راهنمای خرید از عمده فروشی‌ها برای صاحبان فروشگاه‌های آنلاین کوچک

خرید از عمده‌فروشی‌ها قواعد خاصی دارد. اگر به فکر راه‌اندازی فروشگاه آنلاین هستید یا همین حالا مالک آن هستید و نمی‌دانید چطور باید کالای فروشگاه را تهیه کنید نگران نباشید. برای داشتن فروش موفق باید بتوانید کالای باکیفیت را با قیمت مناسب و در زمان کوتاهی به دست خریدار برسانید؛ پس باید بهترین محصولات را

کد خبر : 89498
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۲
راهنمای خرید از عمده فروشی‌ها برای صاحبان فروشگاه‌های آنلاین کوچک


خرید از عمده‌فروشی‌ها قواعد خاصی دارد. اگر به فکر راه‌اندازی فروشگاه آنلاین هستید یا همین حالا مالک آن هستید و نمی‌دانید چطور باید کالای فروشگاه را تهیه کنید نگران نباشید. برای داشتن فروش موفق باید بتوانید کالای باکیفیت را با قیمت مناسب و در زمان کوتاهی به دست خریدار برسانید؛ پس باید بهترین محصولات را برای ارائه انتخاب کنید. ما در این مقاله، نکات مهمی را ارائه می‌کنیم تا بتوانید عمده‌فروشیِ موردنظرتان را پیدا کنید.

شاید در ابتدا گمان کنید اگر بخواهید محصولاتتان را با تخفیف بفروشید، سودی نصیب شما نمی‌شود. منتها اگر از عمده‌فروشی‌ها خرید کنید، حتی بعد از تخفیف هم سودتان سر جایش باقی می‌ماند. منتها این در صورتی است که بدانید از چه عمده‌فروشی‌هایی و چطور خرید کنید. در ادامه، تمام آنچه را نیاز دارید به شما خواهیم گفت.

الف. بررسی‌های اولیه برای انتخاب محصول و عمده‌فروشی

۱. رقبا را بسنجید

قبل از اینکه عمده‌فروشی موردنظرتان را انتخاب کنید، به فروشگاه‌های رقیب سر بزنید. کالاها، برندها و همه نکات مهم و ترفندهای تبلیغاتی برای جذب مشتری را یادداشت کنید. توجه کنید که چه کالاهایی فروش خوبی دارند و چه کالاهایی بیشتر مرجوع می‌شوند. خرده‌فروشان معمولا با جست‌وجوی آنلاین، عضویت در گروه‌های مختلف، کتابخانه‌ها، نمایشگاه‌های تجاری و غیره کالاهای موردنیازشان را پیدا می‌کنند. گاهی مشتریان محصولات موردعلاقه‌شان را در فروشگاه شما می‌بینند یا به شما سفارش می‌دهند. همین می‌تواند سرنخ خوبی باشد برای اینکه بدانید سراغ چه عمده‌فروشی‌هایی بروید و چه اجناسی از آنها بخرید.

ایجاد ارتباط با مشتریان و فهمیدن نظرات آنها نقش مهمی در تأمین نیازهای آنها و خرید از عمده‌فروشی‌ها دارد.

۲. در نمایشگاه‌های تجاری شرکت کنید

دکتر ساینا

معمولا در شهرهای مختلف، نمایشگاه‌های تجاری برگزار می‌شود. در این نمایشگاه‌ها، عمده‌فروشان دور هم جمع می‌شوند تا تأمین‌کنندگان و خرده‌فروشان را پیدا کنند. این نمایشگاه‌ها برای عموم مردم آزاد نیست و برای ورود به آن به گواهی فروش، شناسه مالیاتی، کارت ویزیت یا هر نوع مجوز تجاری دیگر نیاز دارید. با شرکت در چندین نمایشگاه تجاری می‌توانید اطلاعات خوبی از عمده‌فروشی‌های موردنظرتان کسب کنید.

۳. عمده‌فروشی را بررسی کنید

بعد از انتخاب محصولات موردنظر، فروشنده را نیز بررسی کنید. برای ارائه بهترین کالاها به مشتریان خود، باید از شخصی خرید کنید که محصولات باکیفیت، تحویل مطمئن و خدمات برتر به شما ارائه می‌دهد. اطلاعات تجارت و مدیریت عمده‌فروشی‌ها را می‌توان از طریق منابع، بازاریابی یا با پرسش از نماینده فروش جمع‌آوری کرد.

۴. از لاین‌شیت عمده‌فروشی‌های آنلاین استفاده کنید

لاین‌شیت فهرست تمام کالاهایی است که هر فروشگاه برای فروش عمده آماده کرده‌ است. این فهرست شامل تمام اطلاعات موردنیاز شماست. همچنین، می‌توانید نام محصول، عکس، شماره کالا، محتویات یا مواد استفاده‌شده، اندازه رنگ و قیمت واحد، اطلاعاتی مانند حجم سفارش، قیمت خرده‌فروشی و عمده‌فروشی، قیمت پرداخت‌شده، سیاست‌های ثبت سفارش و غیره را نیز در لاین‌شیت ببینید. از عمده‌فروشی آنلاین موردنظرتان بخواهید این لاین‌شیت را حتما در اختیار شما بگذارد.

ب. نکات تکمیلی برای خرید از عمده‌فروشی‌ها

۵. از تولیدکنندگان و واردکنندگان خرید کنید

برخی از تولیدکنندگان محصولاتشان را با قیمت عمده و با حداقل قیمت به‌طور مستقیم به خرده‌فروشی‌ها می‌فروشند؛ پس اگر دنبال محصول خاصی هستید، با سازنده تماس بگیرید و آن را مستقیما خریداری کنید. امروزه، با جهانی‌شدن اقتصاد، محصولات را به‌سادگی می‌توان از واردکنندگان یا شرکت‌های خارجی خریداری کرد.

قبل از انجام این کار، تمام جنبه‌های این کار مانند حمل‌و‌نقل، نگهداری محصول و هزینه‌های دیگر را به‌طور جامع بررسی کنید.

۶. عمده‌فروشان تصفیه‌کننده را بررسی کنید

بعضی از عمده‌فروشان به‌عنوان مدیر تصفیه عمل می‌کنند و به‌جای یک کالا، محصولات مختلف زیادی را می‌فروشند. مدیران تصفیه کالاهای مختلفی را با عناوین «تخفیف به‌دلیل تغییر شغل»، «حمل با کامیون»، «پالت کالا» و حتی «کالاهای آسیب‌دیده» به فروش می‌رسانند. قبل از خرید کالاهای عمده از این نوع تأمین‌کننده‌ها، درمورد شرایط، قیمت و قوانین فروش توافق کنید.

۷. از حراجی‌ها خرید کنید

خرده‌فروشان می‌توانند کالاهای بسیاری را در حراجی عمده‌فروشی‌ها پیدا کنند. کافی است کالای موردنظر را در وب‌سایت عمده‌فروشی موردنظرتان جست‌وجو کنید. ممکن است همه محصولات تخفیف نداشته باشند؛ اما با کمی جست‌وجو، یاد می‌گیرید چگونه یک خرید موفق و پرسود داشته باشید.

۸. از اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای پرداخت استفاده کنید

می‌توانید از اپلیکیشن‌های مختلف استفاده کنید. این برنامه‌ها به شما می‌گویند که در حال حاضر چه نوع مشتری وارد سیستم شده و قیمت محصولات را بر اساس نوع مصرف‌کننده نشان می‌دهند. همچنین، این برنامه‌ها به‌آسانی تمام سفارش‌های مشتری‌هایتان را در فروشگاه ثبت می‌کنند تا بتوانید موجودی خود را حساب کنید.

پ. توصیه‌هایی برای افتتاح فروشگاه خرده‌فروشی آنلاین

افتتاح فروشگاه قبل از خرید از عمده فروشی‌های آنلاین

۹. اهمیت قیمت‌گذاری را فراموش نکنید

قبل از افتتاح خرده‌فروشی آنلاین خود، باید برنامه دقیقی برای ثبت هزینه‌ها و خریدوفروش کالاهای خود داشته باشید و مرتبا آنها را بررسی کنید تا بتوانید قیمت‌گذاری درستی داشته باشید. قیمت‌ها و هزینه‌ها باید ثبات داشته باشد. به‌عبارت دیگر، میانگین قیمت‌ها باید ​​در طول زمان ثابت بوده یا با نرخ بسیار پایین و قابل پیش‌بینی در حال افزایش باشند.

قیمت خرده‌فروشی یک کالا یا محصول هزینه‌ای است که برای مصرف نهایی یک کالا در نظر گرفته می‌شود. این قیمت، شامل فروش واسطه‌ای کالا به شخص سوم نمی‌شود.

۱۰. محل فروشگاه را از قبل مشخص کنید

اگر در کنار فروشگاه آنلاین یک فروشگاه واقعی هم دارید، باید فضای فروشگاه را در نظر بگیرید. هدف فروشگاه خرده‌فروش فروش کالا و سودآوری است. به همین دلیل، تمرکز باید بر فضای فروشگاه، پارکینگ مناسب و همه امکاناتی باشد که بتواند مشتریان بیشتری را جذب کند.

۱۱. نحوه حمل‌و‌نقل و تحویل کالا را در نظر بگیرید

هزینه تحویل کالا بر عهده مصرف‌کننده است. این محصولات را پست با کمترین هزینه ارسال می‌کند. هزینه ارسال، با توجه به نوع مقصد، اندازه محصول و سرعت ارسال محموله متفاوت است.

۱۲. سیستم پرداخت را به‌روشنی توضیح دهید

خدمات مشتری در خرید از عمده فروشی‌های آنلاین

سیستم پرداخت شما باید آسان و در دسترس باشد. قوانین پرداخت خود را مشخص کنید. آیا مشتریان می‌توانند در صورت نارضایتی، محصول را پس داده یا مرجوع کنند؟ شروط فروش کالاهای گران‌قیمت را نیز تعیین کنید. برنامه پرداخت خود را برای مشتریانتان روشن و واضح مشخص کنید تا مشکلی برای برقراری ارتباط و پرداخت هزینه کالا نداشته باشند.

۱۳. محصولاتتان را متمایز کنید

باید محصولات خود را از بقیه محصولات مشابه متمایز و برجسته‌تر کنید. این کار را می‌توانید با توصیف جالب محصول، عکس‌های واضح و باکیفیت و بسته‌بندی زیبا انجام دهید. اگر تبلیغات، سفارش و حمل‌ونقل شما جذاب باشد، برند محصولات شما مشهور می‌شود. این کار باعث پیشرفت کار شما و سود بیشتر برای فروشگاهتان می‌شود.

۱۴. خدمات مشتری ویژه ارائه دهید

فروشگاه‌های خرده‌فروشی خدمات مشتری یکسانی ندارند. برای ارائه بی‌نقص خدمات مشتریان، باید کالای موردنظر را به دست مشتری برسانید و امکاناتی را برای آنها مهیا کنید تا بتوانند سریع و بدون دردسر کالای موردنظرشان را انتخاب کنند.

۱۵. برای کالاهای مرجوعی برنامه داشته باشید

فروشندگان معمولا برخی از کالاهای مرجوعی را دوباره با همان قیمت و برخی با کمی تخفیف می‌فروشند. برای جلوگیری از مرجوع‌شدن کالا، باید تمام تلاشتان را بکنید. سعی کنید محصولات خوبی را به مشتری ارائه دهید. برای این کار بهتر است قبل از خرید از عمده‌فروشی‌ها اطلاعات کافی درمورد محصول موردنظر به دست بیاورید.

۱۶. حداقل‌های فروش را مشخص کنید

سود خرده‌فروشی در صورتی بیشتر می‌شود که بتوانید به‌صورت مناسبی از عمده‌فروشی‌ها خرید کنید. برای شروع، باید حداقل‌های فروش را برای خودتان مشخص کنید. این حداقل‌ها شامل این موارد است:

  • حداقل مبلغی که خریداران باید پرداخت کنند؛ یا
  • حداقل کالایی که می‌توانند بخرند.

می‌توانید این موارد را بر اساس میزان هزینه‌های خود تعیین کنید. در واقع، باید مشخص کنید قیمت خرده‌فروشی شما چقدر باشد تا با وجود تخفیف، سود هم داشته باشید.

۱۷. فاکتور صادر کنید

در فروشگاه‌ها، قانون این است که باید برای خریدار فاکتور صادر شود. فاکتورها در خرده‌فروشی‌های آنلاین همیشه نادیده گرفته می‌شوند. منتها شما این مورد مهم را فراموش نکنید؛ زیرا باعث می‌شوند حساب شما و مشتری‌تان به دقت ثبت شود. بعضی از برنامه‌ها به‌صورت خودکار فاکتورهای حرفه‌ای و قانونی را برای مشتریان ایجاد و ارسال می‌کند. این برنامه‌ها درگاه پرداخت دارند که مشتریان می‌توانند فاکتورهای خود را همان‌جا پرداخت کنند.

۱۸. دوباره قیمت‌گذاری را بررسی کنید

وقت حساب‌وکتاب است. باید اعداد را باهم جمع کنید تا بتوانید درآمد خودتان را حساب کنید. این درآمد میزان ارزشی است که به کار خود می‌دهید؛ پس مثبت فکر کنید و از کم‌بودن آن نگران نشوید. زمان صرف‌شده، مواد اولیه و زحمتی را که برای تهیه محصول صرف کرده‌اید حساب کنید. بعد از حساب‌کردن هزینه، با خود فکر کنید کمترین سود شما از این محصول باید چقدر باشد که احساس خوبی داشته باشید.

قیمت خرده‌فروشی و حداقل تخفیف شما باید باهم متناسب باشد تا سود شما زیاد شود.

سخن آخر

هرگز از شروع کسب‌وکار خود ناامید نشوید. اگر برنامه‌ریزی خوبی داشته باشید، حتما نتایج بسیار خوبی خواهید گرفت. فراموش نکنید موفقیت یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. باید مدت‌‌زمانی را برای تحقیقات، مذاکره و بررسی خرید از عمده‌فروش‌ها صرف کنید. لذت داشتن کسب‌وکاری مستقل چیزی است که باعث می‌شود بتوانید تمام سختی‌ها و مشکلات را تحمل کنید.

آیا تجربه خرید از عمده‌فروشی را داشته‌اید؟ تجربه‌تان را با ما در میان بگذارید.


فروشگاه چطور - مجموعه پول و ثروت

اصول کسب ثروت را بیاموزید و عادت‌های افراد ثروتمند را در خود ایجاد کنید.




لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.