متخصصان طب سنتی توصیه میکنند که قوانین درست خوردن و درست آشامیدن در ماه مبارک رمضان باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد بطوریکه باید فقط در زمان گرسنگی واقعی غذا خورده شود و روزه داران بیش از سیر شدن دست از خوردن غذا بکشند.
همچنین توصیه میشود که حتماً غذاهای ساده مصرف شود و از مصرف خوردنیهای مختلف پشت سر هم خودداری شود.
از خوردن سالاد، ماست، ترشیهای زیاد و نوشیدنیهای مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده شود.
از سوی دیگر خوردنیهای شیرین مانند شعله زرد، شیر برنج، حلوا، حلوا ارده و… یک وعده غذایی هستند و بهتر است از زیاد خوردن آنها در کنار دیگر غذاها بپرهیز شود.
همچنین متخصصان طب سنتی به سلامتی در ماه رمضان تاکید و عنوان میکنند با توجه به اینکه سیستم گوارش طی روز در حال استراحت است و سطح کار آن پایین میآید و به اصطلاح ضعیف میشود بنابراین باید تدابیر غذا خوردن بیشتر رعایت شود و نباید در زمان افطار معده مملو از غذا و نوشیدنی شود و حتماً توصیه میشود افطار با یک نوشیدنی گرم همراه با خاکشیر یا خرما باشد. بعد از آن یک فرصت ۲۰ یا ۳۰ دقیقهای استراحت میدهیم تا غذا وارد گوارش شود و با این مدل باز کردن افطار دستگاه گوارش آماده میشود و بعد از آن میتوان غذا خورد.
همچنین توصیه شده افرادی که کار بدنی زیاد دارند و نمیتوانند خیلی تحمل کنند میتوانند نیم ساعت را به ۱۰ دقیقه کاهش دهند.
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند مواد خوراکی چرب، شور، تند و سرخ کردنی باید در وعده افطار در کمترین حد ممکن مصرف شود و از مصرف خوراکیهای گازدار مثل نوشابه و برخی سبزیجات مثل تره و پیاز پرهیز شود.
۲۳۳۲۳۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰