زبان های رسمی کانادا |گروه مهاجرتی طالع
زبان های رسمی کانادا زندگی در هر کشوری با هر هدفی، ارتباط قوی با جامعه آن کشور را میطلبد. مهاجرت به کانادا، کشوری که همواره میزبان فرهنگهای مختلف بوده، از رایجترین انتخابها برای مهاجرت ایرانیان است. قدم گذاشتن در دنیایی که مردمانی بافرهنگ، اخلاق و گویشی متفاوت دارد، نیازمند پلی ارتباطی برای برقراری ارتباط بین
زبان های رسمی کانادا
زندگی در هر کشوری با هر هدفی، ارتباط قوی با جامعه آن کشور را میطلبد. مهاجرت به کانادا، کشوری که همواره میزبان فرهنگهای مختلف بوده، از رایجترین انتخابها برای مهاجرت ایرانیان است. قدم گذاشتن در دنیایی که مردمانی بافرهنگ، اخلاق و گویشی متفاوت دارد، نیازمند پلی ارتباطی برای برقراری ارتباط بین مردمان آن سرزمین است. وجود دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی در کنار زبان های بومیان و مهاجران به ما این امکان را میدهد که در مورد چند زبانی و چند فرهنگی بودن جامعه کانادا صحبت کنیم. انگلیسی رایج ترین زبان مادری در کانادا است. بر اساس آخرین سرشماری، تقریبا ۱۹ میلیون انگلیسی زبان در کانادا وجود دارد که حدود ۵۷ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل میدهد. زبان فرانسوی بعد از آن بیشترین تکلم را دارد و بیش از ۷ میلیون نفر آن را به عنوان زبان اول خود میشناسند که معادل ۲۱.۳ درصد از جمعیت کانادا است. و اما تعداد تکلم کنندگان با سایر زبان ها حدود ۶.۵۶۷ میلیون نفر معادل ۱۹.۸ درصد از جمعیت کانادا است که نزدیک به تکلم کنندگان به زبان فرانسه در کانادا میباشد.
زبان های رایج در کانادا
از آنجائیکه میزان مهاجرت به کانادا بالا است و تعداد نسبی مهاجران به کانادا نیز در حال افزایش میباشد، زبان مهاجران در برنامه ریزی ،یک سیاست زبان رسمی در نظر گرفته میشود. نرخ بالای مهاجرت تاثیر قابل توجهی بر وضعیت زبان در کانادا دارد و باعث ایجاد تنوع زبانی در کانادا شده است. 19.8 درصد از جمعیت کشور کانادا، یکی از زبان های غیر رسمی را به عنوان زبان مادری خود ذکر میکنند. و 11.1 درصد از مردم کانادا از زبان رسمی در ارتباطات خانوادگی و روزمره استفاده نمیکنند. نفوذ مهاجران به ویژه در بزرگترین مناطق شهری کشور اعم از تورنتو، مونترال، ونکوور، کلگری و اتاوا قابل توجه میباشد. جایی که بیش از ۲۰ درصد از ساکنان، یکی از زبان های غیر رسمی کشور را به عنوان زبان مادری خود ذکر کرده اند.
از آنجائیکه اکثر فرانسوی زبانان در حدود ۷۸ درصد از جمعیت فرانسوی زبان در کبک زندگی میکنند، در بقیه نقاط کانادا این مقدار به ۳.۸ درصد از جمعیت میرسد. هر چند مهاجرانی که به این مناطق می آیند علاقه ای به یادگیری زبان فرانسه ندارند، اما تکلم به این زبان نیز در حال افزایش میباشد. به طور کلی دولت کانادا از سیاست ترویج چند فرهنگ گرایی در چهارچوب دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی پیروی میکند که شامل استفاده از زبان های رسمی برای برقراری ارتباط بین گروه های قومی مختلف و در عین حال حفظ تعهد به اصول چند فرهنگی است. که این اصل اجرای خط مشی زبان، یعنی وجود تنوع زبانی در کانادا به توسعه تفاهم و گفتگوی بین فرهنگی بر مبنایی بدون تبعیض کمک میکند.
ابزارهای ترویج دوگانگی زبانی در کانادا
یکی از ابزارهای ترویج دوگانگی زبانی در کانادا، سیستم آموزشی میباشد. اهمیت برنامه های آموزشی برای دست یابی به اهداف خط مشی زبان در توصیه های تدوین شده توسط کمیسر زبان های رسمی کانادا که مسئول ترویج زبان های رسمی و حمایت از حقوق گویشوران میباشد، تاکید شده است. لذا در قانون زبان های رسمی این توصیه ها شامل دو برابر کردن تعداد کارآموزان شرکت کننده در برنامه های تبادل زبان و افزایش تعداد برنامه های آموزشی میباشد که در آن دانش آموزان میتوانند برنامه هایی را به زبان رسمی دوم بگذرانند.
با اینحال در خصوص تنوع زبانی در کانادا باید بگوییم که به بیش از ۲۰۰ زبان در کانادا صحبت میشود که ۴۰ درصد از مهاجران نیز یکی از زبان های اروپایی را به عنوان زبان مادری خود ذکر میکنند. و اما ۱۰ زبان برتر در کانادا اعم از انگلیسی، فرانسوی، تاگالوگ، چینی، پنجابی، اسپانیایی، آلمانی، ایتالیایی، عربی و پرتقالی میباشند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰