به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز متاسفانه با وجودی که از اوج نمودار مرگ و میر در اثر کرونا فاصله گرفته ایم با این حال هنوز هم میزان فوتی های این بیماری بالاست. در این رابطه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۳۰۷ بیمار کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
گزارش وزارت بهداشت می گوید تا کنون یک میلیون و ۵۷۰ هزار و ۵۸۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۳۱۲ هزار و ۱۳۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۸۸۲ هزار و ۷۲۵ دُز رسید.
در اطلاعیه امروز روابط عمومی این وزارتخانه آمده است: از دیروز تا امروز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۱۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۷۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۶۹۱ هزار و ۳۵۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۰۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۵ هزار و ۵۶۸ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۱۴۴ هزار و ۱۹۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
بر اساس این اطلاعیه، پنج هزار و ۵۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۱۷ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۵۸۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در پایان این اطلاعیه اعلام شده است: در حال حاضر ۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
امروز در خبری علمی باز هم تاکید شد بررسی های دقیق علمی ثابت کرده که ویروس کرونا به هیچ وجه از طریق تماس با سطوح به افراد منتقل نمی شود. متخصص میکروب شناسی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی همدان بهترین راهکار برای کنترل ویروس کرونا را اینطور بیان کرد: در کنار اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی، تزریق گسترده واکسن لازم است بیماران و افراد مشکوک به کرونا قرنطینه کامل خانگی به مدت ۲ هفته را رعایت کنند.
در خبر دیگری دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد سالمندانی که واکسن کرونا دریافت کرده اند باز هم باید از ماسک استفاده کنند. این مقام مسئول، دلیل این احتیاط را چنین بیان کرد: حدود دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن کرونا، زمان لازم است تا افراد حفاظت و ایمنی لازم را در برابر خطر ابتلا به بیماری داشته باشند، بنابراین لازم است سالمندان پس از دریافت واکسن هم ماسک بزنند.
امروز اخبار مربوط به آغاز منع تردد سراسری تعطیلات عید فطر هم مورد توجه کاربران بود. در این رابطه استاندار تهران با بیان اینکه در مورد ممنوعیت سفرها همواره استان تهران و البرز یکپارچه دیده می شود و بیشتر سعی شده که منع تردد بین استانی اعمال شود، گفت: به فرمانداران تکلیف شده تا از صدور مجوز تردد خودداری کنند.
همچنین در راستای اجرای ممنوعیت تردد خودروهای پلاک غیربومی در استان تهران، رئیس پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: طرح محدودیت تردد پلاک های غیر بومی در شرق استان تهران از امروز آغاز و تا روز شنبه ۲۵ اردیبهشت توسط ماموران پلیس راهور در شرق استان اعمال می شود.
در بین اخبار کرونایی خبرهای مربوط به تولید انبوه واکسنهای ایرانی از شرکتهای مختلف هم توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. در این رابطه عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به تولید داخلی واکسن کرونا در کشور توسط شرکت های مختلف گفت که این اطمینان خاطر را به مردم می دهیم که در این خصوص نگرانی نداشته باشند.
مینو محرز روز سه شنبه در مراسم رونمایی از اولین محصول تولید شده واکسن کووایران برکت (۳۰۰ هزار دوز واکسن) در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل شهرک دارویی برکت در البرز افزود: واکسن ایرانی کرونا به زودی به بازار می آید، بنده نیز همین واکسن را در مرحله اول و دوم تزریق و به خوبی مصونیت و اثر بخشی دارد.
وی اضافه کرد: با تولید واکسن توسط شرکت های داخلی اینکه دیگر کشورهای خارجی به ما واکسن بفروشند و یا نفروشند مهم نیست و این یک افتخار برای ایران و ایرانی ها محسوب می شود.
محرز گفت: این تولیدات توسط جوانان این مرز و بوم و با تلاش شبانه روزی که بسیاری از آنها ماه ها است که به خانه هایشان نرفته اند تولید شده است.
این خبرها حاکی از آن است که نخستین محصول تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا به نام “کوو ایران برکت” در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان امام تولید شده و امروز از آن رونمایی شده است.
ظاهرا شرکتهای ایرانی در رقابت شدید برای تولید انبوه واکسن کرونا قرار گرفته اند چون بلافاصله پس از انتشار تصاویر این رونمایی، یک مقام مسئول در مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی هم اعلام کرد: واکسن رازی کووپارس یک گام جلوتر است و علاوه بر تحریک سیستم ایمنی مرکزی، موجب تحریک بخش بالایی سیستم تنفسی نیز میشود. به گفته این مقام مسئول، تولید انبوه واکسن کووایران رازی در انتظار دریافت مجوز از وزارت بهداشت است.
۲۳۵۲۳۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰