روش صحیح بنزین زدن خودرو و بهترین زمان بنزین زدن

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از همراه مکانیک، در این مطلب قصد آموزش بنزین زدن از صفر را نداریم؛ چراکه کار چندان پیچیده‌ای نیست. بلکه به‌دنبال آن هستیم تا چند نکته مهم و کلیدی در خصوص بنزین زدن را مطرح کنیم که شاید کمتر به آن‌ها توجه می‌کنید. در اینجا مجموعه‌ای از نکات ساده

کد خبر : 540018
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶
روش صحیح بنزین زدن خودرو و بهترین زمان بنزین زدن



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از همراه مکانیک، در این مطلب قصد آموزش بنزین زدن از صفر را نداریم؛ چراکه کار چندان پیچیده‌ای نیست. بلکه به‌دنبال آن هستیم تا چند نکته مهم و کلیدی در خصوص بنزین زدن را مطرح کنیم که شاید کمتر به آن‌ها توجه می‌کنید.

در اینجا مجموعه‌ای از نکات ساده اما مهم درباره روش صحیح بنزین زدن را مرور می‌کنیم:

حواستان به‌کیفیت سوخت جایگاه‌های مختلف باشد

هر چند شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مسئولیت توزیع بنزین به جایگاه‌های سوخت را بر عهده دارد و به‌نظر می‌رسد که سوخت با کیفیت یکسان به‌تمام جایگاه‌ها ارسال می‌شود؛ اما تجربه نشان می‌دهد که کیفیت بنزین برخی از جایگاه‌ها با یکدیگر متفاوت هستند. سعی کنید تا جای ممکن از بنزین زدن در جایگاه‌هایی که کیفیت سوخت آن‌ها پایین‌تر است، اجتناب کنید. با چند بار بنزین زدن در جایگاه‌های حوالی خانه خود می‌توانید به این نکته پی ببرید.

 در هوای خنک بنزین بزنید

مخازن ذخیره بنزین جایگاه‌های سوخت معمولا زیر زمین قرار دارند. هرچه هوا خنک‌تر باشد، احتمال تجمع بخار در مخزن سوخت کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه هنگام سوخت‌گیری، بنزین با تراکم بیشتری به باک خودرو شما منتقل می‌شود. اصطلاحا شاهد ورود هوای کمتری به باک ماشین خواهید بود. این موضوع باعث می‌شود که پولی که بابت سوخت‌گیری می‌پردازید، واقعا مربوط به بنزین باشد نه هوا! همچنین شاهد افت ناگهانی آمپر بنزین خودرو هم نخواهید بود. در فصل تابستان، صبح زود بهترین زمان بنزین زدن است.

رمز کارت سوخت چیست؟

اگر به‌تازگی کارت سوخت دریافت کردید، باید توجه داشته باشید که رمز آن همان چهار رقم پایانی کارت ملی صاحب خودرو است. البته شما می‌توانید در جایگاه سوخت این رمز عبور را تغییر دهید و چهار رقم مد نظر خود را تعریف کنید.

 هنگام حضور تانکر سوخت در جایگاه بنزین نزنید

یکی از نکات مهم درباره روش صحیح بنزین زدن، عدم سوخت‌گیری هنگام حضور تانکر سوخت در جایگاه است. وقتی تانکر برای پر کردن مخزن سوخت وارد جایگاه می‌شود، معمولا بنزین مخازن در کمترین سطح ممکن قرار دارد.

به‌همین دلیل هنگام وارد شدن سوخت به مخزن، در اثر تلاطم جریان سیال، رسوبات و آلودگی‌های موجود در کف مخزن به سطح می‌آیند. این موضوع باعث می‌شود تا رسوبات بیشتری از طریق نازل وارد باک ماشین شود. موضوعی که برای سیستم سوخت رسانی خودرو بسیار مضر است.

نحوه کار با نازل پمپ بنزین چگونه است؟

اولین نکته در خصوص نازل پمپ بنزین آن است که ماهیت آنالوگ دارد نه دیجیتال. به‌این معنی که هر چقدر دستگیره نازل را بیشتر فشار می‌دهید، سوخت با حجم بیشتر وارد باک ماشین می‌شود. همچنین برخی از نازل‌ها دارای ضامن هستند که می‌توانید به‌کمک آن دستگیره نازل را نگه دارید.

حتما قبل از سوخت‌گیری درباره داشتن قطع کن نازل پمپ بنزین از متصدی جایگاه پرس‌وجو کنید. اگر نازل دارای قطع کن باشد، جای نگرانی از بابت بیرون ریختن بنزین از باک وجود ندارد. در غیر این صورت باید مراقب باشید. اگر کسی در خودرو حضور دارد، با خیال آسوده، سوئیچ ماشین را روی حالت آماده استارت قرار دهید. به‌این ترتیب می‌توانید با مشاهده حرکت آمپر بنزین، مقدار سوخت موجود در باک را مشاهده کنید.

بهترین روش برای نحوه کار با نازل پمپ بنزین آن است که دستگیره را یکسره فشار ندهید. بلکه هر چند ثانیه یکبار دستگیره نازل را رها کنید و مجدد آن را بفشارید. این کار باعث می‌شود که هم سوخت بیشتری در باک جای بگیرد و هم هوای کمتری وارد آن شود.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.