طبق گفته مهران حسنی، معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران تقریبا ۲۵ درصد مسافران استان مازندران روستاها را برای اقامت خود انتخاب میکنند. وی در این رابطه چنین گفت:
حدود ۲۵ درصد مسافران و گردشگرانی که به این استان میآیند برای اقامت به روستاها میروند. تا پیش از این بیشتر افرادی که به مازندران سفر میکردند حضور و اسکان در سواحل دریا و جنگل را بهعنوان مقصد سفر خود انتخاب میکردند اما طی سالهای اخیر با اجرای برنامههای گردشگری سعی شده تا این مقاصد تا حدودی تغییر پیدا کند.
وی ادامه داد:
حجم زیاد مسافر و گردشگر در سواحل دریا و جنگل همواره مسائل و مصائب خود را بههمراه داشت که از آن جمله شلوغی و ترافیک چند کیلومتری خودرو و مسافران در این نقاط بود که منجر به تحمیل فشار مضاعف بومیان می شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت:
طی سالهای اخیر اجرای برنامههای گردشگری همچون راهاندازی بوم گردی در مناطق روستایی و نیز انتخاب روستاهای گردشگری چرخه حضور مسافران در استان را تا حدودی تغییر داده و تمایل آنها به حضور در این نقاط افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه گردشگری مازندران تنها به جنگل و دریا خلاصه نمیشود، افزود:
طی این سالها با راهاندازی ۳۲۵ اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان ظرفیت برای حضور واسکان مسافران در این نقاط فراهم شده است و این خود نیز توانسته است در جذب هرچه بیشتر مسافران تاثیر بگذارد.
حسنی، ترویج فرهنگ بوم گردی در روستاهای مازندران را زمینه ساز توسعه گردشگری در این مناطق دانست وگفت: در این زمینه حضور و فعالیت موثر دهیاران توانسته است در فراهم کردن این فضا در استان تاثیر گذارد.
وی اظهارداشت:
بهطور مثال دهیار روستای دیوکلا در شهرستان قائمشهر با جمعآوری مدارک و تهیه اسناد لازم ۵۰ خانه را در این روستا بهعنوان گزینه بوم گردی به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران معرفی کرد و با اخذ موافقت اولیه ۲۷ خانه این فضاها به چرخه مراکز بوم گردی استان اضافه خواهند شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰