ناترازی ها مفهوم واقعی ورشکستگی هاست این روزها همه گفتمانها وتحلیل ها برحول محور ناترازیهاست ناترازی ها زاییده عدم نگرش وراهبردهای علمی وکارشناسی است وتمام منابع زیرزمینی کشور را با تکنولوژیهای فرسوده و فرتوت به فنا داده ایم.
وقتی جایگاه دوم ذخیره گازجهان را داریم ولی بدلیل نداشتن تکنولوژی و برنامه راهبردی کارشناسی از میدان مشترکی که با کشور دیگر (قطر) داریم به ورشستگی در استخراج طی طریق خواهیم و با همین بی برنامگی وعدم راهبرد در فراوری ازدیگر منابع مثل ذخایر معادن(سنگ آهن ‘ کنسانتره آهن ‘ مس ‘ سرب و روی و…) رو به غارت ونابودی است و…… وقتی سال ۲۰۲۱ همه ی دنیا میگفتند بیایید مذاکره کنیم تا تحریم ها رابرداریم گفتیم نه زمستان سخت شما می آید و مجبور خواهید شد از ما گاز خریداری کنید و در آن زمان به التماس خواهید افتاد ولی آن زمستان سخت هیچ وقت اتفاق نیفتاد.
وقتی انحصار وجب به وجب اقتصاد و صنعت را گرفت و به بهانه ی رشد و تولید داخلی ‘آشغال های میلیاردی تولید و به مردم تحمیل شد ،وقتی برای تامین بودجه ی مملکت روی موی سر مردم حساب باز کردیم
قطعا، کشوررابه ناترازی( ورشسگتی ها) خواهیم رساند..!
درد و فشار این ناترازی وسط زندگی های مردمی قرار گرفت که با تک تک تصمیمات و راه های رفته مخالف بودند..وحال”دراین دولت هم’ باز متاسفانه عدم نگرش وراهبرد کارشناسانه ‘ کشور ومردم مظلوم را ‘روز به روز به نابودی وقهقرایی سوق خواهدداد.
در کشوری که روزانه حدود ۳۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق می شود علیالقاعده کل ناوگان درگیر این کار باید دو سه برابر این تعداد باشد تا کاسبی زمین نماند. این تعداد تانکر پنهان نیست. مگر اینکه شکل قاچاق متفاوت باشد.این حجم قاچاق نیست، اگر واقعیت داشته باشد که به نظرم نمیتواند داشته باشد، این یک صادرات است، فقط صادرات غیر شفاف اما تحت نظارت خاص و بمنظور های درآمدی که میبایستی پنهان بماند.
عدد این قاچاق حدود ۵/۵ میلیارد دلار میشود ولذا قاچاق نیست. صادرات بدون ثبت و ضبط سوخت است که حتما هم مجوز عبور دارد.وگرنه چنین کاروان چندیدن میلیونی سوخت روزانه محال است از چشم نیروی انتظامی و متوقف کردن آنها پنهان بماند.فقط باید مشخص شود کدام دستگاه یا کلان مافیا این صادرات را در دست دارد.بماند دراینکه “حداقل بیست میلیارد دلار از واردات کشور هم قاچاق و هزاران میلیارد نیز تضعیع حقوق دولت(بیت المال)میباشد”
استاد دانشگاه
۲۱۲۱۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰