رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» آغاز شد

رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ صبح امروز با حضور مسئولان و جمعی از مهمانان داخلی و خارجی آغاز به کار کرد. رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ صبح امروز سه‌َشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، سفرای کشورهای عضو این اتحادیه، مدیران ارشد مازندران و نمایندگان این استان در مجلس و مهمانانی از استان‌های

کد خبر : 204990
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۸:۵۶
رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» آغاز شد


رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ صبح امروز با حضور مسئولان و جمعی از مهمانان داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.

رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ صبح امروز سه‌َشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، سفرای کشورهای عضو این اتحادیه، مدیران ارشد مازندران و نمایندگان این استان در مجلس و مهمانانی از استان‌های همسایه در سالن همایش‌های هتل بادله ساری آغاز شد.

برنامه‌های افتتاحیه این رویداد که از امروز آغاز می‌شود، شامل برگزاری چند نشست، انجام چند بازدید و برپایی نمایشگاه است که طی سه روز پیاپی از ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.

این برنامه‌ها از امروز آغاز  شد و قرار است در مراسم افتتاحیه، استاندار مازندران، سفیر ازبکستان، دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، رئیس مجمع نمایندگان مازندران، رئیس اتاق بازرگانی مازندران و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سخنرانی کنند.

بعدازظهر امروز نیز در هتل بادله ابتدا نشست تخصصی سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو اکو برگزار می‌شود و پس از آن قرار است نشست تعاملی سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری و تجاری استان با مقامات ملی و بین‌المللی برگزار شود. در گام بعد نیز نمایشگاهی از توانمندی‌های اقتصادی و گردشگری مازندران در محل برگزاری اجلاس با حضور مهمانان و سفرا گشایش می‌یابد.

مهمانان افتتاحیه امشب از نمایشگاه ملی صنایع دستی، خوراک و هنرهای سنتی که در بوستان ملل برپا شد نیز بازدید می‌کنند.

افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» را برخی شبکه‌های تلویزیونی داخلی و بین‌المللی به‌صورت زنده پوشش می‌دهند.

مهمانان خارجی افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» قرار است طی روزهای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت با حضور مسئولان سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو بازدیدهایی از زیرساخت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های گردشگری مازندران داشته باشند.

پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد «ساری‌ ۲۰۲۲» اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی اداره میراث فرهنگی و استانداری مازندران به وزارت میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیئت وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.

فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.

اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامه‌های ملی به‌منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعت‌گردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبه‌های توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به‌منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به‌منظور رشد گردشگری است.

ازبکستان همیشه میزبان شهروندان ایرانی خواهد بود

بهادر عبدالله‌اف، سفیر ازبکستان، در مراسم افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» اظهار کرد:

گردشگری نقش مهمی در تقویت روابط فرهنگی و اقتصادی منطقه دارد و می‌تواند تاثیر مثبتی بر اشتغال کشورهای عضو بگذارد. در پانزدهمین نشست اکو که به میزبانی عشق‌آباد ترکمنستان برگزار شد سران کشورها به‌منظور توسعه گردشگری در دوران پساکرونا بر افزایش برنامه‌های بین کشورها تاکید کردند که سندی هم در این زمینه تدوین شد.

او افزود:

ازبکستان که ریاست فعلی اکو را بر عهده دارد توجه ویژه‌ای بر افزایش گردشگری دارد و توصیه می‌کند گردشگری زیارتی و تفریحی بین کشورهای عضو با افزایش خطوط پروازی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

بهادر عبدالله‌اف، سفیر ازبکستان، در مراسم افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲»

سفیر ازبکستان خاطرنشان کرد:

صنعت گردشگری در حال حاضر به یکی از حوزه‌های اولویت‌دار کشور ما تبدیل شده و شرایط مطلوبی برای توسعه بیشتر آن به وجود آمده است.

عبدالله‌اف اظهار کرد:

قانون صدور روادید برای ایجاد شرایط مثبت اقامت گردشگران صادر شد. صدور روادید برای شهروندان ۹۰ کشور حذف شد و سامانه صدور روادید الکترونیک برای شهروندان ایران راه‌اندازی شده است، پروازهای بین ایران و ازبکستان نیز افزایش یافت.

او در ادامه گفت:

مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری برای نخستین بار قرار است در ازبکستان برگزار شود که ایران نیز از این میزبانی حمایت کرد. همچنین به‌منظور افزایش حضور گردشگران در ازبکستان جشنواره‌های متعددی مانند رقص سنتی لزگی، ترانه‌های شرق، طلا و جواهر و چند رویداد دیگر در ازبکستان قرار است برگزار شود.

سفیر ازبکستان همچنین تصریح کرد:

امیدوارم رویداد «ساری ۲۰۲۲» سهم برجسته‌ای در رونق گردشگری ازبکستان و منطقه داشته باشد. شهرهای ازبکستان همیشه میزبان شهروندان ایرانی خواهد بود و امیدواریم این روابط بین شهرها افزایش یابد.

عبدالله‌اف گفت:

امروز سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور است و رئیس‌جمهوران دو کشور پیام تبریک با این مناسبت رد و بدل کردند. ایران از اولین کشورهایی بود که استقلال ازبکستان را به رسمیت شناخت و این روابط برای ما اهمیت زیادی دارد.

او در انتها افزود:

ضمن تبریک به مدیران و مردم مازندران و ساری بابت اعلام شهر ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۲، از استاندار مازندران، وزارت امور خارجه و وزارت گردشگری بابت برگزاری این رویداد سپاسگزاری می‌کنم.

حضور سفرای کشورهای عضو اکو در مازندران فرصتی برای ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری است

سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران در آیین افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» گفت:

جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری فراگیر و بی حد و حصر اقتصادی و گردشگری با کشورهای منطقه و کشورهای عضو اکو است.

استاندار مازندران افزود:

گردشگری یکی از سکوهای پرش اقتصادی مازندران است و بسیار خوشحال هستیم که کشورهای عضو اکو در مسیر توسعه گردشگری در منطقه گام برداشتند و به‌طور حتم مازندران از این ظرفیت نهایت استفاده را خواهد کرد.

سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران در آیین افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲»

او از گردشگری به‌عنوان یکی از مسیرهای مهم برای ایجاد اشتغال پایدار جوانان استان و مردم کشورهای عضو اکو نام برد و گفت:

مازندران ظرفیت‌های سرشاری در جذب گردشگر خارجی دارد و مدیریت عالی دولت در استان اعلام می‌دارد که مهم‌ترین اولویت این دیار جذب سرمایه‌گذار خارجی است و زمینه ورود فعالان اقتصادی خارجی به این دیار را فراهم خواهیم کرد.

حسینی‌پور تصریح کرد:

مازندران در کنار ظرفیت‌های اقتصادی دارای منابع غنی فرهنگی و مردمی مهمان‌نواز با اخلاق کریمانه است که سالانه از ۲۰ میلیون گردشگر داخلی میزبانی می‌کند و این وضعیت از فرهنگ بالای این استان در جذب گردشگر نشات می‌گیرد.

او اضافه کرد:

این فرهنگ ممتاز در بین کشورهای عضو اکو هم وجود دارد و با ایجاد اشتراکات فرهنگی می‌توان زمینه را برای توسعه اقتصادی کشورهای منطقه فراهم کنیم.

استاندار مازندران گفت:

جمهوری اسلامی ایران، با سیاست خارجی فعال و پویایی و تلاش دولت مردمی سیزدهم، اهمیت ویژه‌ای برای ارتباط با کشورهای منطقه قائل است و پیوند ایران با کشورهای منطقه جدانشدنی است.

حسینی‌پور تصریح کرد:

مازندران در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و با برخورداری از بنادر مختلف ظرفیت‌ها زیادی برای جذب فعالان اقتصادی دارد و از تمام شهروندان کشورهای منطقه دعوت می‌کنیم که در استان مازندران حضور پیدا کنند و ظرفیت‌های خدادادی و اقتصادی این دیار را از نزدیک ببینند.

او ادامه داد:

مازندران به‌عنوان قطب گردشگری ایران این ظرفیت را دارد که استان ممتاز گردشگری باشد و ارتباط تنگاتنگی با کشورهای عضو منطقه داشته باشد.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.