شبکه خبری سیانان، این راکتاندازها میتوانند تا فاصله ۸۰ کیلومتری خود را هدف گیرند و یکی از پیچیدهترین سامانههای تسلیحاتی هستند که آمریکا از آغاز جنگ اوکراین و روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین فرستاده است.
یک اپراتور پهپادهای اوکراینی گفت که تلاش روسیه برای ایجاد اختلال در عملکرد راکتاندازهای هیمارس «چشمگیر» است و در حدی است که این اپراتور پهپادی تا قبل از نوامبر سال گذشته به چشم ندیده بود. یک مقام پنتاگون گفت که این فرایند یافتن راههایی جدید برای مقابله با تلاشهای روسیه برای از مسیر خارج کردن راکتهای هیمارس، به یک «بازی مداوم موش و گربه» تبدیل شده است.
یک مقام ارشد پنتاگون به سیانان گفت که آمریکا در مبارزه با پارازیتهای روسیه به اوکراین کمک میکند و این کار را از طریق تنظیم دوباره نرمافزار هدفگیری و اعمال مداوم تغییرات ریز و درشت برای حفط کارایی این سامانه انجام میدهد. این مقام گفت آخرین بهروزرسانی نرمافزار این سامانه هفته گذشته انجام شده است.
بر اساس آمار پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا، ایالات متحده از آغاز حمله روسیه به اوکراین ۳۸ سامانه هیمارس را به اوکراین فرستاده است.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در ماه ژانویه گفت که کمکهای مرگبار آمریکا به کییف باعث شده تا ناتو «مستقیما درگیر جنگ ترکیبی علیه روسیه» باشد. مقامات در مسکو اوکراین را به استفاده از سامانه راکتی هیمارس و دیگر تسلیحات غربی برای حمله کورکورانه به شهرها و کشتار غیرنظامیان متهم کردهاند.
روز پنجشنبه سه تن از جمله یک پسر شش ساله در پی اصابت موشکهای آمریکایی هیمارس به شهر دونباس که توسط نیروهای اوکراین شلیک شدهبود، مجروح شدند.
311311
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰