بخش اعظمی از این خانه در تملک آموزش و پرورش بوده و این دستگاه تمامی همت خود را برای احیاء خانه کلانتر و حفظ هویت تاریخی آن به کار گرفته است و در همین راستا کارشناسان امر از ادارات کل آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امور اقتصادی و دارایی و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، شهرداری تبریز و سازمان مدیریت و برنامهریزی برای هماندیشی جهت ساماندهی این مجموعه گرد هم آمدند.
مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، در این جلسه، پیشنهادات ارائه شده را قابل بررسی عنوان کرده و در قالب ساز و کارهای قانونی، قابل اجرا دانست و گفت: تلاش میشود از بین راهکارهای پیشنهادی، راهکاری اتخاذ شود که هم به نفع دستگاه های ذی نفع و هم به نفع شهر و تاریخمان باشد.
وی با بیان اینکه حفظ بنای تاریخی خانه کلانتر برای ما اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: هر تصمیمی گرفته شود، هدف این است که چشمانداز بنا به همان روال کنونی و بدون هیچ عامل بصری دیگری، قابل رویت باشد.
وی در ادامه با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرستان تبریز به ویژه ناحیه یک، ابراز امیدواری کرد، هر گونه راهکار اجرایی در مورد خانه کلانتر منجر به توسعه فضای آموزشی و ایجاد مدرسه شود.
در ادامه این جلسه وحید نواداد، معاون میراث فرهنگی استان نیز به تشریح اقدامات انجام شده جهت مرمت خانه کلانتر پرداخت و افزود: مطالعات در خصوص این مجموعه از سال ۹۱ آغاز شده و هم اکنون مطالعات مدون در خصوص خانه کلانتر در دسترس است. عملیات مرمت و استحکامبخشی این مجموعه یک بار در سال ۹۷ و با صرف اعتبار ۲۵۰ میلیون تومانی و یک نوبت نیز در سال ۱۴۰۰ با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان، انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه عملیات استحکامبخشی خانه کلانتر بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشته است، ابراز امیدواری کرد با اقدامات مشترک فضای موجود را به بهرهبرداری رساند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰