روش ریست کردن پوست و زنده شدن آن
پوستتون رو ریست کنید و به آن جان ببخشید به گزارش هوشمند نیوز، در این مقاله میخواهیم روشهای درمانی خانگی بسیار سادهای برای پاکسازی پوست صورت به شما ارائه کنیم تا با استفاده از آنها، پوستی نرم، زیبا و جوان داشته باشید. منافذ پوست شما میتواند با چربی، سلولهای خشک یا مرده پر شده و همهروزه
پوستتون رو ریست کنید و به آن جان ببخشید
به گزارش هوشمند نیوز، در این مقاله میخواهیم روشهای درمانی خانگی بسیار سادهای برای پاکسازی پوست صورت به شما ارائه کنیم تا با استفاده از آنها، پوستی نرم، زیبا و جوان داشته باشید.
منافذ پوست شما میتواند با چربی، سلولهای خشک یا مرده پر شده و همهروزه با آلودگی و انواع کثیفی مسدود شود. زمانهایی نیز به دلیل زیادبودن گلبولهای سفید خون، پوست متورم و این منافذ مسدود میشود.
جلوگیری از مسدودشدن منافذ پوست در درمان جوش صورت و جلوگیری از جوش و آکنه بسیار مؤثر است. بهترین راه برای خلاصی از مسدودشدن منافذ پوست، داشتن یک رژیم روزانهی مناسب برای مراقبت از پوست است. لایهبرداریهای منظم پوست، سلولهای مرده، چربی، آلودگی و سایر ناپاکیهایی را که منجر به مسدودشدن منافذ آن میشود، از بین میبرد.
علاوه بر استفاده از انواع کرمهای لایهبردار بسیاری از درمانهای خانگی به شما کمک میکند که از دست این منافذ بسته خلاص شوید و از داشتن پوستی نرم و شاداب لذت ببرید.
در اینجا 5 روشِ برترِ از بینبردن منافذ مسدود پوست را به شما آموزش میدهیم:
۱. پاکسازی پوست با بخور صورت
بخوردادن صورت، درمانی ارزان و بسیار مؤثر برای منافذ مسدودشدهی پوست و در کل پاکسازی پوست صورت است. این روش منافذ مسدود را باز کرده و اجازه میدهد تا انواع آلودگی که وارد پوست شده، شسته شود و از بین برود.
یک قوری را پر از آب کنید و درپوشاش را بگذارید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا آب داغ شود. زمانی که آب بهاندازهی کافی داغ شد که بخار تولید کند، قوری را از روی اجاق بردارید. روی سر خود، حولهای بیندازید و صورت خود را رو به بخار آب بگیرید. اجازه بدهید بخار به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به پوست شما نفوذ کند و تقریبا صورتتان را خیس کند. سپس بهآهستگی صورت خود را خشک کرده و از تونر صورت (برای تعادل pH پوست) و مرطوبکنندهی ملایم (برای محافظت از پوست در برابر خشکی) استفاده کنید. صورت خود را دو بار در هفته بخور بدهید تا منافذ آن پاک شود و پوستتان جوان بماند.
۲. شکر
شکر بهعنوان یک عامل لایهبردار طبیعی عمل میکند که به ترمیم بافت التیامی و منافذ مسدودشدهی پوست کمک میکند.
دو قاشق غذاخوری شکر را به حالت پودر درآورید. آن را در آبِ نصفِ لیمو و مقدار کمی آب ترکیب کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. این خمیر را روی قسمتهای آسیبدیدهی پوست بمالید. بهآرامی و به مدت ۵ دقیقه، صورت خود را دَورانی ماساژ بدهید. سپس آن را با آب خنک بشویید و از مرطوبکننده استفاده کنید. این کار را یکبار در هفته انجام دهید تا از مسدودشدن منافذ پوست جلوگیری کند.
۳. گِل رختشویی
گِل رختشویی نیز به شما کمک میکند که از منافذ مسدودشده خلاصی پیدا کنید و موادی که این منافذ را مسدود کردهاند، بیرون میکشد. بهعلاوه، گل رختشویی برای پوستهای چرب نیز بسیار مفید است، چون میتواند ترشح بیشازاندازهی چربی را کاهش بدهد و باعث پاکی و سلامت پوست شود.
یک قاشق غذاخوری گل رختشویی، آب و بلغور جودوسر را ترکیب کنید. صورت خود را تمیز کنید و این ترکیب را روی آن بمالید و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی صورتتان بماند. درنهایت، صورت خود را با آب بشویید و با یک حولهی نرم خشک کنید. سپس از یک مرطوبکنندهی ملایم استفاده کنید. این درمان خانگی را یکبار در هفته انجام دهید.
بهجای آن میتوانید مقداری گل رختشویی، گلاب و پودر چوب صندل (از هر کدام بهاندازهی یکسان) را با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظی بهدست آید. اگر لازم بود، مقدار آب را کمی بیشتر کنید. این ترکیب را به صورتِ خود که تمیز است، بمالید و بعد از اینکه کاملا خشک شد، بشویید. این روند را یکبار در هفته تکرار کنید.
۴. پاکسازی پوست با عسل
عسل نیز برای جلوگیری از مسدودشدن منافذ پوست بسیار مفید است. این ماده همچنین میتواند در کاهش ترشح بیش از اندازهی چربی روی پوست و تنگترکردن منافذ آن مؤثر باشد. بهعلاوه، عسل به هیدارته نگهداشتن پوست کمک میکند.
عسل را روی منطقهی آسیبدیدهی پوست بمالید. آن را ماساژ داده و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس آن را با آب ولرم بشویید. این کار دو یا سه بار در هفته انجام دهید تا از مسدودشدن منافذ پوست جلوگیری شود.
همچنین میتوانید از ترکیب سه قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق چایخوری پودر دارچین، نوعی ماسک صورت تهیه کنید. این مخلوط را روی پوست صورت بمالید. بگذارید حدود ۲۰ دقیقه روی پوستتان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشورید. این روش درمان خانگی را یک یا دو بار در هفته، بهمنظور از بینبردن چربی و آلودگیهای منافذ پوست انجام دهید.
همچنین میتوانید ماسکی دیگر تهیه کنید: دو قاشق غذاخوری ماست ساده، یک قاشق چایخوری عسل و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را باهم مخلوط کنید و روی صورت خود بگذارید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی پوستتان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشویید. این ماسک صورت را یکبار در هفته استفاده کنید تا آلودگیهای منافذ از بین برود و پوستتان تغذیه شود.
۵. لیمو ترش
لیمو ترش نیز میتواند بهمنظور جلوگیری از مسدودشدن منافذ پوست مورد استفاده قرار گیرد. «اسیدسیتریک» موجود در لیمو، به لایهبرداری پوست کمک میکند و آلودگیها و چربیهای منافذ آن را پاک میکند.
آبِ لیموی تازه را گرفته و روی پوست بمالید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بهآرامی صورت خود را ماساژ دهید. سپس آن را با آب ولرم بشویید، صورت خود را خشک کنید و از یک مرطوبکننده ملایم استفاده کنید. این کار را یکروزدرمیان انجام بدهید.
همچنین میتوانید یک ماسک صورت از ترکیب یک قاشق چایخوری آب لیمو، یک قاشق چایخوری ماست ساده، یک قاشق چایخوری عسل و ۵ تا ۶ قاشق چایخوری شکر تهیه کنید. این ترکیب را روی پوست خود قرار داده و به مدت ۲ دقیقه بهآرامی ماساژ دهید. اجازه دهید این ترکیب ۱۰ دقیقه روی صورتتان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشویید. این روش را هفتهای ۲ بار انجام دهید.
پوست لیمو هم نرمکننده و تمیزکنندهی بسیار خوبی است. برای جلوگیری از مسدودشدن منافذ پوست، میتوانید بهراحتی پوست لیمو را روی پوست بمالید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید و این کار را هفتهای ۲ بار انجام بدهید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰