رسوایی خرید ماسک در آلمان؛ روزهای سخت نزدیکان مرکل در آستانه انتخابات

تصمیم احزاب دموکرات مسیحی (CDU) و اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن (CSU) در آستانه برگزاری انتخابات محلی در دو ایالت «بادن ووتمبرگ» و «راینلاند فالتس» اتخاذ شد. بر این اساس نمایندگان این دو حزب که متحد دیرین یکدیگر به شمار می روند باید تا جمعه شب هرگونه سودی را که از معاملات احتمالی برای خرید و

کد خبر : 30658
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹
رسوایی خرید ماسک در آلمان؛ روزهای سخت نزدیکان مرکل در آستانه انتخابات



تصمیم احزاب دموکرات مسیحی (CDU) و اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن (CSU) در آستانه برگزاری انتخابات محلی در دو ایالت «بادن ووتمبرگ» و «راینلاند فالتس» اتخاذ شد. بر این اساس نمایندگان این دو حزب که متحد دیرین یکدیگر به شمار می روند باید تا جمعه شب هرگونه سودی را که از معاملات احتمالی برای خرید و فروش محصولات پزشکی از جمله ماسک کسب کرده اند اعلام کنند.

گئورگ نوسلاین، نماینده اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن و نیکلاس لوبل، نماینده دموکرات مسیحی در بوندستاگ (پارلمان آلمان) دو سیاستمداری هستند که به دنبال افشای رسوایی «واسطه گری برای خرید ماسک» دردسر زیادی برای هم حزبی های خود از جمله آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان ایجاد کرده اند. این دو نماینده در مجموع به طور مستقیم یا غیرمستقیم صدها هزار یورو از ایفای نقش واسطه برای خرید ماسک سود به دست آورده اند.

نیکلاس لوبل از نمایندگی پارلمان کناره گیری کرده و گئورگ نوسلاین نیز اعلام کرده است که در انتخابات پارلمانی ماه سپتامبر آینده نامزد نخواهد شد. دادستانی مونیخ تحقیق درباره رسوایی «واسطه گری برای خرید ماسک» و ارتکاب «تقلب» و «فساد مالی» در این پرونده را آغاز کرده است.

از انتخابات محلی در ایالت های «بادن ووتمبرگ» و «راینلاند فالتس» به عنوان آزمونی برای محافظه کاران آلمان پیش از انتخابات پارلمانی ماه سپتامبر (شهریور/مهر) یاد می شود. آنگلا مرکل اعلام کرده است که در نظر دارد پس از ۱۶ سال حضور در قدرت پس از برگزاری انتخابات پارلمانی خود را بازنشسته کند.

محبوبیت احزاب دموکرات مسیحی و اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن طی روزهای گذشته به دنبال افشای رسوایی «واسطه گری برای خرید ماسک» و همچنین نارضایتی عمومی از روند واکسیناسیون در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» کاهش یافته است.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.