل سکونت کمک کند. این مأموریت 19.5 میلیون دلاری به رهبری محققان دانشگاه جورج میسون، دانشمندان را قادر می‌سازد تا تلسکوپ‌ها را کالیبره کنند و روشنایی ستارگان را بسیار دقیق‌تر اندازه‌گیری کنند – ستارگانی از نزدیک تا ابرنواخترهای دور در کهکشان‌های دور.

ماموریت ستاره مصنوعی ناسا به برخی از سوالات کلیدی اخترفیزیکی مانند سرعت و شتاب انبساط کیهان پاسخ خواهد داد. این ماموریت که به نام ستاره شناس آرلو لندولت، که کاتالوگ ستاره های درخشان را از دهه 1970 تا 1990 رهبری می کرد، است تا سال 2029 یک منبع نور مصنوعی را در فضا مستقر خواهد کرد. محققان را قادر می سازد تا کاتالوگ های جدید ستاره ای ایجاد کنند.

این ماهواره با هشت لیزر روی آن، پرتوها را به تلسکوپ های زمینی برای بهبود کالیبراسیون ارسال می کند. این ستاره مصنوعی را نمی توان با چشم انسان دید اما از طریق تلسکوپ خصوصی قابل مشاهده است. عملکرد آن اساساً افزایش دقت اندازه گیری اجرام با استفاده از تلسکوپ از طریق یک مرجع به طور مداوم در دسترس است. با روشن کردن لیزرها بر روی تلسکوپ ها، ستاره شناسان می توانند ابزار خود را برای جمع آوری داده های قابل اطمینان تیز کنند. این روند تضمین می‌کند که تلسکوپ‌ها می‌توانند دقت بالاتری در رصدهای خود و درک عمیق‌تری از کیهان کسب کنند.

الیاد پرتز، دانشمند ماموریت و ابزار ناسا گودارد و معاون محقق اصلی این مأموریت، گفت: «این مأموریت بر اندازه‌گیری ویژگی‌های اساسی ضروری برای مشاهدات نجومی تمرکز دارد. ممکن است نحوه درک ما از خواص ستارگان، دمای سطح آنها و قابلیت سکونت سیارات فراخورشیدی را تغییر دهد.

این ستاره مصنوعی که در مدار 22236 مایلی بالای زمین می‌چرخد، به عنوان یک نقطه ثابت برای تلسکوپ‌ها ظاهر می‌شود و با سرعت چرخش زمین مطابقت دارد و در طول اولین سال حضورش در فضا بر فراز ایالات متحده ثابت می‌ماند. موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) در حال توسعه محموله ماهواره‌ای است که به اندازه یک جعبه نان خواهد بود.

دانشمندان بر این باورند که نتایج به دست خواهد آمد تا همه آنچه را که امروز در مورد فرآیند تکامل ستاره‌ها می‌دانند تغییر دهد، مناطق قابل سکونت در اطراف سیارات فراخورشیدی را تأیید کند و اندازه‌گیری ایده‌های حاوی انرژی تاریک را بهبود بخشد که ممکن است اکتشافات آینده را ایجاد کند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.