زنان باردار از این مشکل بهداشتی بی‌خبرند

هوشمند نیوز/خراسان رضوی از هر چهار زن باردار، یک زن به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا۳ دریافت نمی‌کند. به نقل از مدیکال‌دیالوگز، نتایج تحقیقات نشان داد که علیرغم توصیه‌های قوی مبنی بر حمایت از مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای نتایج بهینه بارداری و سلامت فرزندان، ۲۵ درصد از زنان باردار به‌ندرت یا هرگز در

کد خبر : 473274
تاریخ انتشار : جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
زنان باردار از این مشکل بهداشتی بی‌خبرند



هوشمند نیوز/خراسان رضوی از هر چهار زن باردار، یک زن به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا۳ دریافت نمی‌کند.

به نقل از مدیکال‌دیالوگز، نتایج تحقیقات نشان داد که علیرغم توصیه‌های قوی مبنی بر حمایت از مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای نتایج بهینه بارداری و سلامت فرزندان، ۲۵ درصد از زنان باردار به‌ندرت یا هرگز در طول بارداری ماهی مصرف نمی‌کنند، همچنین تعداد کمتری از آنان مکمل امگا۳ مصرف می‌کنند.

اسیدهای چرب امگا ۳، نقش مهمی در رشد جنین در دوران بارداری دارند. مصرف کافی امگا ۳، به‌ویژه دوکوزاهگزانوئیک اسید، از عملکرد سالم شناختی و بینایی در جنین در حال رشد پشتیبانی می‌کند.

امیلی اوکن، محقق ارشد این تحقیق، استاد دانشکده پزشکی هاروارد و رئیس بخش پزشکی جمعیت در موسسه مراقبت‌های بهداشتی هاروارد، گفت: دریافت کافی از این مواد مغذی در دوران بارداری برای جلوگیری از زایمان زودرس و ارتقای سلامت و رشد عصبی کودک بسیار حیاتی است. اسیدهای چرب امگا ۳ مواد مغذی ضروری برای حمایت از پیامدهای مثبت سلامت هستند.

این مطالعه هم‌گروهی از داده‌های ارائه شده در مورد مصرف ماهی توسط ۱۰هزار و ۸۰۰ زن باردار و داده‌های دریافت مکمل از ۱۲هزار و ۶۴۶ زن باردار که بخشی از برنامه تأثیرات محیطی بر پیامدهای سلامت کودک بودند، استفاده کرد.

نتایج این تحقیق نشان داد، حدود ۲۵ درصد از شرکت‌کنندگان ماهی نمی‌خورند یا کمتر از یک بار در ماه ماهی می‌خورند و تنها ۱۶ درصد از مکمل‌ها استفاده می‌کنند.

استفاده از مکمل‌ها در میان افرادی که ماهی کمتری مصرف می‌کردند کمتر رایج بود و این گروه را در معرض خطر بیشتری برای دریافت ناکافی اسید چرب امگا ۳ قرار می‌داد.

علاوه بر این، در میان افرادی که در معرض خطر بالاتر برای پیامدهای نامطلوب بارداری یا شاخص توده بدنی بالاتر بودند، مصرف مکمل، کمتر متداول بود.

اوکن افزود: نتایج تحقیق ما اطلاعات به‌روز شده‌ای را برای آگاهی از توصیه‌ها و منابع حائز اهمیت بهداشت عمومی در حمایت از مکالمات بالینی برای تشویق مصرف ماهی با جیوه کم در دوران بارداری و مصرف مکمل‌های امگا ۳ در میان افرادی که ماهی مصرف نمی‌کنند را نشان می‌دهد.

یافته‌های این تحقیق در مجله the Journal of Public Health Nutrition منتشر شده است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.